Şimdi Ara

YENİ HYUNDAİ KONA (2023-2024....) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
2.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkür ediyorum... Yarın deneyeceğim....

• kuzey yıldızı1 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Harun_PNR H kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ediyorum... Yarın deneyeceğim....

Tekrar merhaba, bugün dediğiniz yöntemle güncellemeyi yaptım. Kablosuz Androit Auto sağlandı. Sizde olduğu gibi, bizim araçta da Kameralar gitti. İki-Üç defa aç kapa yaptım fakat görüntü gelmedi. Muhtemelen bir iki gün içerisinde gelir. Bilgiler için tekrar teşekkür ediyorum...

Merhabalar. Araç kitli şekilde birkaç saat kaldıktan sonra geliyor merak etmeyin. Güncellemeyi yapan herkeste olan sorunlar. Hatta güncelleme yaparken de olabilecek sorunları söylüyor. Kaç aydır kullanıyorum şuan gayet stabil çalışıyor sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun_PNR -- 5 Mayıs 2024; 17:34:11 >

Harun_PNR Teşekkür ediyorum. Yeni Güncelleme ile birlikte gelen Blue link hakkında bilginiz var mı?

Rica ederim..Türkiye için aktif değil maalesef blelink yoksa çok iyi olurdu

• Herkese selam, bende aynı aracı ağustos ayında aldım 1.0 motor araçtan genel olarak çok memnunum tek sorunum çok yavaş hızlarda bagaj kısmından ses gelmesi metal metale sürtüyor gibi bir ses hatta servise götürdüm bir sorun yok dediler. Aynı sorunu yaşayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray onay -- 10 Mayıs 2024; 21:13:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koray onay K kullanıcısına yanıt
    Bagaj kapağındaki yükseklik ayar takoslarını gevşet sorun geçiyor

• Bu aracın 1.0 olanı satıştan kaldırıldımı arkadaşlar .

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    Bir satış müdürü 1.0 gelmeyecek artık dedi, şuan 1.6 turbo olanları eritmeye çalışıyorlarmış daha sonra full hibrit gelecek dedi ama ne kadar doğru çıkacak bilmiyorum

mayıs ayında hibrit versiyonu almak için çok uğraştım ama kullandığım mevcut aracı satamadığım için olmadı. hem 2. elde hem de bayilerde sıfır bir kaç araç kaçırdım. şu an da bayilerde hibrit yok. 2. eldeki fiyatlar da sıfırından daha yüksek. bu doluluktaki araç da umarım 7 temmuzdan sonra yüksek fiyatla gelmez.

• yavuz_asik Y kullanıcısına yanıt
    Bende Mayıs ayında aldım aracımı zar zor bulmuştum, Ankara ve marasta vardı çok yüksek fiyat çekmişlerdi

• Aracın süspansiyon lari nasıldır acaba? 2024 i20 var çok ama çok sert süspansiyonlari var ve yakıt tüketimi ortalaması 7.4 konaya geçmek istiyorum hybrid modeline. Değer mi sizce?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, ben 2024 Mayıs ayında 2023 model Kona Hybrit aldım. Araçtan çok memnunum. Özellikle yakıt ekonomisi( Hybrit araç kullanım şartları dahilinde) beklentimden çok daha iyi çıktı. Sayfa başlangıcında değerleri paylaşmıştım. Hybrit araba için en fazla sorulan soru pil ömrüne ilişkin. Benim araştırmalarıma göre KONA en son pil teknolojisini (Lityum- İyon) kullanıyor ve araç ömrü ile bire bir devamlılık sağlıyor. Araca ilişkin daha farklı sorularınız olursa yanıtlamaya çalışayım.

Teşekkür ederim hocam ilginiz için.
    Hocam süspansiyonlari nasıldır? i20 beni hayattan soğuttu 2024 model araba aldık sanki süspansiyon yok. Çok sert.

• yerdavader kullanıcısına yanıt
    Aracın arka süspansiyonları tam bağımsız, konforu olumlu etkileyen şeyler. Alacaksanız direk hibrit alın. Ben N line 4*4 den hibrite geçtim yakıt olarak şehir içi enaz 3-4 litre fark ediyor 100 km de.

Sağolun hocam en iyisi test sürüşü yapmam Tucson ile arasında kaldım

• yerdavader kullanıcısına yanıt

Merhaba, lastik havalarına dikkat edildiği sürece, süspansiyon konusunda bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Ben aracı bayiden aldığımda bir - iki gün bana da çok sert geldi. Bağımsız süspansiyonu bulunan bir araç için çok garipsemiştim. Bir çok C kasa SUV da bile bağımsız süspansiyon bulunmuyor çünkü... Daha sonra fark ettim ki lastik basınçları fabrika değerlerinin çok üstünde basılmış. Lastik havalarını fabrika değerlerine getirince sorun düzeldi....

Teşekkür ederim hocam bilgi için.

• Herkese merhaba, kona hibrit kullanıcıları uzun kullanım görüşleri nasıldır, memnunlar mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.