Şimdi Ara

Yeni Kasa 2011 Citroen C4 Test Sürüşü İzlenimlerim... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
95.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Almanlar dikkat edin size yaklaşıyorlar
    Japonlara nedense sevemiyorum

Ben Ford hastasıyım arkadaşım
  • Fiyatlar fena durmuyor.Ne diyorsunuz arkadaşlar?Donanımları da görseydik.
  • Bu arada navigasyon 156 bg'lik exclusive modelde ve 112 bg olan dizel exclusive modelde opsiyon listesinde var hoşuma gitti.Ancakkkk kör nokta uyarı sistemini en üst model de opsiyonele koymaları canımı sıktı.600 tl az para değil.Eğer ön park sensörüde varsa bu donanımla ancak mantıklı olabilir.Birde audi fiat vs'de olan tamamen açılabilen cam tavan ne diye koymazlar buna sinirim bozuluyor.Cam tavan güzel ama açamıyoruz.Hala eski resim var sayfada ve donanım listesini göremiyoruz.Siteyi yapanlar da yeteneksiz midir nedir.Halbuki fransız sitesi harika.Şöyle ki:

http://www.citroen.fr/home/#/home/

• Çok güzel bir inceleme olmuş. Citroen yeni c3 ve c4 çok güzel oldular.Fiyatları iyi c4ün hem. Teşekkürler inceleme için. Forstv'yede yakında videosunu koyarlar lansıman günlügü başlığına.
    Ama sağlam rekabet için fiyatlarda azda olsa bir indirim yapmaları şart bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fanfinifon -- 19 Şubat 2011; 1:50:51 >

• Araca navigasyon ayrı bir şık durmuş. Kötü yanı sadece en üst donanımında var orta donanımda olsaydı direk orta donanımı alırdım fiyatıda daha uygun.....
  • arkadaşlar bugün yeni c4 ile test sürüşü yaptım.1.6 112 hp dizel otomatik confort plus paketli bi araçtı.bende dizel otomatik bi araç düşünüyorum ne zamandan beri şansımada araçlar bugün gelmiş.izlenimlerim; bugüne kadar dizel otomatik deneyimim hiç olmadı çünkü şuana kadar kullandığım araçlar hep benzinli oldu fakat ben aracı çok beğendim.malzeme kalitesi olsun iç dizayn olsun çok iyidi.içeriye motor gürültüsü çok az geliyor hiç dizel gibi gelmedi bana ses yalıtımı çok iyi yani.yolda durunca veya ışıklarda durunca araba otomatik start stop özelliğine göre motoru durduruyo ayağını frenden çektiğin anda motor tekrar çalışıyor,adam söylemeseydi ben farketmemiştim motoru durdurduğunu ve çalıştırdığını yani hiç anlamıyorsunuz. direksiyonu biraz sert geldi yalnız, şuan bende 2010 fiesta var kullananlar bilir direksiyonu kuş gibidir ona göre biraz sert gibi. bagaj hacmi çok çok iyi hb bi araba için 408lt gayet geniş. el frenini elektrikli yapmışlar çok hoşuma gitti vitesi desen varmı yokmu belli değil ufacık vitesin hemen önündeki soğutmalı göz çok iyi olmuş yalnız manuel viteslilerde öyle bir bölüm yok yalnızca otomatik viteslilerde mevcut. gelelim fiyatına kullandığım aracın aynısından içeride vardı confort plus modeli confort 44900+plus 3000+metalik boya 800=48700 tl dedi. son fiyat olarak 47500 e düştü. şuan elimde birkaç araç var dedi satış temsilcisi 1 ay içerisinde fiyatlara az da olsa zam gelebilirmiş. kısaca arkadaşlar ben aracı çok beğendim ve bu fiyat yapar diyorum şuan alamayacağım ama mayıs ayı gibi inşallah c4 alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbar02 -- 19 Şubat 2011; 20:09:16 >

• İlk C4 çıkınca tasarımı çok hoş gelmişti. Bu ise fotolarda fazla sıkıcı görünüyor. Tıpkı C3 gibi. Belki yolda farklıdır...
    SEAT LEON 1.6 TDİ DSG
  • Gerçekten ama gerçekten çok güzel araç olmuş. şahsen 0 alacak gücüm olsa direk alırım.
  • Arkadaşlar aracı bende cuma günü test ettim ; 2009 civic kullanıcısıyım ve aracımı değiştirip dizel otomatik bişey almak istiyorum önce megane yeni edc vitese baktım 50.500 fiyat çektiler megane o fiyatı etmez bence ben vermem yani sonra seat leon dsg vitese takıldım hoşuma gitti ama 49 000 aşağıya inmediler zaten yakında kasa değştirme ihtimali midemi bulandırdı en son yeni c4 e gittim comfort plus paketli aracı test ettim şuanki hondam dan önce de c2 dizel kullanmıştım 4 sene ve çok memnundum ufak olması haricinde sonuç olarak dışı o kadar ben tatmin etmesede içine bayıldım ve kendi aracım satıldığı gibi almaya karar verdim ...fiyatı da bence çok tatminkar özellikle megane ve leondan sonra ...Umarım hondam en kısa zamanda satılır...
  • arkadaşlar araç çok güzel donanımlı hali vs. bende sıfır araç alacağım ve bagaj hacminin genişliği otomatik vitesi soğutucu gözü nvgsyon elektrikli park freni vb. çok mükemmel ve golfün full ve otomatiği 62 milyarken bu araç 50 milyar bence çok güzel

