Şimdi Ara

Yeni hd alici ve tüm kanallar açık 1 tane bile şifreli kanal yok faturam nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dediğim gibi sd uydu alici vardı ve 1 yıl hergun pesimde koştular değiştirelim diye vaktim yoktu ve 3 4 ay önce degistirdim hd alici ve tüm kanallar açık mega paket sanırım belgeseli film kanallari vs hepsi 20 tl ve 5tl blu abonesiyim toplam fatura 25 tl sizce nasil 4 yıllık kullaniciyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: beybiger

Dediğim gibi sd uydu alici vardı ve 1 yıl hergun pesimde koştular değiştirelim diye vaktim yoktu ve 3 4 ay önce degistirdim hd alici ve tüm kanallar açık mega paket sanırım belgeseli film kanallari vs hepsi 20 tl ve 5tl blu abonesiyim toplam fatura 25 tl sizce nasil 4 yıllık kullaniciyim

Seneye istedikleri fiyata çekerler hocam yada kapatırsınız.Modüllü üyeyim 24 tl ye kullanıyorum geçen yıl 17 tl ye kullanıyordum daha düşük fiyatada kullananlar var forum içerisinde ama teklif etmediler mi etmiyorlar.Sizede o şekilde süre dolumundan sonra sürpriz bir rakam çıkabilir ama şuan keyfini çıkartın.Dekoder için iyi fiyat almışsınız.

Orijinalden alıntı: Teufel

quote:

Orijinalden alıntı: beybiger

Dediğim gibi sd uydu alici vardı ve 1 yıl hergun pesimde koştular değiştirelim diye vaktim yoktu ve 3 4 ay önce degistirdim hd alici ve tüm kanallar açık mega paket sanırım belgeseli film kanallari vs hepsi 20 tl ve 5tl blu abonesiyim toplam fatura 25 tl sizce nasil 4 yıllık kullaniciyim

Seneye istedikleri fiyata çekerler hocam yada kapatırsınız.Modüllü üyeyim 24 tl ye kullanıyorum geçen yıl 17 tl ye kullanıyordum daha düşük fiyatada kullananlar var forum içerisinde ama teklif etmediler mi etmiyorlar.Sizede o şekilde süre dolumundan sonra sürpriz bir rakam çıkabilir ama şuan keyfini çıkartın.Dekoder için iyi fiyat almışsınız.

ben kapattıracaktım zaten cihaz babamda belgesel ve film kanalları 20 tl diyince hd uydu alıcısını aldım,fiyat artarsa kapattırırım,modül derken d-fix mi onuda aynı paraya vereceklerdi babam kullanamaz diye klasik olandan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beybiger -- 5 Mart 2016; 19:55:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv de çok az kanal var
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.