Bildirim
Yeni grafik yaması nezaman geliyor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yine gerekli konular altinda sorabilirdin bu soruyu !... -
kim bilebilirki. -
belirli bi tarih vermemişler bildigime göre ama dairus patchnda olabilir tahmini -
quote:
Orijinalden alıntı: Neroth
belirli bi tarih vermemişler bildigime göre ama dairus patchnda olabilir tahmini
pbe ye dairus packi ile geldi. -
Bir aksilik çıkmazsa asıl serverlara;
- darius salı sabah 4'deki yeni free champlar ile beraber gelir.
- grafik patch'ide çarşamba günü sabah 4de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 20 Mayıs 2012; 0:40:26 > -
oyun zaten kasıyor. bu patch gelirse oynayamıcam mı şimdi? -
quote:
Orijinalden alıntı: mydeathforliving
oyun zaten kasıyor. bu patch gelirse oynayamıcam mı şimdi?
Grafiklerde kalite artacak fakat senden istenen ekrankartı ve ram gereksinimi artmicak. Sıkıntı yok yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: major24
quote:
Grafiklerde kalite artacak fakat senden istenen ekrankartı ve ram gereksinimi artmicak. Sıkıntı yok yani.
aynı kasmada olacak yani?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: major24
quote:
Grafiklerde kalite artacak fakat senden istenen ekrankartı ve ram gereksinimi artmicak. Sıkıntı yok yani.
aynı kasmada olacak yani?
Hayır hatta daha yüksek grafikleri deneyin diyo.Sistemi daha az yoracak bu hali.Ama alışamadım ben pbde garip geldi
-
Darius patchi ile gelicek.Şuan pbe de mevcut.Oyunu daha fazla oynayası geliyor insanın çok başarılı olmuş -
pbe'deki ping problemi yüzünden grafiğin kasıp kasmadığını anlamıyorum. gelince görücez. arttıralım mı öyle mi bırakalım :D
Ama şu da var oyundaki Kontrast oranı arttırılmış. Oyuna yeşil renk hakim olmuş :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X