Şimdi Ara

Yeni Hi-Fi Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Uzun düşünceler sonunda kendime giriş seviyesi bir Hi-Fi ses sistemi kurmanın mantıklı olacağına karar verdim.

Daha önce kulaklık olarak Ultimate Ears Triple.Fi 10 gibi modeller kullandım. Şimdi kulakiçi olarak Klipsch s4,
    kulaküstü olarak da Shure SRH840 kullanıyorum. Aynı zamanda gitar da çalıyorum. Bilgisayardaki ses kartım
    Asus Xonar D2X.

Genellikle rock tarzı müzik dinliyorum (70-80ler de çokça var). Bunun haricinde klasik, blues ve jazz da dinlerim.

Babamda Pikap var. Dual Hs53 ve m-audio av40'ımı vermiştim. Çokça da plak var. Plaktan müzik dinlemeyi gerçekten
    seviyorum. Ayrıca CD'den de müzik dinlemeyi severim (ablamlarda da Tannoy'un modelini hatırlamadığım bir hoparlörü
    Marantz'ın CD çaları, ampli'si ve bilimum free jazz çoğunlukta olmak üzere müzik CD'si var).

Bu duruma göre kendime bir Hi-Fi set almayı düşünüyorum.

Bütçe olarak kesin bir şey belirlemedim ama taksitle alabilirim düşüncesiyle 2000 civarına bakıyorum. Tabi alacağım
    parçalara karar verdikten sonra biraz oynatabilirim gibi geliyor.

Odam yaklaşık 15mt2.

Şimdilik sanırım bir Amplifikatör, bir çift hoparlör, bir cd-çalar (ya da şimdilik kendi bilgisayarımı (asus Xonar d2x ses kartı ile) kullanabilirim)
    ve bir pikap almam gerekiyor (ve gerekli kablolar vs.).

Neler önerirsiniz?

Biraz baktım Wharfedale'nin 10.1 modelini öneriyorlar. Bir de Polk TSI400 modeli var.

Teşekkürler,

• wharfadale sinema için çok uygun iş müziğe gelince 1000 tl civarı tsi 400 tek gecerim
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.