Şimdi Ara

Yeni iPad'i nereden almalı ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cio_cio

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar hle bir yardım edin ya

Forumda konuyu güncelleme yapmak için 24 saat beklemek lazım.Onun dışında fiyatına bakmadan Bilkomdan alırım ben.

hocam bilkomda da haftalardır stok yok ya

Doğru öyle bir sorun da var. Teknosa bildiğim kadarıyla Bilkom garantisi veriyor. Saturn olabilir.

hocam ben ankara'dayım ve saturn sadece istanbulda var ve sanırım satmıyor net üzerinden.

Ankarada Cepa ve Panora da NEO diye Apple premium satıcısı var onlara da bakabilirsin.

• darty de bilkom grantili satıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: purepain

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar hle bir yardım edin ya

Forumda konuyu güncelleme yapmak için 24 saat beklemek lazım.Onun dışında fiyatına bakmadan Bilkomdan alırım ben.

hocam bilkomda da haftalardır stok yok ya

Doğru öyle bir sorun da var. Teknosa bildiğim kadarıyla Bilkom garantisi veriyor. Saturn olabilir.

hocam ben ankara'dayım ve saturn sadece istanbulda var ve sanırım satmıyor net üzerinden.

Ankarada Cepa ve Panora da NEO diye Apple premium satıcısı var onlara da bakabilirsin.

hocam orada da 16 gb wifi kalmamaş.. aslında bilkom güvenilir onda sıkıntı yok. sıkıntı diğer firmaların nasıl olduğunda. yani teleservice var türk telekom, hepsiburada, gold.. bunların fiyatı nasıl acaba??

• quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Hocam olabildiği kadar uzaktan almaya çalış.

nasıl yani hocam ? Ayrıca bu Gold'un garanti hizmeti nasıl arkadaşlar ??

Yurt dışından yani, fiyatlar çok daha uygun, eğer bi tanıdığınız falan varsa oradan getirtmeye bak derim.

onlarda da garanti bir yıl o yüzden çekiniyorum biraz. çünkü yeni ipad de hergün bir başka problem okuyorum internette.ipad 2 de bu kadar yoktu. ya millet çok abartıyor ya da gerçekten problemli alet

• 32-64gb wifi+4g bilkom garantili alcak varsa yardimci olabilirim.
  • yoksa yurtdışı alsak 1 yıl garanti yeterli olur mu ??
  • quote:

yoksa yurtdışı alsak 1 yıl garanti yeterli olur mu ??

Yurt dışı ile fiyat farkı zaten 1 yıllık garanti farkı derecesindeydi sanırım. Bence 2 yıl garanti iyidir ne zaman sorun çıkaracağı belli olmuyor. Bu arada konu ile alakasız ama 16 GB düşünüyosun sanırım bence 32 GB lık ideal olanı. Çünkü hem çok fazla olmasada uygulama boyutları arttı hem de makinanın ekranı muazzam olduğu için içine film,dizi falan atmak istediğinde yüksek çözünürlüklü atmak farz oluyo ayrıca kameranın video çekim kalitesi de iyi olduğu için çektiğin videolar fazla yer kaplayabiliyor ondan dolayı yer sıkıntısı çekebilirsin. Ben sadece internete girerim arada mail okurum dersen 16 lık da yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purepain -- 10 Haziran 2012; 15:26:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: purepain

quote:

yoksa yurtdışı alsak 1 yıl garanti yeterli olur mu ??

Yurt dışı ile fiyat farkı zaten 1 yıllık garanti farkı derecesindeydi sanırım. Bence 2 yıl garanti iyidir ne zaman sorun çıkaracağı belli olmuyor. Bu arada konu ile alakasız ama 16 GB düşünüyosun sanırım bence 32 GB lık ideal olanı. Çünkü hem çok fazla olmasada uygulama boyutları arttı hem de makinanın ekranı muazzam olduğu için içine film,dizi falan atmak istediğinde yüksek çözünürlüklü atmak farz oluyo ayrıca kameranın video çekim kalitesi de iyi olduğu için çektiğin videolar fazla yer kaplayabiliyor ondan dolayı yer sıkıntısı çekebilirsin. Ben sadece internete girerim arada mail okurum dersen 16 lık da yeter.

hocam film oyun falan da sıkça takılırım hatta film bayağı bayağı izlerim ama izledikçe silerim.oyun da çok fazla oynamam.16'nın yetebilceğini düşünüyorum. haklısınız galiba yurtdışı ile arasında hepi topu 100 lira falan var. en iyisi 2 yıl garantili

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.