Şimdi Ara

Yeni Ford Tourneo Courier(mini connect) den haber var (TÜM DETAYLAR) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
21.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    umarım eğer düzgün fiyattan girerse süper satar
  • Aracı uşak ta ford tanıtımın da gördüm bayaa güzel vw caddeyiyle kapışacak ve ekmek peynir gibi satacak not:vw passat kullanıcısıyım ben bile bozuk yollu uşakta düşünebilirm bineğini ikinci araç olarak
  • Araç gerçekten çok güzel olmuş.Ford'un bu atağı umarım diğer markalardada yenilenmeye yol açar. Alacakların fiyatı kaçırmaması iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Ben staj yaparken test surusleri yapiliyordu bunun kamuflajli olarak,fakat transit connect kadar buyuk degildi bu resimlerde nerdeyse ayni cikmis.

Ayrica 1.6 95 lik olanda eger Focus taki baski balata volan kullanilirsa satilmaya basladiktan bir ay sonra binlerce yolda kalma vakasi duyacagiz.Kisisel tahminlerim bu yonde.

Geçenler de bir konu açılmıştı bu 1.6 tdci 95 hakkında motar stop ediyorken vuruntu yaparak stop ediyor diye ve volandan kaynaklandığı söylenmişti.Focus ta çok yük bindiğini zannetmiyorum ama bu Courier satışa bir çıksın ülkemizde nasıl ticari kullanıldığını biliyoruz(hunharca kelimesi az kalır) birde yüklü iken volana binen yükü siz tahmin edin tespit çok doğru verinde olmuş...

• Ön ve arka tekerler arası mesafe fiorino kadar olmuş. Yoksa benmi yanlış düşünüyorum. Aracın boyutu büyümüş ama ilk resme bakarsanız, turuncuyla kırmızı arac resminin tekerlerin birbirine uzaklığı turuncu arabayı biraz ileri alırsak aynı olduğunu görüyosunuz. Buda yolda giderken fiorino gibi konforsuz olmasına yol açacak mı acaba?
  • Fleetwood kullanıcısına yanıt
    Fiorinodan biraz küçük.
    Fiorino Aks mesafesi : 2513
    Courier : 2489
    http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/FIORINOPANORAMA/Teknik.aspx
    http://www.ford.com.tr/ticari-araclar/transit-courier/teknik-ozellikler
    Courier bagaj kısmı biraz uzun sanırım.

• Aracın fiorino'nun pazarından çalacağı aşikar çünkü birebir rakibi adamlar hazırladıkları lansman katoloğuna bile eklemişler fiorino'yu fakat bazı arkadaşların dediği gibi fiorino'yu şöyle yapar böyle yapar demek komik kaçıyor.

Bu aracın fiorino ile fiyat konusunda rekabet etmesi mümkün değil. nitekim kaç senedir satılan amortismanın dibine vurmuş transit connect bile yenilenen doblo'dan pahalıya satılıyor.
    Sadede gelecek olursak bu araç fiorino'dan çok transit connect ,doblo,kango vs'in pazar payını azaltacağını düşünüyorum. Sebebi ise boyut olarak onlara yakın fiyat olarak onlardan makul olması olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Bu yeni courier nerdeyse eski connect kadar , yeni connect bayagi büyümüş o zaman .

dış boyutları okadar büyük olsada içi kesinlikle değil. arka koltuklar bagaj ön kısım eski connectten küçük. bugun fordda inceleme fırsatım oldu. iç aksam kalitesi suanki connectten farksız (daha modern fakat plastik kalitesi vs aynı.) İşin açıkçası umarım yeni connectte iç mekan kalitesi böyle değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Bu araba zaten şu an satışta olan Bmaxin hafif kalitesiz ticari versiyonu..
    1.5 75 ps ve 1.6 95 ps dizel motorlar zaten orada da var ve 1.5 alanlar zayıf buluyor.
    Bmax alanlara yazık oldu diyebilir miyiz ?

1.5 75lik Bmax'ten 102kg daha hafif bir araç, bence ondan hissedilir bir miktar daha atak olacaktır.
  • 75lik trend 42bine satılıyormuş, alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anakondapower

75lik trend 42bine satılıyormuş, alınır mı?

Trend modeli güzel bence alınır. Fiyat listesini nerede gördünüz? Web sitesinde güncellenmektedir yazıyor.
  • Aracı bayide inceledim. 1.5 dizelin full üne 43.750 demişlerdi. 1.6 dizel henüz gelmemisti bayiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 6 Mayıs 2014; 14:35:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün email yoluyla aracın fiyatlarını öğrendim titanium plus 49.500 tl titanium 47bin küsürdü opsiyonları metalik renk 750 navigasyon+geri görüş kamerası 2500 tl olması lazımdı
  • Otomatik vites olanı satışta olacak mı? 1.5 Dizel Otomatik olsa fiyatıda 45'i geçmese tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Otomatik vites olanı satışta olacak mı? 1.5 Dizel Otomatik olsa fiyatıda 45'i geçmese tadından yenmez.

Fiyatlar açıklanmış

http://www.ototest.tv/fordun-yeni-ticarisi-courierin-turkiye-satis-fiyatlarini-acikliyoruz/
  • Ne fiorino biter ne de kurye. Koç kardeşi kardeşe kırdırmaz.
  • Bugün inceleme fırsatım oldu.Dışı güzel ama içi fotolarda ki kadar kaliteli gelmedi bana.Ticari araç sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alesso.

Bugün inceleme fırsatım oldu.Dışı güzel ama içi fotolarda ki kadar kaliteli gelmedi bana.Ticari araç sonuçta.

Emin olun o malzeme uzun ömür için tasarlandiginsan öyle gelmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

İyi ki böyle büyük firmalar, apaçileri düşünüp hızlı ticari araç yapmıyorlar.

Birisi 1.6 160hp fln demiş.

Oldu, tüm kebapçı, yorgancı, halıcı, kargocu vs... vs... çırakları şehir içinde terör estirsinler altlarında 160hp ticari araçla, oldu güzelim.

Ticarinin mantığına aykırı zaten.
    Önemli olan ekonomi ve uzun ömür.
    Her ticari araçta ekonomi için bir şey mutlaka vardır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.