Şimdi Ara

Yeni indirdigim oyunlar acilmiyor yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Bilgisayarimdaki sorun bu kisaca. Eskiden indirilmis veya satin alinmis oyunlar sorunsuz sekilde acilirken su siralar torrent'ten indirdigim Age Of Empires HD Edition ve Call Of Juarez - Gunslinger oyunlari acilmiyor. Age Of Empires'i 2 farkli yerden indirdim. Ayni torrent olabilirler emin degilim ama iki oyunda da sorun yasayinca foruma basvurmak istedim. Oyunlarin .exe dosyalarina tikliyorum ama hicbir sey olmuyor. Crack falan sormayin az cok bilirim Boyle sorunlardan anlarim da yani. Razer Game Booster ile acmayi denedim olmadi. msconfig'de baslangic sekmesindeki her seyi kapattim olmadi. DirectX yukledim. C++ i da Call Of Juarez kurulumuyla birlikte yukledim zaten. Kurulumlarinda ne yukleme secenegi varsa hepsini yukledim. Hatta biraz ileri gidip .exe calisma duzenini degistirdim sonra hicbir .exe yi acamiyordum az kalsin Onu duzelttim ama bir turlu oyunlar acilmiyor. Gorev yoneticisinde islemler sekmesinde de gozukmuyorlar. Driver Booster taramasi yaptim butun suruculerim guncel. Yardim bekliyorum.

• netframwork yada hotfix kurmak gerekiyordur belki bazen oyunların yanında verirler directxle....
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

netframwork yada hotfix kurmak gerekiyordur belki bazen oyunların yanında verirler directxle....

Peki deniyorum tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otistikkurbaga

quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

netframwork yada hotfix kurmak gerekiyordur belki bazen oyunların yanında verirler directxle....

Peki deniyorum tesekkurler

Kurulum hatasi verdi zamanim yoktu ugrasamadim yakin zamanda tekrar denerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni tel icin yardim lutfennn!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.