Şimdi Ara

Yeni gitar alacağım iki tane seçenek var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar Yeni bir gitar alıcagım bilgisi olanlar yardım ederse güzel olur :)

iki seçenek var:

http://www.muzikenstrumani.com/index.php?p=show&pid=5636&k_id=5&kn=Elektro+Gitarlar

http://www.muzikenstrumani.com/index.php?p=show&pid=5640&k_id=5&kn=Elektro+Gitarlar

Tesekkürler simdiden...

• hocam yeri mi bilmiyorum ama bari konu uplasın , elektro olmayan bir gitar için ilk başta öğrenme aşamasında ne kadarlık bir şey alınır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okitov

hocam yeri mi bilmiyorum ama bari konu uplasın , elektro olmayan bir gitar için ilk başta öğrenme aşamasında ne kadarlık bir şey alınır :)

Akustik gitardan bahsediyorsun sanırım.130-400 arası degisiyor fiyatları 150 liraya bulursun seni idare eder baya
  • king v nin çalması zordur.düz kasadan v kasaya geçince biraz zorluk çekebilirsin ama megadeth metallica falan çalcam diosan kesinlikle al.
  • anlamam ben hangisi iyidir özellik olarak ama bence beyazı al çok güzel duruyor. diğeri çok iddialı
  • quote:

Orijinalden alıntı: inmydarkesthour

king v nin çalması zordur.düz kasadan v kasaya geçince biraz zorluk çekebilirsin ama megadeth metallica falan çalcam diosan kesinlikle al.

Düz kasa çaldım şimdiye kadar zorlanma olasılıgım var sanırım.Thrash ve Heavy metal çalacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Across the Universe -- 20 Eylül 2010; 3:36:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 hambakır yeter sana.yeni üretim jackson larında fiyatları düşmüş baya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

anlamam ben hangisi iyidir özellik olarak ama bence beyazı al çok güzel duruyor. diğeri çok iddialı

Dedigin gitarı alırsam yine ikilemde kalıcagım siyah mı alsam beyaz mı diye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: inmydarkesthour

2 hambakır yeter sana.yeni üretim jackson larında fiyatları düşmüş baya...

ibanez alıcaktım ilk basta sonradan kararımı degistirdim :D
  • Gitarlardan hiç anlamam ama 2. çokoşmuş.
  • bu paraya jackson alınmaz parana yazık sağlam gitar markasıdır ama 500 600 civarları da bir o kadar kötüdür ibanezlere özellikle bu fiyat bütçesinde cortlara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

bu paraya jackson alınmaz parana yazık sağlam gitar markasıdır ama 500 600 civarları da bir o kadar kötüdür ibanezlere özellikle bu fiyat bütçesinde cortlara bak

Jackson iyidir
  • Bimden al Le Gitar
  • cort kx,ibanez rg370 falan akar sana
    ikinci el temiz bulursan daha iyilerini alabilirsin...
  • jackson
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica216

quote:

bu paraya jackson alınmaz parana yazık sağlam gitar markasıdır ama 500 600 civarları da bir o kadar kötüdür ibanezlere özellikle bu fiyat bütçesinde cortlara bak

Jackson iyidir

Çok biliyorsun sanırım Bu bütçedeki jacksonlar aşırı derece dandik bi işe yaramayan gitarlardır.Cortlara bak derim.Yok ben şekilciyim diyorsan sen bilirsin ama elinde king v olup çalamadıkdan sonra ne yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ecstacy of Gold

quote:

Orijinalden alıntı: metallica216

quote:

Jackson iyidir

Çok biliyorsun sanırım Bu bütçedeki jacksonlar aşırı derece dandik bi işe yaramayan gitarlardır.Cortlara bak derim.Yok ben şekilciyim diyorsan sen bilirsin ama elinde king v olup çalamadıkdan sonra ne yazar

Şekil ile alakası yok edindigim bilgilere göre iyi bir gitar markası ama söyledigini değerlendiricem

• Up !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.