Şimdi Ara

yeni hat almak için bahane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
12.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. şu anda kullandığım hattan eski arkadaşlarlarım yüzünden kurtulamak istiyorum. saçma salak mesajlar gizli aramalar vs vs. Fakat yeni hat almam için babama bir bahane bulmam lazım. Önerilerinizi bekliyorum...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Numara Değiştirmek İçin Bahaneler

Telefon numaranızı değiştirmek için çeşitli nedenleriniz olabilir. İşte en yaygın numara değiştirme bahaneleri:

• Eski Numaranızla İstenmeyen Mesajlar Alıyorsunuz: İstenmeyen mesajlar veya aramalar alıyorsanız, numaranızı değiştirmek bu sorunu çözebilir.
    • Eski Numaranız Sosyal Medyada Paylaşıldı: Telefon numaranız sosyal medyada veya başka platformlarda isteğiniz dışında paylaşıldıysa, numaranızı değiştirerek gizliliğinizi koruyabilirsiniz.
    • Numaranız Bir Dolandırıcılığa Karıştı: Numaranız bir dolandırıcılığa veya dolandırıcılığa karıştıysa, derhal numaranızı değiştirmeniz önerilir.
    • Numaranızı Birinden Gizlemek İstiyorsunuz: İlişkiniz bitti veya biriyle iletişim kurmak istemiyorsanız, numaranızı değiştirerek onlardan kaçınabilirsiniz.
    • İş Nedeniyle Yeni Bir Numara Gerekiyor: Yeni bir işe başladığınızda veya işiniz değiştiğinde, profesyonel bir imaj için yeni bir telefon numarası almak isteyebilirsiniz.
    • Taşındınız Veya Yeni Bir Bölge Koduna Geçtiniz: Taşındıysanız veya yeni bir bölge koduna geçtiyseniz, telefon numaranızı da değiştirmeniz gerekebilir.
    • Numaranız Unutulması Kolay Değil: Numaranız karmaşıksa veya hatırlanması zorsa, daha kolay hatırlanan bir numara almayı düşünebilirsiniz.

Numaranızı değiştirmek, çeşitli nedenlerle gerekli olabilen bir işlemdir. Yukarıda belirtilen bahanelerden herhangi biriyle karşılaştıysanız, numaranızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sapığım var baba de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xrict

Sapığım var baba de

mahkemeye verelim falan filan der. ben iş büyümesin istiyorum tek bir bahane ile halledeyim eski kartı da kırıp atarım
  • yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benhiçasosyalolamadım

yaş kaç?

17
  • Hattı kaybettim diyebilirsin veya vodafonedan kendine hat alabilirsin
  • kardeş vodafonda ücretsiz numara değişimi var. sim almana gerek yok. tabi vodafonsan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Numaranı değiştir hatta 20 30 lira para verme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traue

Hattı kaybettim diyebilirsin veya vodafonedan kendine hat alabilirsin

aklıma geldi ama babam "dert etme avea dan kartın kopyasını çıkarırız" diyebilir. daha garanti bir yol lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylo

kardeş vodafonda ücretsiz numara değişimi var. sim almana gerek yok. tabi vodafonsan.

vodafone değil avea kullanıyorum. para sorun değil yeter ki bahane bulabiliyim
  • neden gerçeği söylemiyorsun böyle oğlum olacak döverim ya çekinmeyin babanızdan
  • Arkadaşım gelmişsin 17 yaşına git vodafone dan yeni hat al diger hattı da kır sonra aksam babandan telefonunu al gizlice numaranı kaydet (çok çekindiğin için) o farkına varana kadar sen başka hatta geçersin zaten rahat ol
  • Sıkıldım bu numaradan artık de.
    Uydur işte bişeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benhiçasosyalolamadım

Arkadaşım gelmişsin 17 yaşına git vodafone dan yeni hat al diger hattı da kır sonra aksam babandan telefonunu al gizlice numaranı kaydet (çok çekindiğin için) o farkına varana kadar sen başka hatta geçersin zaten rahat ol

Cok cesursunuz hocam :)

Evet DH halki bu kardesinize bi bahane bulun :)
  • Evet arkadaslar vakit daraliyo :) yukari
  • Avea çekmiyor, sıkıldım, hizmet kalitesi yok, numaramı değişmek istiyorum, bunda hic avantaj yok, numara çok yayıldı, rahatsız ediyorlar
  • En bilindik yöntem "hat kendi kendine tl yiyorve mus hız aradım cozemedıler"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 yaşından büyük bi arkadaşının kimliğiyle git yeni bir hat al, babanın telefonundan da numaranı gizlice değiştir. Hem hattın değişmiş olur hem baban farketmemiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: oslun

18 yaşından büyük bi arkadaşının kimliğiyle git yeni bir hat al, babanın telefonundan da numaranı gizlice değiştir. Hem hattın değişmiş olur hem baban farketmemiş olur

Vf de 15 yas ustu alabılıyordu yanılmıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

En bilindik yöntem "hat kendi kendine tl yiyorve mus hız aradım cozemedıler"

Vayy bu iyimis. Tamam hocam. Senin tavsiyelerimden birini uygulayacagim.
    Diger arkadaslara da cok tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.