Şimdi Ara

Yeni Opel Grandland (Ana Konu) - 1.2 Hybrid ve 73kWh Elektrikli Model Satışta (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
361
Cevap
31
Favori
42.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel değerler bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

My Opel 'le bağlantı yapıyorum ancak hiçbir işime yaramıyor, aracın geçmiş bilgilerini, kullanımın verilerini, pil yüzdesini vermiyor, uzaktan bağlantı yok, bu haliyle çok anlamsız geldi bana, Opel şu anda yazılım anlamında Tesla, Togg gibi markaların çok gerisinde kalmış maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thyke2004 -- 6 Mayıs 2025; 11:19:35 >

• Merhaba arkadaşlar. Bugün aracı aldığım bayiden aradılar. Zorunlu bir güncelleme yüklenmesi gerekiyor diye randevu verdiler. Aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu. Olduysa güncellemenin içeriğiyle ilgili bilgisi olan var mı acaba? Araç şu an gayet stabil bana göre yoksa durduk yere bir şeyleri bozdurmayalım araçta. 1.2 hybrid bu arada aracım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molozli -- 16 Mayıs 2025; 13:58:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 2025 model hybrid Edition + Comfort paket Grandland aracımda araç kapalı durumdayken bagajı ayağımla ya da tuşuyla açmak istediğimde bagaj hafifçe açılıyor, dörtlüyü yakarak üç kez bipliyor ve öylece kalıyor. Elimle kaldırıyorum, tuşuyla kapatıyorum, tekrar açmaya çalıştığımda sorunsuz otomatik açılıp kapanıyor.

Yani özetle en ihtiyacım olan zamanda, yani araç kilitliyken araca yaklaşıp bagajı açmaya çalıştığımda otomatik açamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim, başına gelen kimse var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam servise gidip en son yazılım güncellemesini yaptırdınız mı.Özellikle bu sorunun çözümüne yönelik bir güncelleme çıktı onu yaptırın muhtemelen tekrarlamaz.

Aracın içinde sarı antifriz var muhtemelen.Kaputu açınca belli oluyor.

Merhaba,

Ben de benzer bir sorun yaşıyorum. Kapılardan önce bagajı açarsam aynı şekilde açılmıyor.

Arkadaş güncelleme bilgisi vermiş.

Teşekkürler

Alıp kullanan varmı aramızda?

Bana geniş araç lazım Grandland ölçüleri ile güzel duruyor ama neden tutmadı bu araç

• Peugeot 3008 le Grandland arasındayım. Hybrid full modellerini almayı düşünüyorum. Boyutları açısından Grandland bir adım önde. Siz kullanan arkadaşlar önerirmisiniz. Tavsiyeleriniz benim için önemli. Birde Grandland in plugin hibrit versiyonu ne zaman gelir bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim.

Merhaba. Elektriklisini yaklaşık 5 bin km dir kullanıyorum, çok memnunum. Özellikle görünüşünü seviyorum. Plug in hibrit geleceğini düşünmüyorum. Birkaç yazılım güncelleme ihtiyacı var araçta, ben de yaptıracağım. Araçla ilgili sorunuz varsa memnuniyetle yardımcı olurum.

Grandland Elektrik tüketim değerleri ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak isterim.
    Arabayı Haziran ayı içinde Ankara-İzmir-Antalya güzergahında kullandım ve yaklaşık 2 bin km yol yaptım.
    Şarjla ilgili bir sorun yaşamadım. Çeşme yoğundu, İzmir-Antalya arası da bayramın son günü olması sebebiyle yoğundu.
    Tüm yolculukta yaklaşık 10 dakika sıra bekledim, 10 dakika da yolumu uzattım.
    Yine de gelecekte bayram tatillerinde ilk ve son gün yolculuk yapmamayı planlıyorum.

Tüketim değerlerim:

Ankara-İzmir Ortalama 95 km/h Tüketim 16.5 kW/100km
    İzmir-Antalya Ortalama 100 km/h Tüketim 18.5 kW/100km
    Ankara-İzmir Ortalama 90 km/h Tüketim 18.8 kW/100km

Hız, sıcaklık ve güzergah yükseklik farkı tüketimi etkileyen faktörler.
    2.2 ton bir araca göre beklediğimden daha iyi seviyelerde.
    Şehirlerarası, sıcak havada yaklaşık 400 km bir menzil sunuyor.
    %20-80 şarj düşünülerek tek şarjla 550 km seyahat mümkün.
    180 kw şarj cihazları boş akü için 160 kw civarı enerji verebiliyor ve yarım saatte %20’den %80’e ulaşabiliyorsunuz.

Genel olarak sürüş konforu, şarj ve menzil açısından uzun yolda bir sorun yaşamadım.
    Herkese güvenli sürüşler diliyorum.

• mastertigu M kullanıcısına yanıt
    Tüketim bir tık fazla geldi bana bende Ankara-Afyon ve Isparta(Şarkikaraağaç)-Ankara arası uzun yol yaptım yola çıkmadan önce verileri sıfırladım. 16,5 kwh/100 ortalaması ile kullandım üstelik araçta 5 kişi vardı. Menzil olarak 450 km uzun yolda rahatlıkla görüyorum. 100-110 km ort hızlarda kullandım. Aracı almak isteyenlere tavsiye ederim güzel, sessiz ve kontrolu bir araç. Sonuç itibariyle araçtan memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter006 -- 22 Haziran 2025; 12:20:54 >
  • Selamlar, lastik basınçları olarak ön 35 arka yüke göre 32 veya 40 görünüyor. Kaç kullanıyorsunuz siz lastik basıncı olarak?

Aracı tavsiye ederim tutma konusuna gelince %10 ötvden bir üst dilime çıktı araç ekstralar ile 2.700 civarına geliyor ilk geldiğinde 1850 bandında alınıyordu. Genişlik ve kaslı yapısı, ölçüleri vs tam puan aldı benden. Özetle alanların pişman olmayacağı bir araç.

Yeni Opel Grandland (Ana Konu) - 1.2 Hybrid ve 73kWh Elektrikli Model Satışta

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.