Şimdi Ara

Yeni İnternet Alış-Veriş Kartı İninal-Samsung Tv lerde Para Puan Kazanma Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mastercard ile anlaşmalı sanırım ininial adında yeni bir kartın promosyonu zaten yeni verecekleri karta yüklüyorlarmış hediye para puanları...

Detaylar;http://www.kliksa.com/bilgi/samsung-hediyeceki?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=140813

http://www.ininal.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 14 Ağustos 2013; 10:46:39 >

• Havale dururken bunu almak çok mantıklı görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alıcagım televızyonda 200 liralık ininal kart veriyor samsung ama kartı kullancagımı pek dusunmuyorum forumdan satsam benden baskası kullanabılır mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smugglers -- 15 Ağustos 2013; 12:27:03 >
  • Şu ana kadar 5 tane ininal kart bitirdim. 2000 tl limit var. Tükenince atıyorsunuz. İnternette bir kaç yer hariç heryerde, internet harici heryerde geçiyor. Bence çok güzel kullanırsınız. Axessle birleşince 150 daha kazanmak mümkün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

Şu ana kadar 5 tane ininal kart bitirdim. 2000 tl limit var. Tükenince atıyorsunuz. İnternette bir kaç yer hariç heryerde, internet harici heryerde geçiyor. Bence çok güzel kullanırsınız. Axessle birleşince 150 daha kazanmak mümkün.

Hocam kartın son kullanma tarihi var. Neden atıyorsunuz ki anlam veremedim
    2015 yılı aralık ayına kadar geçerli. Kartı bir kere satın alıp o tarihe kadar kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: melih06

Şu ana kadar 5 tane ininal kart bitirdim. 2000 tl limit var. Tükenince atıyorsunuz. İnternette bir kaç yer hariç heryerde, internet harici heryerde geçiyor. Bence çok güzel kullanırsınız. Axessle birleşince 150 daha kazanmak mümkün.

Hocam kartın son kullanma tarihi var. Neden atıyorsunuz ki anlam veremedim
    2015 yılı aralık ayına kadar geçerli. Kartı bir kere satın alıp o tarihe kadar kullanabilirsiniz.

Yükleme limiti dolunca başka yükleme yapamıyorsunuz. Tüm harcamaları bu kartla yaptığım için limit çabuk doluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de ikincisi bitmek uzere :).Iyi ki varsin ininal.PayByMeeeee Sok, Kipa ve diger marketlerde yuklet su kartini artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benım asıl sorum bu kartı kullanmayıp baskasına satsam bu kartı alıcak kısı sahıbı olmadan da kullanabılır mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeveRNighT

benım asıl sorum bu kartı kullanmayıp baskasına satsam bu kartı alıcak kısı sahıbı olmadan da kullanabılır mı :)

hiç sorun olmaz. zaten üzerinde isim falan da yok. kullan at kartı bu.
  • gitti gidiyordan samsung smart tv alsam lineal karta yükleme olur mu

anlamadım ben bu sistemi
    mesala listede bulunan tv 40 ef6100 1300 tl bunu alsam
    100 wp garanti de, 100 de ininala yüklemesi yapılacak mı

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/samsung-ue-40f6100-led-tv-91326816

Samsung Türkiye Garantili Ücretsiz Kargo Montaj yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.