Şimdi Ara

yeni iphone 4 aldım ne yapmam gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir iphone 4 aldım yüklenecek programlar hakkında nasıl bir yol izlemeliyim
    kutudan çıkardıktan sonra ne yapma mı önerirsiniz

• Foruma bakarsanız herşey mevcut her iphone alan konu açarsa bu forum nasıl olur...
  • http://resim.donanimhaber.com/m_43396100/tm.htm ... burdan bakabilirsin iphone ile ilgili herşey var...
  • forum karışık olmasa zaten bu konuyu açmazdım oysa bu bilgileri arayan biri rahatça ulabilsin diye bu konuyu açtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Foruma bakarsanız herşey mevcut her iphone alan konu açarsa bu forum nasıl olur...

Hayırdır Forum Seninmiş Gibi Konuştun.Yardım Etmek İstemiyorsan Yazma Arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _yildirim_

yeni bir iphone 4 aldım yüklenecek programlar hakkında nasıl bir yol izlemeliyim
    kutudan çıkardıktan sonra ne yapma mı önerirsiniz

Biraz O Şekilde Kullan Kardeşim Hayırlı Olsun Öncelikle Sonra JB İşlerine Girersin Birbirinize Bir Alışın
  • Simkartını tak konuşmaya başla. Gerisi kendiliğinden gelir özel birşey yapmana gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl bir ps 3 almam lazım ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece program olarak sormuyorsunuz sanırım, kutudan çıkardıktan sonra ne yapmalıyım demişsiniz bence ekran koruyucu alın kullanmaya baslamadan önce.
  • yan yatır
    şaka şaka forumda var yapılması gerekenler ama evet ilk önce şeffaf koruma şeysinden yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

quote:

Foruma bakarsanız herşey mevcut her iphone alan konu açarsa bu forum nasıl olur...

Evet benim varmı bi itirazın...?
  • quote:

• quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

+
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.