Şimdi Ara

Yeni Ipad 16gb Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar , Iphone 4 16 gb vardı bugün bir tanıdıktan 550 lira karşılıgında Ipad 16 gb aldım cihaz 40 günlük ve sizce fiyatı nasıl ? Yurtdışı garantili bu arada , ve 4.3.1 yükledim , sizce ne yüklemeliyim içine , hangi özelliklerini açmalıyım , youtube'dan HD video izleyemiyormuyum bu arada o seçenegi görmedim ve hangi applicationları önerirsiniz ?
    Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenleafffff -- 5 Nisan 2011; 21:01:13 >

• o cihazı almanda emeğim var walla anlamam yolla bi hafta takılıyım yükleyecek çok şey war be kardeşim, en azından gir app store'a bak top free top paid'de neler war, film dizi fln izleyeceksen avplayer indir mesela altyazı fln okur sorunsuz süper bi uygulama, tarayıcı olarak mercury'i bi dene derim safari'ye göre çok kullanışlı özellikle tab geçişlerinde, iphone4'ün olduğu için oyun konusunda tavsiyeye ihtiyacın yoktur sanıyorum
  • Canın sağolsun , söyle açık adresi yolliyim (:
    çok sağol vallahi , sayende aldım.
  • Eyw kardesim eksik olma :) cozdun mu app isini? Kendin aratirirsan daha cabuk sonuca ulasirsin ara yeter ki bide installous caktin mi senden krali yok ;) ztn cogu app iphone icinde war cok farketmiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.