Şimdi Ara

Yeni Hat Aldım Kaç ay lira yüklemezsem kapanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
19.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni hat aldım hiç tl yok içinde doğal olarak şimdi buna hiç tl yüklemezsem 180 gün sonra tamamen kapanıyor mu?Tekrar lira yüklesemde açılmıyor doğru mu?Yoksa 180 günden sonra 90 günlük bir süre daha mı var?

O değil 20 liralık hatlarda 40 lira olmuş.Önceden hiç yoktan içine 5 lira koyarlardı şimdi o da yok.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kaç Ay Kontör Yüklemeyince Hat Kapanır?

Türk Telekom faturasız hatlar, belirli bir süre kontör yüklemesi yapılmaması durumunda kapatılabilir. Bu süre, faturanızın son ödeme tarihinden itibaren başlar.

Türk Telekom Hangi Durumlarda Hatti Kapatır?

• Son ödeme tarihinden itibaren 90 gün içinde hatlarına kontör yüklemeyen faturasız hat kullanıcılarının hatları kapatılır.
    • Hatları kapatılan faturasız hat kullanıcıları, yeniden kontör yüklediklerinde hatlarını tekrar aktif edebilirler.

Hattım Kaç Ayda Kapanır?

Faturasız hatların kapanma süresi, faturanızın son ödeme tarihinden itibaren başlar ve 90 gündür. Bu süre içerisinde hattınıza kontör yüklemezseniz, hattınız kapatılacaktır.

Hattım Kapanırsa Ne Yapabilirim?

Hattınız kapatıldıysa, tekrar kontör yükleyerek hattınızı yeniden aktif edebilirsiniz. Kontör yükledikten sonra hattınız hemen aktif hale gelecektir.

Önemli Hatırlatma:

Türk Telekom'un faturasız hat kapatma süresi, diğer GSM operatörlerinden farklı olabilir. Bu nedenle, hattınızın kapanma süresini öğrenmek için operatörünüzle iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    5 tl bakiyeyi hediye tl olarak veriyor. Sadece konuşma için kullanırsın. 6 ay bekler hat. 6 ay tl yüklemezsen pasif dönem başlar 3 ay daha. Yine tl yüklemedin. Hat 3 ayın sonunda iptal edilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

5 tl bakiyeyi hediye tl olarak veriyor. Sadece konuşma için kullanırsın. 6 ay bekler hat. 6 ay tl yüklemezsen pasif dönem başlar 3 ay daha. Yine tl yüklemedin. Hat 3 ayın sonunda iptal edilir.

toplam 9 aylık bir zamanım var yani.9 Ayın sonunda yüklemezsem tekrar açılması için 40 lira daha bayılacağım anlamına geliyor değil mi?
  • hat tamamen kapanırsa 40 değil 50 kusur tl bayılacağın anlamına geliyor. Yeniden ihya işlemi uygulanıyor. Ama ILK YÜKLEMEden itibaren. Sen bir seferlik tl yükle. 9 ay boyunca kapanmaz.

• quote:

hat tamamen kapanırsa 40 değil 50 kusur tl bayılacağın anlamına geliyor. Yeniden ihya işlemi uygulanıyor. Ama ILK YÜKLEMEden itibaren. Sen bir seferlik tl yükle. 9 ay boyunca kapanmaz.

şu an yine yüklemem gerekiyor mu? 9 ay vaktim yok mu?

2.hat olarak kullanacağım kapanmasın yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yüklemeden itibaren geçerli diye biliyorum. Birkaç hafta sonra tl yüklemesi yaparsın. Ardından 9 ay rahat olursun.

• quote:

İlk yüklemeden itibaren geçerli diye biliyorum. Birkaç hafta sonra tl yüklemesi yaparsın. Ardından 9 ay rahat olursun.

çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Yeni hat aldım hiç tl yok içinde doğal olarak şimdi buna hiç tl yüklemezsem 180 gün sonra tamamen kapanıyor mu?Tekrar lira yüklesemde açılmıyor doğru mu?Yoksa 180 günden sonra 90 günlük bir süre daha mı var?

O değil 20 liralık hatlarda 40 lira olmuş.Önceden hiç yoktan içine 5 lira koyarlardı şimdi o da yok.

hocam hattı kaca aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: winstonn__

quote:

Yeni hat aldım hiç tl yok içinde doğal olarak şimdi buna hiç tl yüklemezsem 180 gün sonra tamamen kapanıyor mu?Tekrar lira yüklesemde açılmıyor doğru mu?Yoksa 180 günden sonra 90 günlük bir süre daha mı var?

hocam hattı kaca aldınız ?

40 lira

• quote:

Dostum kısaca ben olsam napardım;

Vodafoneye hattımı taşırdım yenı hat alımına 3 ay sonra mutakiben.

bu hattı cok kullanmıyorsan, standart tarife yap, telsiz kullanım ucreti gelmez,, önceden olanlar tahsil edilir ama,

Farkli hattan 5 tl kontor transfer et 6 ayda 1 kez.. aktif et ve kapanmayı engelle..kontor transfer süreyi uzatıyor. Hattınız nedir? Vodafone de böyle ama.. vodafone icin konustum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChaRisMaTiq1i

quote:

Dostum kısaca ben olsam napardım;

Vodafoneye hattımı taşırdım yenı hat alımına 3 ay sonra mutakiben.

bu hattı cok kullanmıyorsan, standart tarife yap, telsiz kullanım ucreti gelmez,, önceden olanlar tahsil edilir ama,

Farkli hattan 5 tl kontor transfer et 6 ayda 1 kez.. aktif et ve kapanmayı engelle..kontor transfer süreyi uzatıyor. Hattınız nedir? Vodafone de böyle ama.. vodafone icin konustum.

avea hocam

• Ben bu konuda bir şey soracaktım arkadaşlar.
    Bimcell hattım var. Koysam kenara. 6 ay + 3 ay yükleme yapmazsam sonra hattım kapanacak anladığım kadarıyla. Peki o süreçte biriken vergi borçları ne oluyor? Sonradan eve ceza falan gelir mi vergiyi ödemedik diye? Yoksa o vergi borcuda kartla beraber yok olup gidiyor mu?

• YuTo_49 Y kullanıcısına yanıt

E devlette gözükür, yani ödemeniz istenir

• Hattını sürekli taşıma yaparak taşındığın operatöre ödetebilirsin, ödeme yapman gerekmez.

• Yokizm kullanıcısına yanıt

Eyvallah üstad hızır gibi yanıtlıyon valla. Sağ ol 😄🖐

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt

Nasıl yani detay verebilir misin?

• YuTo_49 Y kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.