Şimdi Ara

Yeni hat fiyatları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni faturasız hat alacağım en uygun fiyatlısı hangisidir?
    Vodafone, avea, pttcell vs. hangi cell olduğu önemli değil
    Tablette 3gden whatsapp kullanma amaçlı alacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bimcell 19 tl diyolar
    Sıcak fırsatlar bölümünde gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, bi bakayım

• Geçen gün bi turkcell bayisinde hat ücretsiz yazıyordu. Herhalde içinde 40 tl falan yüklü onu da 40 tl satıyorlar. İstanbul 4. Lwventteki sapphire'in olduğu sokaktan giriyorsunuz orada biryere dukkan

• Bimcell'i aradım 45 TL yeni hat ücreti. Kontör falanda yok içerisinde.Daha uygun fiyat bilen arkadaş var mı?
  • Hocam hepsi așağı yukarı aynı Vodafone faturasız standart hat 45tl.Size önermeyi çok isterdim ancak gerçekten koca Türkiye'nin başkentinde telefon çekmiyor...

Siz hat fiyatını bir kere ödeyeceksiniz onu uzun süreler kullanacaksınız.Ayrıca taahhüt vs. çok uğraşmayın derim...
    Vodafone interneti ise 3G hızı tatmin edici 4G ise bence biraz daha iyi , yani tabi ki iyi fakat cekim gücü biraz daha fazla...

• tarantino35 T kullanıcısına yanıt
    Bimcell 19 TL bütün yerlere afiş asmışlar git al bence kaçırma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eski modem kullanımı hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim size tavsiyem hat fiyatlarına göre hat almamanız. Bunun yerine cebinize ve kalitenize göre hangisi en iyisi ise onu almanız. Zaten o parayı çıkaracaktır. Artık eskisi gibi bedava hat yok. Niye bu kadar zamlandı ufacık çipler onu da anlamış değilim. Velhasıl, o parayı zaten zamanla çıkaracaksınız. Sadece ne istediğinize odaklanın.
  • Ertan Çetin kullanıcısına yanıt
    verdığimiz para o ufacık çip için değil telsiz ruhsatname ücreti, yeni tesis özel iletişim vergisi, kdv gibi bir sürü vergiye gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 27 Ağustos 2016; 12:57:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.