hiç bir çay tozlu olmaz firmanın yaptığı 3 kağıtçılıktır en küçük yapraktan - en büyük yaprağa doğru kalite düşer |
Yeni Kaliteli Çay Tavsiyeleri 2018-2022 ve DUYURULAR (40. sayfa)
-
-
Hocam yeri nerede acaba? İki hafta sonra o tarafa yolum düşecek. Gidince alırım -
Bu adres doğru hocam. Yolağzı köyünde ana yoldan içeri girince çok yakın.
-
bi caykur yetkilisiydi sanirim tv.de anlattiydi. cayin tozunu elemeyin renk veren kismi orasi falan demisti.
indirimden aldigim a101 cayini elemistim lezzetsiz bisey olmustu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfunak -- 18 Temmuz 2021; 14:1:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfunak
bi caykur yetkilisiydi sanirim tv.de anlattiydi. cayin tozunu elemeyin renk veren kismi orasi falan demisti.
indirimden aldigim a101 cayini elemistim lezzetsiz bisey olmustuçaydan anlamayan kişinin veya sahtekarın söylediği cümledir demek ki çaykur tatlandırıcı gibi katkı maddesi katıyor
beyaz çay niye tozlu satılmıyor
-
Bu konuyu bu zamana kadar nasıl atlamışım hayret..
Bir Rizeli olarak yıllardır mükemmeli bulmak için çok çay denemişimdir. Net olarak aşağıdaki üç çayı tavsiye edebilirim.. linklerini aşağıya bırakıyorum..
Emin olun çok beğeneceksiniz.. Bulanık olmayan (tozu olmayan) çaylardır bunlar..
Az tadım farkı ile sıralamam aşağıdaki gibidir..
1- Prenses Gold
2- Asya Gold
3- Prenses Çiçek
https://rizecaysepeti.com/prenses-cay
https://rizecaysepeti.com/asya-cay?product_id=22
Not: Güncel fiyatlarla 35 lira/kg ın altına kaliteli bir çay içebileceğinizi sanmıyorum..
-
Çaydan çok anlamam arkadaşımın tavsiyesi üzerinde Çaykur Organik Rize Çayı aldım fakat hiçbir fark hissetmedim.
Galiba çayın tadını hissetmiyorum içerken.
-
Hocam içim çay goldu denediniz mi Ben prenses çiçeği güzel buldum ama bana biraz tozlu geldi Prenses goldu merak ettim Asya Gold bir süredir merak ediyorum içenler memnun
-
arkadaşlar aranızda çay yetiştiren varmı yada yetiştiren tanıdığı olan? çay toplama zamanı markaların hangileri gerçekten iyi çayı alıyo onu soracaktım birkaç kişiden çaykur lipton doğuş falan direk kaliteye bakmadan alıyolar ama doğadan markası özenle seçiyo diyolar
-
Merhablar,
Bergomat aroması için çay bakıyorum. Beta Tea' nin Bergamot rüyası var. Birde Ahmad Tea gibi markaların early grey çayları var. İkisi arasında ciddi farklar var mıdır? Hangisini almak daha mantıklıdır? Bu konuyu şöyle bir incelediğimde bergamot rüyasını önerenler var. Fakat merak ettiğim bahsettiğim early grey çaylar daha mı iyidir? Fiyatına değer mi yoksa Bergamot rüyasını mı tercih etmeliyim sizce?
-
Ahmad tea nın Early grey değilde Extra special 500gr. olanını tavsiye ederim fakat son zamanlarda sahteleri çıktı piyasaya. 4-5 yıldır kaliteli yerli çay ile karışım yaparak kullanıyorum. Son zamanlarda orjinalini bulmakta zorlandığım için başka Seylan çaylarına yöneldim fakat Ahmad tea daki verimi alamadım. Orjinal paketteki ön ve arka tarafta bulunan turunce ana renk üzerinde sahte paketlerde ince beyaz çizgiler oluyor bu şekilde gelen paketi direk iade ediyorum. Arayışlarım devam ediyor bulursam link atarım buraya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 29 Ağustos 2021; 18:31:15 > -
4-5 yıl önce sarı pakette aldığımız bildiğimiz rize turist çay bile her pakette aynı olmuyordu biraz toz da oluyordu ama güzel aromalı yumuşak içim bir tadı oluyordu. Şimdi sırf toz. Şimdi evde hemşin, tiryaki, çaykur hediyelik, tirebolu, elekaltı, doğuş karadeniz export, doğadan altın yaprak vs bir sürü çay var. O aroma yok.
-
Ufuk Özel Çayeli Hediyelik 500 Gram
🔴 Tadı : 10 üzerinden 5
🔴 Kokusu : 10 üzerinden 4
🔴 Yumuşaklık : 10 üzerinden 5
🔴 Çayda Berraklık, Parlaklık ve Renk : 10 üzerinden 6
🔴 30. Dakikada Verdiği Acılık : 10 üzerinden 6
🔴 60. Dakikada Verdiği Acılık : 10 üzerinden 5
🔴 Toz Miktarı : 10 üzerinden 5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 14 Ekim 2021; 19:18:46 > -
Hocam Esvet Filiz çayda boya tespit edilmiş. Bir üründe hile yapan her üründe hile yapabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 14 Ekim 2021; 17:55:26 > -
Ufuk Özel Çayeli Hediyelik bundan 4 kutu alıp içtim sıradan eh
--------------------------------------
Ufuk Keyfiyet 250 Gram (2 adet)
Ufuk Ziyafet 250 Gram (2 adet)
daha 2 gün önce sipariş ettim ürün yolda
ESVET = UFUK ÇAY
aldığım ürünlerde inşallah yoktur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 14 Ekim 2021; 19:21:5 > -
Doğuş Gurme bu aralar nasıl, bilen var mı?
-
Ufuk Keyfiyet 250 Gram
🔴 Tadı : 10 üzerinden 4
🔴 Kokusu : 10 üzerinden 4
🔴 Yumuşaklık : 10 üzerinden 3
🔴 Çayda Berraklık, Parlaklık ve Renk : 10 üzerinden 5
🔴 30. Dakikada Verdiği Acılık : 10 üzerinden 4
🔴 60. Dakikada Verdiği Acılık : 10 üzerinden 3
🔴 Toz Miktarı : 10 üzerinden 5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Ekim 2021; 9:12:58 > -
-
Türk çayları içinde içtiğim en iyi çaylardan biri Hançay Antique, 1 kilogramı güncel olarak 57-58 TL civarında. Benim gibi Seylan çayını sevmeyen, Türk çayı tercih eden arkadaşların mutlaka denemesini öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramparca -- 30 Ekim 2021; 20:56:25 > -
Yesil inci gold veya İcim cay gold caylarini İzmirde nerede bulabilirim? Kargo fiyatlari 20 liraya firlamis Rizeden getirtmek mantikli degil artik. Yardimci olabilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X