Şimdi Ara

YENİ HDD YE W8 NASIL YÜKLENİR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni hdd aldım WD 3.5" 500GB Caviar Green Intellipower Sata 3.0 64MB Cache Hardisk ürün bu.

1- şimdi ben w8 kurmak için ne yapmalıyım bu diski gpt öncedenmi çevirecez yoksa w8 yüklerkenmi?

2- diski gpt ye çevirdikmi pc daha hızlı olacakmı?

3- yeni aldım hdd yi şuanki işletim sistemine takıp gpt ye dönüştürüp formata başlarsam biçimlendirme kısmına gelince burada biçimlendirme yaptıkmı hdd geri mbr ye dönüşmez demi?

4- gpt diskte boot ayarları normal mbr gibimi yapılıyor yoksa başka ayar gerektirimi?

CEVAP VEREN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN ÇOK TEŞERKÜRLER.....

• Anakartlarda win 8 boot desteği vardır hılı boot için varsa kutulum ve kulkanım iyi olyr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vardır heralde bilmiyorum bakmadım ama sistem fx6100
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiyim42

vardır heralde bilmiyorum bakmadım ama sistem fx6100

Amakart marka model ndr üstat

• quote:

Orijinalden alıntı: İNTEL & AMD

quote:

Orijinalden alıntı: asiyim42

vardır heralde bilmiyorum bakmadım ama sistem fx6100

Amakart marka model ndr üstat

AMD FX MSI 760GM-E51
  • Kardeş şu ı diyeyim anakartın giriş swviye olduğundan sana takılan donanımlar üzerinde ek performans artışı vermeyecektir 760 çipseti eski çipsetidir anakartının biosundan ayarlarını neladar max çekersen okadar iyi olur senin için birde win8 hızlı boot yapabildiğinde çabuk açılır , ama tavsiyem anakartını asustan 900 serili bir anakt ile değiştirmeli ileride ve şimdide tavsiye ederim onunla işlemci performansını yükselte bilirsin ;) bende amd gc 4100 asus m5a970 evo kullandım overclock asus otomatik yapıyodu 4,8 ghz çıkartıyodu beni

• Önce bi bakın kullanacağınız prog. W8 destekiyomu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekür ederim anakartı ilk fırsatta yenileyeceğim zaten ama sorularımın cevabı bu değil
  • GBT firmaların genelde leptop üzerinde cihazların işetim sistemini değiştirmesin yani format atmasınlar maksatlı tavsiyem bir anlamı olmayacak üstat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.