yeni bir iphone 4 aldım yüklenecek programlar hakkında nasıl bir yol izlemeliyim kutudan çıkardıktan sonra ne yapma mı önerirsiniz
http://resim.donanimhaber.com/m_43396100/tm.htm ... burdan bakabilirsin iphone ile ilgili herşey var...
forum karışık olmasa zaten bu konuyu açmazdım oysa bu bilgileri arayan biri rahatça ulabilsin diye bu konuyu açtım
quote:Orijinalden alıntı: HackAv Foruma bakarsanız herşey mevcut her iphone alan konu açarsa bu forum nasıl olur... Hayırdır Forum Seninmiş Gibi Konuştun.Yardım Etmek İstemiyorsan Yazma Arkadaş.
quote:Orijinalden alıntı: _yildirim_ yeni bir iphone 4 aldım yüklenecek programlar hakkında nasıl bir yol izlemeliyim kutudan çıkardıktan sonra ne yapma mı önerirsiniz Biraz O Şekilde Kullan Kardeşim Hayırlı Olsun Öncelikle Sonra JB İşlerine Girersin Birbirinize Bir Alışın
Sadece program olarak sormuyorsunuz sanırım, kutudan çıkardıktan sonra ne yapmalıyım demişsiniz bence ekran koruyucu alın kullanmaya baslamadan önce.
quote:Orijinalden alıntı: Alitech Electronic quote:Orijinalden alıntı: HackAv Foruma bakarsanız herşey mevcut her iphone alan konu açarsa bu forum nasıl olur... Hayırdır Forum Seninmiş Gibi Konuştun.Yardım Etmek İstemiyorsan Yazma Arkadaş. Evet benim varmı bi itirazın...?
quote:Orijinalden alıntı: HackAv Foruma bakarsanız herşey mevcut her iphone alan konu açarsa bu forum nasıl olur...
quote:Orijinalden alıntı: HackAv quote:Orijinalden alıntı: Alitech Electronic quote:Orijinalden alıntı: HackAv Foruma bakarsanız herşey mevcut her iphone alan konu açarsa bu forum nasıl olur... Hayırdır Forum Seninmiş Gibi Konuştun.Yardım Etmek İstemiyorsan Yazma Arkadaş. Evet benim varmı bi itirazın...?
quote:Orijinalden alıntı: HackAv quote:Orijinalden alıntı: Alitech Electronic quote:Orijinalden alıntı: HackAv Foruma bakarsanız herşey mevcut her iphone alan konu açarsa bu forum nasıl olur... Hayırdır Forum Seninmiş Gibi Konuştun.Yardım Etmek İstemiyorsan Yazma Arkadaş. Evet benim varmı bi itirazın...? +