Şimdi Ara

Yeni Ford Mondeo (MK4) Kulübü (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.108
Cevap
47
Favori
167.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mondeo_selective kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bir gelişme var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mondeo_selective kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bir gelişme var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.
  • Merhabalar 2013 1.6 tdci sahibiyim bende aracin ilk sahibiyim 50000 kmde suan sorunuz varsa cevaplayabilirim. Bu arada aracinda spiinbosster

    Tarzi cihaz kullanan varmi ve memnunmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar direksiyondan gelen bir takırtı var. Araç çalışmıyorken videosunu çektim. Daha önce başına gelen varsa cevap yazabilirmi?https://youtu.be/LPWlESKt2mc
  • Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2008 1.6 125 PS titanium Mondeo (LPG) sahibiyim. Aracımı yeni aldım. 250.000 km.'de Triger ve yağ değişimi yaptırdım. Bu arada bujileride değiştirdim. Orjinal buji taktırdım (Fomoco). Tüm bunları yaptırdıktan sonra sanki aracımın çekişinde bir düşüş oldu. Ustaya söylediğimde buji değişiminden olabileceğini söyledi. Eski bujileri atmadıysan geri getir onları takalım dedi. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda, paylaşırsanız sevinirim. Selamlar, saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mondeo_MK4

    Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2008 1.6 125 PS titanium Mondeo (LPG) sahibiyim. Aracımı yeni aldım. 250.000 km.'de Triger ve yağ değişimi yaptırdım. Bu arada bujileride değiştirdim. Orjinal buji taktırdım (Fomoco). Tüm bunları yaptırdıktan sonra sanki aracımın çekişinde bir düşüş oldu. Ustaya söylediğimde buji değişiminden olabileceğini söyledi. Eski bujileri atmadıysan geri getir onları takalım dedi. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda, paylaşırsanız sevinirim. Selamlar, saygılar.
    Hocam araçtan memnun musunuz yakın zamanda bende almayı düşünüyorum LPG de yakıt sarfiyatı nedir uyumu çekişi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turko034

    Hocam araçtan memnun musunuz yakın zamanda bende almayı düşünüyorum LPG de yakıt sarfiyatı nedir uyumu çekişi

    Alıntıları Göster
    Araçtan çok memnunum. Yakıtı gayet makul. Çekiş konusunda kalkışlarda biraz hantal kalıyor. Ama toplayınca gayet güzel, özellikle uzun yolda çok keyifli. Performans için üç bin devirlerde kullanmak gerekiyor. Fiyatını sonuna kadar hak eden bir araç. Bu fiyatlarda bu konforu başka hiç bir araçta bulamazsınız. Temizini bulursanız hiç düşünmeden alın derim. Fiyatlar 40-60 bin arasında değişiyor. Motoru sağlıklı olanı tercih edin bence. Bir parça değişmiş, iki üç parça boyaya takılmayın. Hatasız boyasız olanlara çok para istiyorlar. Araç hor kullanılmış, ama hatasız boyasız diye uçuk rakamlar istiyorlar. Boya takıntınız yoksa, masrafsızını bulursanız alın binin derim. Pişman olmazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mondeo_MK4 -- 18 Nisan 2019; 22:55:48 >




  • Merhaba dis isi sensoru nerde bileniniz varmi yuksek gosteriyor sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mondeo_selective kullanıcısına yanıt
    Usta bu araçtan almak istiyordum ama sizin yazdıklarınız kafaı çok karıştırdı. Acaba sizin aracınızda mı böyle sorunlar oldu yoksa çoğunda mı bu sıkıntılar var?

    Genel olarak araçtan olumsuz yorum okumadım taaki sizin yorumunuza kadar. Motor şanzıman uyumunun çok iyi olduğunu söylüyolar. Motorun çok sağlam olduğunu söylüyolar. youtubede videoları var. 260 a vurduruyolar araçları. ne bileyim acaba sizin şansızlığınıza mı denk geldi.

