Şimdi Ara

Yeni James Bond oyunu 007: First Light övgülere boğuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni James Bond oyunu 007: First Light övgülere boğuluyor
    Bu yılın en merak edilen oyunlarından olan 007: First Light, 27 Mayıs'ta oyunseverlerle buluşacak.Eleştiri ambargosunun bugün kalkmasıyla birlikte, oyunu erkenden deneme şansı yakalayan oyun yayıncıları ve yazarlar kendi yorumlarını paylaşmaya başladılar. Gelen ilk yorumlar son derece umut verici.

007: First Light, 2026'nın En Beğenilen Oyunlarından Biri Oldu

Oyun MetaCritic'te açılışı 88 puandan yaptı. Bu da 007: First Light'ı 2026'nın en yüksek puan alan oyunlarından biri yapıyor. Aynı şekilde 90 OpenCritic puanıyla orada da zirveye yakın bir yerde duruyor.

Hitman serisinin arkasındaki stüdyo olarak tanıdığımız IO Interactive'in geliştirdiği 007: First Light, daha çıkmadan "Hitman ile Uncharted'ın karışımı" olarak tanımlanıyordu. Gelen ilk yorumlar bu benzetmeyi doğrularken, bu formülün çok iyi sonuç verdiğini söylüyor. Hatta bazıları bunu bir adım daha ileri taşıyarak First Light'ın bugüne kadar çıkan en iyi Bond oyunu olduğunu söylüyor. Daha önce GoldenEye gibi beğeni kazanmış Bond oyunlarının da çıktığı göz önüne alınınca, bu aslında baya büyük bir övgü.

[bkzdh=]205507

IO Interactive'in İstanbul'daki stüdyosunun da doğrudan katkıda bulunduğu 007 First Light, bir orijin hikâyesi anlatıyor. James Bond'un filmlerde gördüğümüz o süper ajana dönüşmeden önceki çaylaklık yıllarına şahit oluyoruz. Oyuncular, 26 yaşında MI6'e yeni katılmış bir Bond'u kontrol ediyor. Oyunda Bond'u, Dexter: Origin Sin dizisinde Dexter'ın da gençliğine hayat veren Patrick Gibson canlandırıyor.

Türkeç dil desteğiyle gelen 007: First Light; PC, PlayStation 5, Xbox Series S/X ve Switch 2'ye yönelik olarak satışa sunulacak.

• İyi oyun gibi duruyor. Alsam mı düşünmedim değil…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ekran Kartı: ROG STRIX GeForce RTX 4080 Super, CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D, Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB, CPU Soğutucu: Corsair H100 RGB, Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI), RAM: Corsair Vengeance RT 4x16GB 3600MHz CL16, SSD1: Corsair MP510 480 GB M.2 NVME, SSD2: Kingston M.2 NVMe 500 GB, Klavye: GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse: SteelSeries Rival 600 Gaming Mouse - Oyun Konsolu: PS4 - PS5 Pro | Xbox Series X | Nintendo Switch OLED White | ROG Ally Z1 Extreme
  • Almayacaktım ama artık kendime engel olamadım. İndiriyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Oyunda Türkçe dil desteği olması bile başlı başına alma sebebi

Böyle emek veren firmaları desteklemek için bile alınır, inşallah uygun bir vakitte alacağım bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    gözleri yoktur ama her şeyi görür... kulakları yoktur ama her şeyi duyar... bir şey yaratmak istediğinde ona sadece "OL" der... ama bu söz dilin söylediği yada kulakların duyduğu gibi bir söz değildir... BİL BAKALIM O KİMDİR
  • Arkadaşlar oyun çok güzel. Ve Türkçe destek edelim böyle oyunlar. Gelsin diye 🙃👍

Epic $58 civarına denk gelen 2800 TL fiyat etiketiyle ön sipariş alırken, Steam $40'a satıyor. Yani Steam MENA bölgesine ucuz satıyor şu anda. Normalde $70.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 27 Mayıs 2026; 11:47:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • James Bond Shroud Edition :)

• voices38 abi lütfederse oynarız. Yoksa XBOX'a gelmesini bekleriz.

GTA VI hariç HİÇBİR SINGLE PLAYER ODAKLI OYUNA para vermem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Yaklasik 15 yillik Glacier Engine2 oyun motorunu kullandigi icin grafiklerin kotu olmasi gayet normal.Belki ileriki aylarda texture pack gibisinden grafik iyilestirmeleri sunarlar.Yeni James Bond oyunu 007: First Light övgülere boğuluyor 

İyi bir Ray Tracing veya GI lighting (prebaked) ile epey yol alırlar. Bir de texture geliştirmeleri gerekli gibi gördüm.

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • Türkçe dil desteği demek Türkçe dublajlı mı yoksa altyazılı mı?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.