Şimdi Ara

Yeni kasa s60 nezaman gelecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni kasa s60 nezaman gelecek ve başlangıç giyatı ne olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Googlede arama yapmayı beceremeyenler foruma konu açmayı nasıl beceriyor anlamam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • internete bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Googlede arama yapmayı beceremeyenler foruma konu açmayı nasıl beceriyor anlamam
    Olaya o açıdan bakarsak foruma açılan konuların %99 u ufak bir google araştırması ile çözülebilecek şeyler
  • İlerleyen dönemde gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ABD ile olan vergi arttırımı olayı çözülmedikçe geleceğini sanmıyorum. Ekstra vergiyle beraber S90 kadar bir fiyatı oluyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 20 Ekim 2019; 20:12:39 >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Volvonun sayfasında ki fiyat listesine baktım nerdeyse hiçbir araçı getirmiyorlar laf olsun diye 4 araç getirmişler sadece. Bu araçların hepsimi ABD de üretiliyor anlamadım ki :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Yeni Corolla mı Yeni 2008 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • funmanias F kullanıcısına yanıt
    Şu an burada olmayan bir S60 ile V60 var. S60 belli de V60'ın sebebi ne bilmiyorum.
  • S60'ın fiyatı S90'ın fiyatı ile aynı olunca hangi insan S60 alacak Allah aşkına?

• Fiyatları aynı olmaz,vergiler yüzünden aynı olursa da getirmezler çünkü aynı ve hatta yakın fiyata S90 dururken kimse gidip de S60 almaz.Almanyada s60 43 binden,S90 ise 56binden başlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getirilmeyecek diye biliyorum. Vergilerden dolayı Volvo'nun TR'de araç satması çok zorlaştı, fiyatları aşırı yüksek seviyelere çıkıyor. Aynı yeni X5 gibi, onu da getirmiyor Borusan, ABD üretimi olduğu için fiyatı korkunç seviyelere çıkıyor, kimse almayacağı için hiç getirtmiyorlar.

Bu arada yeni S60'ını hiç dizeli yok, ABD üretimi olmasaydı da satamazlardı fazla, TR'de dizel-otomatik seçeneği halen en önemli kriter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 21 Ekim 2019; 11:31:11 >
  • ABD'nin demir çelik konusundaki Türkiye'ye koyduğu yüksek gümrük vergilerine karşılık olarak TR de ABD'den ithal arabalara yüksek orandan Gümrük vergisi koydu.

Volvo S60 da ABD'de üretiliyor. Gelse fiyatı S90'dan bile pahalı olur. Bu vergi meselesi çözülmediği sürece gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

ABD'nin demir çelik konusundaki Türkiye'ye koyduğu yüksek gümrük vergilerine karşılık olarak TR de ABD'den ithal arabalara yüksek orandan Gümrük vergisi koydu.

Volvo S60 da ABD'de üretiliyor. Gelse fiyatı S90'dan bile pahalı olur. Bu vergi meselesi çözülmediği sürece gelmez.
    Aynen, doğru cevap bu. Arkadaş BMW 3 serisi ile kıyaslamış, ama alakası yok konu ile. Olay tamamen ABD de üretilmesi ile ilgili. BMW yeni X5'i getirmedi, getirmeyecek, çünkü X5 ABD'de üretiliyor ve fiyatı korkunç milyonlar seviyesine çıkıyor...
  • Geçen sene bu zamanlar Volvo S60 T3 Advance Elite Paket (sunrooflu + otomatik) 2018 model 0 kampanya fiyatı 169.900 tl.idi. nakit 165.000 - 166.000 tl.ye alanlar vardı. parayı denkleştirip alamadık ya hala içimde derttir.
  • vay be 2000 lerin başında 3-4 lt motorlar bile gayet satılırken artık modeller hiç gelmiyor demek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.