Şimdi Ara

Yeni iPad'i nereden almalı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bende bu birkaç gün içersinde 16 gb, beyaz bir yeni ipad almak istiyorum. Alımı kredi kartı ile taksitli yapcam. Ama nerden alsam karar veremedim.

Forumdaki arkadaşlar genelde Bilkom ürünlerini tercih ediyor ve Gold Bilgisayar ve İstanbul Bilişim dışında birçok yer de Bilkom garantisi versiyor. Ama fiyatları 1199 ile 1273 arasında değişiyor. Sizce nerden almalı ?

• Arkadaşlar hle bir yardım edin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cio_cio

Merhaba arkadaşlar. Bende bu birkaç gün içersinde 16 gb, beyaz bir yeni ipad almak istiyorum. Alımı kredi kartı ile taksitli yapcam. Ama nerden alsam karar veremedim.

Forumdaki arkadaşlar genelde Bilkom ürünlerini tercih ediyor ve Gold Bilgisayar ve İstanbul Bilişim dışında birçok yer de Bilkom garantisi versiyor. Ama fiyatları 1199 ile 1273 arasında değişiyor. Sizce nerden almalı ?

Yok bilkom alma pahali satiyor saturn bak bende orda aldim hem ucuza

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar hle bir yardım edin ya

Forumda konuyu güncelleme yapmak için 24 saat beklemek lazım.Onun dışında fiyatına bakmadan Bilkomdan alırım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiXoN

quote:

Merhaba arkadaşlar. Bende bu birkaç gün içersinde 16 gb, beyaz bir yeni ipad almak istiyorum. Alımı kredi kartı ile taksitli yapcam. Ama nerden alsam karar veremedim.

Yok bilkom alma pahali satiyor saturn bak bende orda aldim hem ucuza

hocam saturn de istanbulda ve internetten satışı yok sanırım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Forumda konuyu güncelleme yapmak için 24 saat beklemek lazım.Onun dışında fiyatına bakmadan Bilkomdan alırım ben.

hocam bilkomda da haftalardır stok yok ya
  • quote:

quote:

quote:

Doğru öyle bir sorun da var. Teknosa bildiğim kadarıyla Bilkom garantisi veriyor. Saturn olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mediamarkt bilkom garantili. Wifi modeli 1199TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru öyle bir sorun da var. Teknosa bildiğim kadarıyla Bilkom garantisi veriyor. Saturn olabilir.

hocam ben ankara'dayım ve saturn sadece istanbulda var ve sanırım satmıyor net üzerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferisss

Mediamarkt bilkom garantili. Wifi modeli 1199TL

çok iyi o zaman şu anda en cazip mediamarkt gibi duruyor.
  • Peki arkadaşlar bu 'Gold Bilgisayar' nasıl acaba garanti konusunda ? Veya Türk Telekom ??
  • merhabalar bu bilkom garantisine neler giriyor yani ipad o kadar kırılgan bir cihazmı ki garanti o kadar önemseniyor . kullanan arkadaşlar sizce bilkom garantisi olmalı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emree27

merhabalar bu bilkom garantisine neler giriyor yani ipad o kadar kırılgan bir cihazmı ki garanti o kadar önemseniyor . kullanan arkadaşlar sizce bilkom garantisi olmalı mı

normalde ipad 2 de bu o kadar önemli değildi.yakınımda ipad 2 kullanan hiç kimsenin garantiye ihtiyacı olduğunu görmedim. ama new ipad de durum farklı.ısınma problemiydi, ölü pikseldi, beyaz ekrandı, batarya sorunuydu derken hergün farklı sorunlar düşüyor internete ve forumdaki arkadaşlar genelde bilkom'u öneriyor. ama bilkomda da nerdeyse 1 aydır stok yok. e hali ile insan diğer mağazalara yöneliyor ve garanti durumunu da merak ediyor.
  • Hocam sorun filan yok cihazlarda. Spot piyasada uçmuş durumda. 100 kağıt fazla verip garantili almak en mantıklısı. Ayrıca bir kaç saat önce bağdat caddesi apple storeda authorised seller mı nedir. 1237TL new ipad 16 wifi
  • bilkom.
  • Hocam olabildiği kadar uzaktan almaya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Hocam olabildiği kadar uzaktan almaya çalış.

nasıl yani hocam ? Ayrıca bu Gold'un garanti hizmeti nasıl arkadaşlar ??
  • quote:

quote:

Yurt dışından yani, fiyatlar çok daha uygun, eğer bi tanıdığınız falan varsa oradan getirtmeye bak derim.
  • quote:

quote:

golddan ne olursa olsun hiç bir şey almayın. adamlar sizi paranızla rezil ediyor. kargo gelmiyor telefon ediyorsunuz 10 dk ve daha fazla telefonda bekliyorsunuz. size gelen mal kullanılmış malda oluyor.(bana oldu en azından) goldan alma sana bir kardeş tavsiyesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLassMaN

quote:

quote:

golddan ne olursa olsun hiç bir şey almayın. adamlar sizi paranızla rezil ediyor. kargo gelmiyor telefon ediyorsunuz 10 dk ve daha fazla telefonda bekliyorsunuz. size gelen mal kullanılmış malda oluyor.(bana oldu en azından) goldan alma sana bir kardeş tavsiyesi.

tamamdır dostum sağol bilgilendirme için. geçmiş olsun bu arada. cidden 1200 TL verip mal alıyorsun, karşılığında aldığın hizmete bak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.