Şimdi Ara

Yeni Honda Civic, Focus 3 Style arasında kaldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Civic piyasadaki en basarili motor - sanziman uyumuna sahip arac. İc mekan genis , tuketim olarak daha basarili , garantisi 6 yil.

Teknik veriler tersini söylüyor

Focus : 9.3/4.8 0-100 : 11.8sn
    Civic : 9.5/5.1 0-100 : 12sn

Üstelik Focus 80kg daha ağır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Civic piyasadaki en basarili motor - sanziman uyumuna sahip arac. İc mekan genis , tuketim olarak daha basarili , garantisi 6 yil.

Teknik veriler tersini söylüyor

Focus : 9.3/4.8 0-100 : 11.8sn
    Civic : 9.5/5.1 0-100 : 12sn

Üstelik Focus 80kg daha ağır.

Aklımda farklı kalmış değerler , ama dergi testinde tüketim ve performans olarak civic daha başarılı çıkmıştı.

Herneyse , civic tam otomatik şanzımanı ile , hemen hemen aynı tüketim ve performansı sunuyor , bana göre daha başarılıdır focus'a nazaran.
  • Civic iç mekanı mı Civic'i öne çıkarıyor?

Arkadaşım, yeni Civic'in içi bence beş para etmez. Özellikle radyo kısmının olduğu yer çok kötü. Ben, sırf Civic'i iç mekanından dolayı elerdim heralde. Kalitesizlik akıyor resmen.
  • Sony varsa civic sınıfta kalır yoksada bir düşünürüm ileride mugen kit takmak var :)
  • Bence iki aracta karakterlerini eski jenerasyonlari gibi yansitmiyor. Tipsiz bos bakisli salaklama gibi duruyorlar. Iki aracda eskisinden kotu bence, ustelik etiketleri de sacma pahali. Iki arac arasindaki deneyimimi soylemem gerekirse focus, ses yalitimi, suspansiyon konforu, fren performansi, viraj kabiliyeti, ve ara hizlanma olarak daha basariki. Civic ise surus yumusaklugi, sanzumanin verdigi keyif, kokpit farkliligi ve ic mekan buyuklugu ile hosuma gitti. Ama ford bende bir tIk onde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni focus kesinlikle Civic'ten sessiz bir araç, bu da aklınızda bulunsun.
    Eski Focuslarla karıştırmayın bu açıdan.
  • aralarında pek bir fark yok. ben civic derim. sonuçta satarken değer kaybı olacağını sanmıyorum.
  • Tabiki Focus 3 ama dizel ve hatchbak Focus3. Civic eski Civic değil. Focus her konuda çok üstün bir araç. Özellikle güvenlik konusunda. 2.eli çok iyi. Civic in görüntüsü çok itici bana göre.
  • Focus civicten bence de üstün.
    Eğer işçilik kalite bağlamında bakarsak.
    Yol tutuş ona keza öyle.
    Ama diğer konularda civic öne çıkar.
    Motoru sorunsuz şanzımanı lpg uyumu ferah kabini bile tercih sebebi hani.
  • hort olmuş

focus diyorum
  • yorumsuz tek kelimeyle focus
  • focus
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.