    Alıp almamakta kararsız kaldım.
  • kullanııların dikkatine, yardımcı olursanız sevinirim.

    2015-16-17 model titanium mondeo düşünüyorum lakin fiyatlar tutarsız. Standart bir Titaniumda neler vardır, ekstra donanım eklendiyse nasıl anlayabiliriz?
  • merhaba herkese.tanıdıktan birinci elden 2009 mondeo aldım, kaza bela boya yok. 220 bin kmde. gayet de bakmış arabasına. enjektör turbo yeni değişmiş. kalan ufak tefek masrafı da bana ait. neyse sadede geleyim. araç 2009 model ama ruhsatta 163 beygir yazıyor model yılı da 2009 yazıyor. aisin şanzımanlı. ancak şöyle bir soru takıldı. o kadar baktım araştırdım 2009 163 beygir mondeo göremedim. sahibindende de bir 2008, bir 2009 u ilana koymuşlar ama bence yanlış yazmışlardır. sizin bildiğiniz var mı?
  • Arkadaşlar selamlar. 2009 trend mondeo da bilgi ekranı gitgide kararıyor yakında kaybolacak :D test ekranını çalıştırdığımda normal turuncu rengine geliyor ama normal ekrana dönünce yine ışık şiddeti azalıyor bir türlü çözemedim. aynı sorunu yaşayan oldu mu ?

    ayrıca değinmek istediğim bir konu da var. birkaç aydır klima hareket halindeyken kendi kendine kapanıyor sıcak hava veriyordu. özel servislerde çözüm kesinlikle bulamadım. ford servis de dahil her yer kompressör değişimi ve birkaç işlem daha dediler. o da 2.000 TL ye yakın tutuyor. internette uzun araştırmalar sonucu bunu buldum. youtube a " Ford Mondeo MK4 Climatronic calibration (air condition selftest adjustment " yazıp buradaki işlemleri uyguladığımdan beri klimam çalışıyor. böyle bir sıkıntı yaşayan varsa umarım yardımcı olur.
  • RovcaniN kullanıcısına yanıt
    Arac gucu (kw-> hp) cevrimini yanlis yapmistir arkadas yada sistemde ne gorduyse onu secmistir. 2008-2009 da 130 ve 140 beygir modelleri var. otomatiklerde 130 u bilmiyorum ama 140 aisin awf21. 2011 e kadar 140 devam ediyor ama 2011 de de azda olsa powershift 140 beygir model var. ford ilginci bi firma. Paketler, donanimlar ve motor-sanziman kombinasyonlarini her sene degistirebiliyo :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ugur_bek U kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam cevap için. araca başka motor takmışlar, dyno testinde 130 beygir çıkıyor. tanıdıktan araba almanın sonu işte.
  • bilygehan kullanıcısına yanıt
    Radyatörün sol alt kısmında
  • mrb. teyp kodlarıyla sıkıntı yaşayan olursa diye paylaşıyorum. play storede ford radio code generatör diye bir uygulama var.V serinolu teyp kodlarınıda buluyo. ücret falanda yok. boşu boşuna sağa sola para vermeyin.
    https://www.youtube.com/watch?v=V_G-Zlll-yE&feature=youtu.be
  • Manisa/İzmir/Balıkesir ve çevre illerde Mondeo mk4 ve mondeo mk5 gizli özellikleriniz aktif edilir. Detaylı bilgi ve iletişim için mesaj atınız....
    https://imgyukle.com/i/ohPXuN
  • 2008 mondeoya CC taktık arkadaşlar. forumlarda bununla ilgili çok konu vardı ben de merak ettim ve önce direksiyon buldum sonra modifiyeli kablo ile yazılımda aktif ettim ve şu anda trend donanım mondeoda CC var. ankarada yapmak isteyen olursa elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
  • ktlcn kullanıcısına yanıt
    ben düğmeleri alacağım Antalya'da yım yardımcı olabilir misiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.