Şimdi Ara

Yeni gelen yamayla daha iyi hale gelen champler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni patch geldi ve bazı jungle'lar için kötü oldu. Sistem bayağı değişti fakat bu sistemden çok iyi yararlanabilecek tipte hero var mı ? Evelynn gibi ?

• Shyvana shyvana ve shyvana
  • Akali bence
  • Nautilusun pasifi latede 1.5 saniye kitliycek as runlerle gidilip 1 tane as itemi çıkılirsa yakaladığı carryi birakmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evelynni denedim gerçekten çok güzel oluyor.

• Supportlar.
  • Shy ve udyr akıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    müthiş bir trade daha!!!
    18 yıl önce açıldı
    Forum nasıl bu hale geldi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Renekton
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturaLweeD_

Nautilusun pasifi latede 1.5 saniye kitliycek as runlerle gidilip 1 tane as itemi çıkılirsa yakaladığı carryi birakmaz

12 saniye içinde tekrarlanamaz. As rün çıkmanın gereği yok yani.
  • Geçen support sona oynadım rakip takımda ve kendi takımımda çok ap olduğu için athene kastım yeniyorduk biraz troll kasayım dedim zaten 10 kişi toplanıp oynuyorduk sonra cehennem asası oyun bitimine yakın rabadon oyun sonu 22k damage vurmuştum bizim adc'de de 22k damage onların adc 20k damage rakip adc quinn'di 1 vs 1 alıyordum yeni yama supportlar op

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flareon -- 23 Kasım 2013; 12:22:17 >
  • Udyr el sonu 29-12 giden fiora yı 12-9-27 gitmeme rağmen aldım (ultide attı) (bir yerde karşılaştık canlarımız fuldü başka kimse yoktu).
  • riiot support oynanmıyor diye böyle birşey yaptı şimdi ortalık support kaynayacak,. Sona beleş bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteliğe Kurşun Atan Adam

riiot support oynanmıyor diye böyle birşey yaptı şimdi ortalık support kaynayacak,. Sona beleş bide

Kaynasın ne güzel de sorun kill çalmaları, ward atmamaları ve ap kasmaları
  • riot beleş ward veriyor artık onu koymaktan aaciz adam
  • Annie sup her oyunda goruyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf_l

quote:

Orijinalden alıntı: NaturaLweeD_

Nautilusun pasifi latede 1.5 saniye kitliycek as runlerle gidilip 1 tane as itemi çıkılirsa yakaladığı carryi birakmaz

12 saniye içinde tekrarlanamaz. As rün çıkmanın gereği yok yani.

He onu okumamışım sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Shyvana shyvana ve shyvana

ormanda inanılmaz ıyı durumda. feneri aldınmı ormandan cıkma dk 20 de garanti en zenginsin. tabi benim ligde report yersin ayrı mesele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İ<3Rowing

quote:

ormanda inanılmaz ıyı durumda. feneri aldınmı ormandan cıkma dk 20 de garanti en zenginsin. tabi benim ligde report yersin ayrı mesele.

Bırak istedikleri kadar sövsünler 25 dkdan sonra honor shyvana derler . 25dkda 170-180 cs oluyor
  • quote:

quote:

quote:

Bırak istedikleri kadar sövsünler 25 dkdan sonra honor shyvana derler . 25dkda 170-180 cs oluyor

genelde oyun o kadar uzamıyor. top ve bot toplamda 10-15 kill vermiş oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

genelde oyun o kadar uzamıyor. top ve bot toplamda 10-15 kill vermiş oluyor.

Arkadaşlarımla oynamadığım sürece jungle shyvana riskli oluyor. Adamlar biraz oyun bilgisi olsa az uzatsana hayvani bi dmg vuruyor shyvana Ayrıca şu an solo topda da rakipsiz diyebilirim kim geldiyse ezdim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.