Şimdi Ara

Yeni Hyundai Matrix (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
78.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni Hyundai Matrix
  • Arabayı tam alacaktım ki gerek satış sorumlusunun ukalaca tutumu gerekse müşteriyi kazıklamaya yönelik hyundai nin satış stratejisi hoşuma gitmedi. Bu gidişle daha çok müşteri kaybederler. Bugün gidip 24500 TL ye fiat fiorino combi emution aldım. Doğrusu 2 satış sorumlusunun arasında çok fark vardı. 2 firma arasında en önemli fark ise 2 sinde de hazır araç olmamasına rağmen Fiat ın bana sözleşme teklif edip müşteriyi kaçırmaması oldu ama Hyundai de bırakın sözleşmeyi fiyata zam yapacakları için satış sorumlusu fiyat bile konuşmadı. Hyundai adına üzüldüm doğrusu.
  • ÖTV indirimi sonrası MATRİX'in fiyatları çok makul oldu. Bence şu an sınıfındaki fiyat/donanım açısından en başarılı model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell-im -- 20 Mart 2009; 16:09:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GHOSTMAN79

Arabayı tam alacaktım ki gerek satış sorumlusunun ukalaca tutumu gerekse müşteriyi kazıklamaya yönelik hyundai nin satış stratejisi hoşuma gitmedi. Bu gidişle daha çok müşteri kaybederler. Bugün gidip 24500 TL ye fiat fiorino combi emution aldım. Doğrusu 2 satış sorumlusunun arasında çok fark vardı. 2 firma arasında en önemli fark ise 2 sinde de hazır araç olmamasına rağmen Fiat ın bana sözleşme teklif edip müşteriyi kaçırmaması oldu ama Hyundai de bırakın sözleşmeyi fiyata zam yapacakları için satış sorumlusu fiyat bile konuşmadı. Hyundai adına üzüldüm doğrusu.

Ahh Ahhh
    aynı dertten muzdarip im

birde bunları Müşteri Hizmetleri ve Bilgi Hattı telefonları var..
    birde onları aramayı dene istersen ne telefona bakan var nede sana cevap veren

Birde Müşteri Memnuniyeti diyorlar
    Arabayı satmadan müşteri kaybeden firamının sattıktan sonraki müşteri memnuniyetini merak ediyorum doğrusu..

Hyundai Assan Genel Müdürü Kurthan Tarakçıoğlu sadece röportajlar yapsın
    adamların bayiilerinin arabaların ne zaman teslim edeceği hakkında bilgisi yok bu ne biçim yönetimdir yaaa

Adamların Bayiileri Nisan ayında 1 tane Matrix satmadı ama nedense ZAM yaptılar şimdide Mayıs zammı kapıda
    bu ne biçim müşteri memnuniyeti bu ne biçim Firma zihniyeti
    söylenecek çok szö var ama muhatap yok ne yazıkki...

• hiç fena degil, tam da araba ariyorduk.
  • teşekkür ederim ilglendiğiniz için servise gidince taktıracagım sagolun.
  • Arkadaşlar iyi günler,biliyorsunuz DH en favori otomobillerini seçiyor.Maalesef Matrix ilk turda elenmiş, üzüldüm.Hyundai temsilen sadece Era kalmış,bu konuda desteklerinizi bekliyoruz.Oylama biraz değişik aracı tıklamıyoruz puan esasına göre olduğu için aracın altındaki puan kutucuklarını tıklıyoruz buna dikkat edersek iyi olur.Link aşağıda saygılarımla...

http://forum.donanimhaber.com/m_31590832/tm.htm
  • ÖTV indirimi düşünce fiyatlar çok artmış.

Neredeyse 2-3 bin tl eklenmiş fiyatlara.
  • arkadaşlar bende almak istiyorum fakat birkaç bilgiye ihtiyacım var. Öncelikle arabanın sağından solundan ses geliyor mu. dizel yakıt tüketimi nasıl vs vs bilgi verecek arkadaşlar simdiden teşekkürler
  • Satın Al
    Matrix Space

YENİ MATRİX SPACE 1.5 CRDİ INTRO - 19.900 TL

YENİ MATRİX SPACE 1.5 CRDİ PRIME - 21.500 TL

YENİ MATRİX 1.6 SPACE INTRO - 17.000 TL

YENİ MATRİX 1.6 SPACE PRIME - 18.600 TL

site deki son fiyetlar çok ucuz yaaaa bu fiyatlar doğrumu
  • O fiyatlar Space modelinin fiyatları.

Yani ticari versiyon arkada koltuk yok.

Yeni Hyundai Matrix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 22 Eylül 2009; 19:37:56 >
  • Bir arkadaşım ticari versiyon alıp koltuğu ve döşemeyi kendisi yaptırmış diye duydum.Bu durumda ruhsatta değişiklik vs olayları nasıl oluyor vergiyi nasıl ödüyoruz.Yaptıran arkadaş varsa anlatabilirmi .
  • tc ıcın gereksiz ara bir model
  • Hyundai Matrix e bir zam daha yapmış.

Fiyatlar iyice uçtu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Hyundai Matrix e bir zam daha yapmış.

Fiyatlar iyice uçtu.

Haklsın zam gelecek ama sen zaten FIAT LİNEA alacagını yazmssın senın ıcın önemi yok dostum
  • Ben de bu hafta sonu Hyundai Matrix 2006 1.5 crdi vgt gl satın aldım. alırken biraz tereddütlerim vardı ama şu anda hiç düşünmediğim kadar memnunum.Matrix ben de bir tutku haline geldi...
  • 3 gün önce Hyundai Matrix Space - Dizel Prime aracımı teslim aldım. 450 km. yol yaptım. Araçtan çok memnunum, biraz daha km. yapayım, araç ile ilgili izlenimlerimi paylasacagım.

Araca KGS alacagım, hangi sınıf KGS alacagım. 1.nci sınıf mı? Yoksa arac ticari oldugu icin farklı bir sınıf mı almak gerekiyor?
  • bendede matrix var koltuk lar cok hoşuma nfgiit nereden temin edebilirim.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devr68

Kolçağın şöför tarafından görüntüsü:

Yeni Hyundai Matrix

abicim banada söylermisin nereden bulabilirim cok kullanışlı görünüyor....
  • Kolçak bu aldığım modelde standart olduğundan ayrı almadım. Yetkili serviste mutlaka vardır, en kötüsü sipariş verince stokta yoksa bile bir süre sonra getirirler. Sanayide uygunu ve ucuzu var mıdır bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.