Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
50
Favori
75.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayır garanti konusunda bir sıkıntı yaşamadım da ne gibi bir olayda sıkıntı çıkabilir anlamadım araca dışarıdan bir müdahalem yok stock. Anlatmak istediğim siz bakımlara götürdüğünüzde zaten garantiden bir şey değişmiyor paranızla ödüyorsunuz. Atıyorum vitez topuzu yıpranır veya ne bileyim torpido mekanizması bozulur o zaman garanti kapsamında müdahele edilir.

• Ugrb81 U kullanıcısına yanıt

Hocam ingilizceniz yoksa ben videoyu tercüme ederim size uygun vakitte. Özet geçecek olursam ikisinin de ecvt olarak adlandırılmasına rağmen nasıl farklı güç iletimleri yaptığını anlatıyor. Yani şansıman çoook farklı aslında :)

hibrid ve pil konusunda bildikleriniz yanlış, ancak okuma ve izleme alışkanlığınız olmadığını tahmin ettiğimden uzatmayacağım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyleykenboyle B kullanıcısına yanıt
    Zaten okuyarak araştırarak sorarak yazıyorum :) bence de uzatmayın neden yaptığınızı biliyorum ama yanlış bilgiler vererek bile isteye aracı kötülüyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aracın sahibiyim hocam. Negatif gördüğüm şeyleri yazıyorum. Ayrıca hibrit güç akışını toyota’ya karşı överken, pillerin geleceği hakkındaki yorumumu da belirttim. Kötülemek böyle bir şey değil :)

Ankara honda bayilerine daha önce sattıkları hibrit araçlarla ilgili bu aracin bataryası bitti şarj olmuyor gibi negatif bir dönüş olmamışken 2103 crv bile hala fabrika çıkışı batarya kullanıyorken sizin henüz bir kaç aydır kullandığınız araçla ilgili falcilik yapıp bir kaç seneye batarya ömrü dolar araç durmadan bağırır çok yakar çöp olur gibi şeyler söylemeniz düpedüz kötülemektir ve kötü niyettir kusura bakmayın.

• Hocam ben seneye bilemediniz 2025’te satıcam zaten. 6. Sene bitiminde pil garantisi bitti diye ikinci elde fiyat kırılması yaşanmayacağını kimse iddia edemez. Aynı şekilde aynı satış görevlileri de haklısınız tabi yapacak bir şey yok demişlerdi bana…

• thiler kullanıcısına yanıt

hocam demek istediğim garanti kapsamından cıkmaması için her 10bin km getireceksin diye şart mı koşuyor olacaktı yoksa.. siz(biz )tabiki 50bin km yapıncada götürebilirsiniz ama adamlar ne der demek istedim. garantiden cıkartırlarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 14 Aralık 2023; 16:51:51 >
    Pilin garantisini 10 yıl söyledi bir satış temsilcisi bana. Emindi baya kendinden eminmisiniz dedim evet dedi ama teyide muhtaç tabi. 10 yılsa zaten sorun yok. Garanti 6 yıl olsa bile 6 yıl sonunda pilin garantisi bitti diye ne kadar fiyat kırabilir ki en fazla pil parası kadar. Şu an 2013 crv nin pili 50 bin lira. Hibrit motorun yaptığı tasarruf fazlasıyla karşılar. Tabi sizin bileceğiniz iş bu benim düşüncem.

• Arkadaşlar müthiş arada kaldım ve şuan 4 seçenek var ;
    1- Hrv advance 1.560
    2- Civic exe plus eco 1.520
    3- 408 gt 1.620
    4- Cupra Leon 1.5 300k faizsiz kredi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • c suv'dan HRV'ye geçen var mı? var ise pişman mısınız? istanbul şehir içinde kullanılacak.

• hotvote kullanıcısına yanıt
    Sehir ici icin on numara derim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 408 gt derim ben olsam ısıtmalı masaj koltuğundan tut cam tavana kadar diğer araçlardan fark yaratacak özelliklere sahip. Motoru da çok yakan bi motor değil, hrv motoru kadar da ses yapmicagini düşunuyorum. Dış görünüş olarak hrv de 408de çok guzel ama hrv 2024te makyajlanacak 2024 modelinin dış görünüşü hoş gelmedi bana.

• GuiGuzi G kullanıcısına yanıt

2024 HRV bu ise cidden tipsiz olmuş.

Ben Hardyyoutube
    Today I drive and review a 2024 Honda HR-V Sport! Honda Murray: https://www.lhmhonda.com/ Learn How To Save Time And Money The Next Time You Buy A Car: https://benjaminhardy.podia.com/learn-how-to-shop-for-a-car-like-a-pro Second Channel: https://www.youtube.com/channel/UCkS7iqfGFa8R3h56OaJgdoQ Instagram: ben_hardypl Facebook: @benhardycar
    https://www.youtube.com/watch?v=kXOkK-K2M0c

2023 HRV çok daha güzel

• ender E kullanıcısına yanıt
    Evet bu benim bildiğim kadarıyla hatta bu sport versiyonu sanırım daha çirkin versiyonları da mevcut.

Bu ABD kasası. Amerika ile Avrupa'daki kasalar birbirinden çok farklı. Burada daha makyaj falan yok diye biliyorum. Bana söylenen o.

Olabilir en azından umarım öyledir. Mevcut kasaya çok büyük bi degisiklik yapmasalar daha iyi bence, belki bagaj tarafina yapılabilir.

Zaten makyajda böyle büyük değişiklik olmaz. Bagajda artmaz. Adı üstünde makyaj görselde ufak tefek değişiklik yapar jant değişir ön ızgara değişir arkaya krom çıta koyar mesela falan.

• Ülkemizde satılan HR-V e-hev ler hangi ülke üretimi? Halihazırda araca sahip olan biri kapı etiketinden falan bakıp söyleyebilir mi? Lastik basıncının yazdığı etiketin altında yazıyor olması lazım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.