Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arkitrom

boyunu uzatmışlar, bence logoyu da değiştirsinler,

neyse hadi o da benden olsun artık

Yeni iPhone Geliyor

gülüyoruz heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

Orijinalden alıntı: erectus

quote:

Orijinalden alıntı: Explore The Universe

Evet arkadaşlar 2 telefonunda GERÇEK boyutu budur: (Tam görünmüyorsa sağ tık-yeni sekme)

Yeni iPhone Geliyor

Burdan Apple'ın sadece boyuna uzatarak ne kadar iğrenç ve yanlış bir hamle yaptığını görüyoruz. Eğer enine de uzatsa idi alacaktım.

Bunlarda HTC One X vs iP5 ve GS3 vs iP5:

Yeni iPhone Geliyor

Yeni iPhone Geliyor

diğer cihazların boyutuna bakınca Apple çok doğru bir iş yapmış bence.en olarak büyüseydi yandakiler gibi takoz gibi bir şey olurdu.
    Büyüklükten ziyada dengeli bir boyut daha önemli bence o da bu şekilde oluyor

iphone daki üstte ve altta kalan boşluklara dikkatli bakarsan kimin takoz ürettiği apaçık ortada ;) İşte bu yüzden kumandaya benzetiliyor. Yoksa eski boyutların içinede 4" bir ekran sığabilirdi

Heh Bende Böyle bi resim arıyordum Yapma bunu apple artık umudum ipod touch 5

• quote:

Yeni iPhone Geliyor

Armut gibi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßy_resital2007

quote:

Orijinalden alıntı: niskaji

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

hepsini okudum, seni iboy seniii

şaka şaka bir iki şey söylemek istedim, uygulamaları bedava kullanabilmekten bahsetmişsiniz sanırım (çok anlamam ios dan) eğer kastettiğiniz bu ise androidde de yapılabiliyo bu.
    S3 çok büyük evet ben de sevmem büyük telefonları (banyo sabunu diyom ben bu telefonlara) ama insanlar bunları tercih ediyo. ama android piyasasının güzel yönü de şu; çok çeşit var. mesela bana iphone da çok büyük geliyo. bana küçük telefon lazımdı, bende gittim xperia ray aldım, çok memnunum. valla bana bugün iphone verseler almam, kullanmam. ha iphone benim telefonumdan daha iyidir lafım yok ama benim ihtiyacım küçük telefon.

Tebrik ediyorum olay budur

Olay basit paranız varsa ihtiyaçlarınızda vardır
    (hoş bizim millet iphone alır kontor yuklemeye parası yok)

ne alaka ben burda iphone a laf atmıyorum. ihtiyacımı xperia ray görüyo ama ihtiyaçtan öte benim küçük telefon kullanmam gerek çünkü fizik oalrak zayıfım ve diğer büyük telefonlar cebime çok zor sığıyo.

lafı para meselesine getirmenin alemi yok. evet zengin biri değilim, 2500TL maaşım var, kendi çapımda geçinmeye çalışıyorum ve bi telefona 700-800TL den fazla para vermek de istemem. istesem veririm ama vermek istemem 12 yılda toplam 1900TL para harcadım ben telefona, bu bile fazla bence. 4000TL maaş alan ve sistemci olan (yani bu sektörün içinde olan) arkadaşım halen se w810i kullanıyo. ben de xperia ray den önceki telefonumu 6 yıl önce 2006 da almıştım. ha 2009 da çalıştığım şirket bedava bb verdi onu saymıyorum.

paran varsa ihtiyacın da vardır demek şu oluyo: ihtiyacım yok diyosan paran yok demektir. çok saçma. tekrar söylüyorum bana bugün iphone versen ben gene xperia ray kullanırım. hoş çalıştığım şirket 2009 da verdiği bb leri yeniliyo şuanda htc dağıtıyo. ben aldığımda muhtemelen kardeşime verecem o telefonu, büyük telefon kullanmak istemiyorum çünkü.

• quote:

Yeni iPhone Geliyor

oha super olmus
  • quote:

Yeni iPhone Geliyor

çok iyi
  • Alacaksiniz hepiniz. Bu yaptiklariniza cok pisman olacaksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Bouche

quote:

Orijinalden alıntı: ozturkmhmt

Bence en büyük yanlışı pili güçlendirmeyerek yaptı

Pil omru artti ya artmadı mı ?

verilere bakınca

3g süresi %33 artmış gözüküyor.

6 saatten 8 saate çıkmış.

bir nevi arttı yani ama kullanıcıları tatmin etmeyen bir artıs olmus anlasılan.

• ipod touch bu forumda iphone 5'ten fazla satar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Alacaksiniz hepiniz. Bu yaptiklariniza cok pisman olacaksiniz.

Darth Vader gibi konuştun. Ne bu kin? Herkes şimdi ilk olduğu için eleştiri yapıyor. Hiçbir şey mükemmel değil sonuçta. 100 bin liralık BMW'nin de ön far tasarımı hoşuma gitmiyor mesela. Ama o para olsa alacağım araçlardan. Çünkü diğer yönleri bana uyuyor. Bu da onun gibi. Ya da S3'ün çıkığı zaman ki gibi... Yani satış mutlaka olacaktır. Ama daha iyisi de olabilirdi. Mesela Xperia S çoğu kitleye tasarım olarak hitap ediyor onay alabiliyor. Ama S3 çok eleştirildi iPhone 5 çok eleştirildi. Tamam tasarım görecelidir ama o kadar da değil.

