Şimdi Ara

yeni HDDnin slave olarak kullanılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İşletim sistemimin olduğu samsung 40gb a ek olarak samsung 80gb IDE disk aldım. Gereken jumper ve bağlantı ayarlarını yaptım. Biosta doğru şekilde primary ve slave olarak bu 2 diskide tanıyor. Ancak windowsda 80gb lık diski tanımasına rağmen bir türlü kullanamıyorum yani sadece 40gb lık yer gözüküyor. Yardımlarınızı bekliyorum...

• dostum disk ini biçimlendirmediysen görmez...bilgisayarım ters tıkla .....çıkan pencerede yöneti tıkla......çıkan pencereden en altta disk yönetimi var ona tıkla pencerenin sağ tarafında açılan yerde disk lerini göreceksin orda 80 gb lık disk ini göre bilirsin. onun üzerinde mause a ters tıkla ve biçimlendir de ve çıkan bölümde en son sayfalardan birinde hızlı biçimlendir bölümü var o kutucuğu işaretle ve ileri de braz bekle biçimlendirme sonunda bilgisayarıma çift tıkladığında disk ini görebilirsin..
    Olumlu Referanslarım : cosanadam ; FreeBoyKsK ; $idikli ; xeon82 ; STaRBoY ; badcrow ; frarslan ; taktik ; Nosferatu ; delon ; RISE OF APOCALYPSE ; guven35 ; punta ; pacman ; sametcandemir ; kartal2339 ; alişeker ; desouza ; WebEX ; HasCengawer ; ozgur_erdogan ; wild ; java ; rotasmmm ; PeTeR PaN ; FATALIST ; 8thsin ; mahoni_20

• düzeltme: ben yazana kadar arkadaş yanıtlamış.... xp prof ise 'bilgisayarım-- sağ tuş-- özellikler-- yönet-- disk yönetimi' buradan ayarlarınızı kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmlgzlc -- 25 Ocak 2006 16:37:55 >

teşekkürler: spacetech. , TakeNoPrisoner , On7_li
    .
  • Çok teşekkür ederim sorunum çözüldü.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.