Şimdi Ara

Yeni kasa ile makyajli kasa arac tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun Dönem arac kullananlar için hangisi daha cok tercih sebebi olmali.

Uzun donemden kasit 5 - 7 yil arasi kullanim.

Yeni kasami yoksa yeni çıkan kasanin makyajlı halimi.

Mesela c200 su an yeni. Makyajli halini beklemek dahami uygun olur.

Örnekler cogaltilabilir maksat 2. Elde minimum değer kaybı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juke sero -- 19 Temmuz 2015; 14:18:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat/performans gozetmek gerekli bence. Misal nedir? Yeni kasa cikti diyelim. Eskisi ucuzladi. Al onu 5 sene de kullan 10 senede. Bu daha karli olur. Ama para varsa makyajli kasa daha iyi tabiki. Deger kaybi dusunuluyorsa yine makyajli kasa tercih edilmeli. Ancak her arac icin gecerli olmayabilir bu mevzu. Misal bir civic. Eski kasalarin fiyatina bakin anlarsiniz

• 5-7 yıl kullanılacaksa elbette yeni kasa tercih edilmeli. Genelde 3 yılda makyaj geliyor ve görüntü açısından çok fazla değişiklik olmuyor. Güncel kasayı kullanmak her zaman daha keyiflidir. Makyajlı kasa alırsınız 3 yıl sonra yeni kasası çıkar kullandığınız araç direk eski kasa olarak anılmaya başlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakikaten civic oyle. Aslinda konu acmamin amacida bu. Bazi araçlar 7 yilda kasa değiştiriyor ve makyaji hafif oluyor. Bazilari cok farklı. Buda halihazırda cok büyük recrube gerektiriyor.

Bu arada fd6 gibi kriterlerime uyan ancak d sınıfı arac bulunabilirmi cok merak ediyorum

• Tutan marka olduktan sonra makyajlı makyajsız fark etmez.
    Ama şu var makyajsız kasa biraz daha az değer kaybeder makyajlı kasaya göre çünkü daha uzun süre göze genç bir model gibi gözükür.
    Bir de şu açıdan makmak lazım makyajlı kasada bir çok kronik sorunu çözüyorlar buda uzun süre kullanacak kişi için daha az sorun demek.
    Ben olsam uzun süre kullanacaksam 2.eli olan ve uzun garanti süresi veren bir marka tercih ederim Honda gibi.
  • juke sero kullanıcısına yanıt
    FD6'dan daha iyi 2.eli olan Passat var.
  • 7 yıl binilecek araçta bakılacak en son şeydir değer kaybı. 1-2 yıl binip satmayacaksanız ya da sürekli nakitle iş döndüren biri değilseniz ikinci el kaygısına takılmayıp hoşuna giden arabayı almak en doğrusu bence.

6-7 yıl binilecek araçta sorunsuzluk, donanım, yakıt tüketimi ikinci el değerinden çok daha ön planda olmalı. Keyif almadığın arabaya 7 sene söve söve bineceğine içine sineni alırsın zevk alarak binersin.

İlk çıkan arabayı risktir, kronik sorun var mı yok mu yok mu bilemezsin. Makyajlı kasa hemen her zaman daha sorunsuz olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 yeni kasa i20
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Passat oylede foruma kayit olmasam passat der gecerdim belki. Ama saolsunlar cok abartılı yorumlardan sonra soguttular açıkçası. Neyse konu passata donmesin zaten genel sordum

• BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    Japonlari anlatiyonuz az cok herhalde oyle anladım. Dediğiniz gibi bi japon dizel var ve avantajı cok. Sorunsuzluk icin gerçekten sorun yasamadim. Ancak ben d sinifi bakiyorum.

D sinifi dizel 1600 cc japon yok herhalde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.