ESP nin olmayışıda üzücü tabi. yol tutuşunu mükemmel yapıyor. bu aldığım fiyat 105 bg içindi.
85 liğin fulüne 31 dediler geçen hafta 105 liğe iyi fiyat vermişler ...
1.5 milyar fark var ikisi arasında. bence 105 bg olana bu fark ödenir. biraz daha sıkı pazarlık edip 32 milyara alınırsa o bambaşka olur tabi :)
Bir zamanlar 33.5 diyorlardı şimdi 31 e düştüler Aralık ta 30 a takla attıracam bunlara ...
33.5 milyar 85 bg olanlara diyolardı :) demekki 105Bg olanlar o dönemde piyasaya girse 35 milyar olacaktı. şimdi 32.5 milyar. araç fiyatları 2-3 milyar asagi indi.. bide 0 faizle kredi imkanı sunuyolar.. benim aracı istedigim fiyata bi satabilsem hiç durmayacam hemen alacam yenisini
Aralık ta uygun bir fiyat verirlerse ben de alacam nasip olursa hayırlısı inşallah bakalım ...
quote:
Orjinalden alıntı: TÜRK ŞAD
Esenlikler, Öncelikle hayırlı olsun diyerek sorularımı sıralıyorum :) 1.Yılbaşına doğru kangoo almayı düşünüyoruz. Ata Beğ yılbaşına doğru fiatlarının epey düşeceğini tahmininden ötürü eski kasa almayı planlıyor. Sizce ne kadarlık bir düşüş olur ve yenisiyle arsında ne kadar fark olur? Bizim için vakit bol, ayrıca az yaktığı için bunu seçiyoruz. Malum ilere 105likler gelicekmiş diğerlerinin fiatı düşer. Sizce eskisini ya da yenisini almak için en uygunu ne zamandır? 2.Ayrıca kamyonet olarak geçiyor sanırım bunlar ama multix alıcağımız için 1.köprüden geçebilir miyiz? 3.Önceden hususi aracımız olduğu için ticari araçın gerekliliklerini pek bilmiyorum. Özellikle bilmemiz gerekenler var mıdır(bir yerde evrak taşınmasından bahsediyordu)? 4.Eski kasa binek multixler çok daha pahalı ama sadece 1.köprü geçişinde mi işe yarıyor? Uzun oldu ama k.bakmayınız. Sağ bolunuz, esen kalınız efendim!
1-ARALIK UYGUN gibi görünüyor ama 2009 da kriz derinleşecek beklentisi var buda daha da indirim demek çünkü öok yüksek stokla yakalanmışlar.Eskiyle yeni arasında multix klimalı yaklaşık 5000 ytl fark var.Ama yenisi 85 lik olduğundan eskisinin 80 liği ile karşılaştırman gerekir o da farkı 3000 ytl ye indirir.Ama eskiyle yeni arasında dağlar kadar fark var.Yenisi gerçekten mükemmel.Alırsan mutlaka expression al auth ile arasındaki fark çok düşük 500ytl civarı.
2-1. Köprüden geçemez.
3-Ruhsatı komyonet ve alt taraftaki hususi hanesini seçerek çıkarttırıyosun o zaman taşıma evrakları K1,K2,K3 gerek kalmıyor,yani ticari taşıma yapmayacağınız için gerek yok.Önemli nokta ruhsatı çıkarırken hususi kullanıcağınızı söylemeniz.Araç yine ticari oluyor ama kullanım hususi.
4-Evet birde araç muayenesi bineklerde 2 yılda bir oluyor ticarilerin her yıl.
quote:
Orjinalden alıntı: alfa-x
quote:
Orjinalden alıntı: TÜRK ŞAD
...
1-ARALIK UYGUN gibi görünüyor ama 2009 da kriz derinleşecek beklentisi var buda daha da indirim ....
Çok çok sağ bolasınız efendim. Ben de yeni kasanın çok daha iyi olduğunu biliyorum ama Atabeğ'im şirkette 2005 kullandığı için onu alalım diyor. Bir de arasındaki farkları pek bilmediğinden o kadar fiat farkına değmez diyor. Neyse ben bir daha izah edeyim durumu yeni kasa alırız umarım Esen kalınız.
Yeni kasa alın derim ben de ...
Arkadaşlar Bu yeni kango lar Ruhsata ne olarak işleniyor. ve Yıllık vergisi ne kadar birde Sigorta ücretleri ne kadar ? onlarıda yazarsanız seviniriz.
benimki
hususi kamyonet olarak geçiyor. 1. köprüden geçmez 6 aylıkvergiside son zamlardan önce 280 ytl idi
Orjinalden alıntı: serdar1646
Orjinalden alıntı: askvesen
valla benimde acelem yok.. dün gece koydum arabayı satışa, bu gün biri aradı istedigim fiyata yakın bi fiyat teklif etti ama bayramdan önce arbayı alacak, parasınıda bayramdan sonra verebilecegini söyledi. bende peşin para haricinde arabayi satmayacağımı söyledim kapattı :)
Tanıtım yazılarında ESP ve Hız sabitleyici konulabileceginiz yazıyordu ama sitesinde bu konuyla ilgili bi ibare göremedim. bilgisi olan varmı ? [/quo
ikiside yok ne yazık ki...
Serdar hocam ithal renault araçlar komple yapılı olarak mı geliyor yoksa siz onlara fabrika müdahele edip satışa öyle mi sunuluyor.Örneğin megane hb lerin kullandığı motorlar 1.4 1.6 bizdde üretiliyo motorsuz gelip burada motor takılma gibi bişey var mı????
mersin otomobil fuarında yeni kangoo yu inceledim.tek kelimeyle mükemmel.ayrıca peugeot partner tepee bence rakibi diil.peugeotun işçiliği daha kötü.kangoo otomobil gibi.caddy ede bindim. tourneo connect falan zaten onları kıyaslamayacağım.en iyi kangoo.tek rakibi kendisi.fotoğrafta çektim nasıl yollayablirim bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: emre356
mersin otomobil fuarında yeni kangoo yu inceledim.tek kelimeyle mükemmel.ayrıca peugeot partner tepee bence rakibi diil.peugeotun işçiliği daha kötü.kangoo otomobil gibi.caddy ede bindim. tourneo connect falan zaten onları kıyaslamayacağım.en iyi kangoo.tek rakibi kendisi.fotoğrafta çektim nasıl yollayablirim bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
Cevapla yı seçersen resim ekle alt tarafta çıkar.Veya yazdığın yazıyı değiştiri seçtiğinde resim ekle yine gelir.Resim boyutları büyükse ikaz verir.
burada ithal araçlara hiçbir uygulama yapılmıyor,direkt satışa çıkıyor