• Yeni iPhone Geliyor

bu da mı tesadüf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Alacaksiniz hepiniz. Bu yaptiklariniza cok pisman olacaksiniz.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: niskaji

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

hepsini okudum, seni iboy seniii

şaka şaka bir iki şey söylemek istedim, uygulamaları bedava kullanabilmekten bahsetmişsiniz sanırım (çok anlamam ios dan) eğer kastettiğiniz bu ise androidde de yapılabiliyo bu.
    S3 çok büyük evet ben de sevmem büyük telefonları (banyo sabunu diyom ben bu telefonlara) ama insanlar bunları tercih ediyo. ama android piyasasının güzel yönü de şu; çok çeşit var. mesela bana iphone da çok büyük geliyo. bana küçük telefon lazımdı, bende gittim xperia ray aldım, çok memnunum. valla bana bugün iphone verseler almam, kullanmam. ha iphone benim telefonumdan daha iyidir lafım yok ama benim ihtiyacım küçük telefon.

Tebrik ediyorum olay budur

ne alaka ben burda iphone a laf atmıyorum. ihtiyacımı xperia ray görüyo ama ihtiyaçtan öte benim küçük telefon kullanmam gerek çünkü fizik oalrak zayıfım ve diğer büyük telefonlar cebime çok zor sığıyo.

lafı para meselesine getirmenin alemi yok. evet zengin biri değilim, 2500TL maaşım var, kendi çapımda geçinmeye çalışıyorum ve bi telefona 700-800TL den fazla para vermek de istemem. istesem veririm ama vermek istemem 12 yılda toplam 1900TL para harcadım ben telefona, bu bile fazla bence. 4000TL maaş alan ve sistemci olan (yani bu sektörün içinde olan) arkadaşım halen se w810i kullanıyo. ben de xperia ray den önceki telefonumu 6 yıl önce 2006 da almıştım. ha 2009 da çalıştığım şirket bedava bb verdi onu saymıyorum.

paran varsa ihtiyacın da vardır demek şu oluyo: ihtiyacım yok diyosan paran yok demektir. çok saçma. tekrar söylüyorum bana bugün iphone versen ben gene xperia ray kullanırım. hoş çalıştığım şirket 2009 da verdiği bb leri yeniliyo şuanda htc dağıtıyo. ben aldığımda muhtemelen kardeşime verecem o telefonu, büyük telefon kullanmak istemiyorum çünkü.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

siz beni çok yanlış anladınız paran varsa ihtiyacında vardır demekten kastettiğim hani şu oc meraklıları vardırya üst seviyede ilk çıkanı alırlar hemen oc etmeye çalışırlar, aynen bu telefon sektöründe de böyleleri var
    şu an bende k550i kullanıyorum ne var isimiz görülsün
    Yeni iPhone Geliyor

hevesim sönsün diye 2-3günd bir xperia p unboxing videolarınıda izlemiyorum değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 13 Eylül 2012; 21:42:21 >

• quote:

siz beni çok yanlış anladınız paran varsa ihtiyacında vardır demekten kastettiğim hani şu oc meraklıları vardırya üst seviyede ilk çıkanı alırlar hemen oc etmeye çalışırlar, aynen bu telefon sektöründe de böyleleri var
    Yeni iPhone Geliyor

anlıyorum, nebileyim o cümleden bu sonucu çıkaramadım

• quote:

quote:

Yeni iPhone Geliyor

anlıyorum, nebileyim o cümleden bu sonucu çıkaramadım

problem yok hepimiz kardeşiz

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalpriestt

ipod touch bu forumda iphone 5'ten fazla satar

+1 .. En azinda 1 tane urun garanti sattilar bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

En iyisi Lumia 920

Yeni iPhone Geliyor

ilk defa guzel bi telefon yapmis nokia benimde hosuma gitti ama bunuda aldinmi indircek uygulama yok windows mobil sagolsun

zamanla geliştiriciler bunada ağırlık verecek , microsoftta desteğini çekmezse , nokia yine lider

180gr telefon Maşşallah nokia olduğu anlaşılıyo

içindeki donanımlar apple'ı ezen cinsten. apple gibi kamerasını işlemcisini yenileyip yeni telefon diye sürmüyorlar ki piyasaya adamlar devrim yapıyor.

Adreno 225 yeter Nokia'nın akıllı telefonları hoşuma gitmezdi fakat bu telefon cidden çok güzel umarım böyle telefonlar çıkarmaya devam eder, kullandığı işletim sistemide çok güzel fakat uygulama kıtlığı var şuan oda zamanla düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

Yeni iPhone Geliyor

bu da mı tesadüf

Tasarımı bildiğin Nokia Lumia telefonlardan çalıntı
    Yeni iPhone Geliyor

• kavranabilite iyi olmasi icin guzel tasarim.
    bi elle tutmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.