.........1993 Renault toros 1.4 buz beyazı 130.000.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: kikoalp

Arkadaşlar aracı bende cuma günü test ettim ; 2009 civic kullanıcısıyım ve aracımı değiştirip dizel otomatik bişey almak istiyorum önce megane yeni edc vitese baktım 50.500 fiyat çektiler megane o fiyatı etmez bence ben vermem yani sonra seat leon dsg vitese takıldım hoşuma gitti ama 49 000 aşağıya inmediler zaten yakında kasa değştirme ihtimali midemi bulandırdı en son yeni c4 e gittim comfort plus paketli aracı test ettim şuanki hondam dan önce de c2 dizel kullanmıştım 4 sene ve çok memnundum ufak olması haricinde sonuç olarak dışı o kadar ben tatmin etmesede içine bayıldım ve kendi aracım satıldığı gibi almaya karar verdim ...fiyatı da bence çok tatminkar özellikle megane ve leondan sonra ...Umarım hondam en kısa zamanda satılır...

Peki otomatik vitesi nasıl tatmin etti mi kullanımı ,geçişleri iyi mi?

• Açıkcası vites geçişleri mcp sistemi beni tatmin etti ama bunda torkunda etkisi olduğunu düşünüyorum 275 tork turbo boost desteğiyle çok iyi ivmelenme yapıyor ...Bir diğer yandan herkesin merak ettiği start stop sistemi aracın durduğunda motorun stop ettiğini anlamadım bile başta gaza basıncada çok hafif bir çalışma sesiyle bunu da sadece sürücü hisseder bence yola devam ediliyor..Yanlış hatırlamıyorsam zaten bu sistemi bir tuşla kapatabiliyoruz..
    2017 Opel Astra K 1.6 Cdti 136 ps Dynamic - Sunroof - Manyetik Gri
  • 49.900 tl bu araç için çok uygun donanımda yok yok hayran kaldım bravo Citroen donanım işini yine çok iyi yapmış. Eski C4 te bu yönden çok iyiydi.

Yeni C4 1.6 e-HDi 112HP EXCLUSIVE MCP
    STANDART ÖZELLİKLER
    ABS, EBA ( Acil Fren Destek Sistemi), EBD (Elektronik Fren Güç Dağılımı)
    ESP, ASR
    Yokuş kalkış desteği (Hill Holder)
    Sürücü ve yolcu hava yastıkları
    Yan ve perde hava yastıkları
    Arka koltuklarda isofix çocuk koltuğu bağlantıları
    Stop and Start (STT)
    Elektrikli park freni
    Yol bilgisayarı
    Yükseklik ve derinlik ayarlı hidrolik direksiyon
    Çift bölgeli otomatik klima
    Elektrikli, ısıtmalı yan aynalar
    Gece sürüş modu
    Eşik aydınlatmalı katlanabilir yan aynalar
    Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası
    Yağmur sensörü ve otomatik yanan farlar
    Programlanabilir hız sabitleyici ve hız sınırlayıcı
    MP3 uyumlu Radyo CD çalar
    Direksiyondan kumandalı müzik sistemi
    6 hoparlör
    Yükseklik ayarlı sürücü ve yolcu koltuğu
    Masaj fonksiyonlu ön koltuklar
    Elektrik kumandalı ön ve arka camlar
    Ön ve arka park sensöru
    Park yeri mesafe ölçüm sistemi
    1/3 , 2/3 katlanabilir arka koltuklar
    Yarı deri döşeme
    Bluetooth ve USB bağlantı noktası
    MP3 çalar bağlantı soketi (AUX)
    Ön kol dayama
    230V priz (Ön kol dayama içinde)
    Renk ayarlı gösterge paneli
    Ayarlanabilir polifonik uyarı sesleri
    17” Alüminyum alaşımlı jantlar
    Ön sis farları
    Virajda aydınlatma sistemi
    Yan camlarda krom çıtalar
    Karartılmış arka camlar
    Fiyat 49.900 TL

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.