Bildirim
Yeni Hero: Brand, The Burning Vengeance (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
BelieveMe açıklamış olayı
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Tryndamere
wow oynamis olanlar o karakter hakkinda bilgi verebilir mi? Skillerini filan
Dota'da değil o karıştırmışsın saen Dota(harita) ile WoW farklı oyunlar._____________________________ -
gene wow oynayanlar bilir frozen nocturne lord marrowgar benziyo
hele ki q skili
hele ki q skili
quote:
Orijinalden alıntı: song_31
hele ki q skili
he evet tıpkısının aynısı hemde acaba ordan mı çalmışlar
.Bi de onun bonestorm skili vardı çok iyiydi ya o zamanlar
_____________________________ GM 9 PRO kullanıcısı ||NVIDIA GTX 1080 TI 12GB 256 Bit||INTEL i5 3570 || 12 GB 1666 MHz RAM || Gigabyte anakart ||
Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı -
-
Uff yanik koktu ortalik :D _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: song_31
video
ilk mesaja eklendi video eline paylaştığın için teşekkürler_____________________________ CPU: AMD Ryzen R9 5950X 12C/24T 4.4GHz Anakart: MSI MEG x570 ACE 5000 mhz GPU: ASUS TUF RTX 3090 Memory: GSKILL Trident Z Neo RGB 64GB (4x16GB) DDR4 3600 MHz SSD: Sabrent Rocket 1TB Pcie 4.0 Gen4x4 PSU: Corsair RM850X 80 Gold Kasa: Fractal Design Define R6 - Noctua 6x NF-F12 IPPC 3000 -
Abi bir pantolon o kadar mı sırıtabilir ya. İğrenç ötesi durmuş. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Dersah.
Abi bir pantolon o kadar mı sırıtabilir ya. İğrenç ötesi durmuş.
Alışmadık g.tte don durmazmış_____________________________ CPU: AMD Ryzen R9 5950X 12C/24T 4.4GHz Anakart: MSI MEG x570 ACE 5000 mhz GPU: ASUS TUF RTX 3090 Memory: GSKILL Trident Z Neo RGB 64GB (4x16GB) DDR4 3600 MHz SSD: Sabrent Rocket 1TB Pcie 4.0 Gen4x4 PSU: Corsair RM850X 80 Gold Kasa: Fractal Design Define R6 - Noctua 6x NF-F12 IPPC 3000 -
quote:
Orijinalden alıntı: forsakenjoker
quote:
Alışmadık g.tte don durmazmış
Ya ben anlamıyorum. Madem yapıcaksn düzgün birşey yap ateş championunda pantolon ne alaka abi? Bi championun ırzını namusunu kurtarıcaksn diye pantolon giydirmek ne ya? Malphite'te pantolon falan yok bir kere de çııp "Terbiyesizler oyuna bile çıplak eleman koymuşlar." diyen duymadım._____________________________ -
quote:
quote:
quote:
Ya ben anlamıyorum. Madem yapıcaksn düzgün birşey yap ateş championunda pantolon ne alaka abi? Bi championun ırzını namusunu kurtarıcaksn diye pantolon giydirmek ne ya? Malphite'te pantolon falan yok bir kere de çııp "Terbiyesizler oyuna bile çıplak eleman koymuşlar." diyen duymadım.
Ben malphite oynarken 5 dk da 1 abdest alıyorum o ne öyle zaten taş gibi.Üstüne üstlük çıplak.Büyük günah bu riotun yaptığı._____________________________ Whatever happened to Sex&Drugs and Rock and Roll? Now we just have AIDS, crack and techno
-
quote:
Orijinalden alıntı: BryonicMan
quote:
quote:
quote:
Ya ben anlamıyorum. Madem yapıcaksn düzgün birşey yap ateş championunda pantolon ne alaka abi? Bi championun ırzını namusunu kurtarıcaksn diye pantolon giydirmek ne ya? Malphite'te pantolon falan yok bir kere de çııp "Terbiyesizler oyuna bile çıplak eleman koymuşlar." diyen duymadım.
Ben malphite oynarken 5 dk da 1 abdest alıyorum o ne öyle zaten taş gibi.Üstüne üstlük çıplak.Büyük günah bu riotun yaptığı.
_____________________________ World of Warcraft- Frostmane
Crazy Turks-Horde
Karakterler: Dreadar/Puzzlê/Vykela -
İlk mesaj tümüyle yenilenmiştir _____________________________ CPU: AMD Ryzen R9 5950X 12C/24T 4.4GHz Anakart: MSI MEG x570 ACE 5000 mhz GPU: ASUS TUF RTX 3090 Memory: GSKILL Trident Z Neo RGB 64GB (4x16GB) DDR4 3600 MHz SSD: Sabrent Rocket 1TB Pcie 4.0 Gen4x4 PSU: Corsair RM850X 80 Gold Kasa: Fractal Design Define R6 - Noctua 6x NF-F12 IPPC 3000 -
eh işte _____________________________ M.K.A -
Bune ya kis bitti atesli hero geldi :D Su adami kisin cikartsanizda oynasak ne guzel olmazmiydi :D Guzele benziyor ama defans namina birsey yok sadece attacka yonelik bir hero olmus !
Zayif olsun ama guclu vursun istiyorlar._____________________________ -
Süper tam istedigim bi mage kesin alırım
ultisi warcraft (dota) daki lich in ultisine benziyo aynı onunki gibi olurla cok rahat multi kill alır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkangel92 -- 8 Nisan 2011; 15:26:22 >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki