Bildirim
##YENİ FORD KUGA 1.5 TDCİ FORUM ## (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Style 1.5 dizel manuel düşünüyorum ama anladığım kadarı ile ikinci ele bu donanım hiç düşmedi.
İkinci elde hep otomatik versiyonlar var, istemeyerekte olsa başka bir araç tercih etmek zorunda kalacağım. -
Sanırım otomatik istemiyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maşallah her ay periyodik 3bintl zam gelmiş. Aracın donanımlarını komple alıp üstüne bir de 14-16 bin arası otomatik farkını da koydunmu sıfır bir araç bile alınır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 11 Ekim 2017; 16:40:15 > -
Selamünaleyküm kullanıcı arkadaşlar güncel yakıt tüketimi nedir?yokuşlarda nasıl?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.****.com/topic/14418-2017-makyajlı-kuga-15-tdci-kullanıcı-tüketim-değerleri/
Kış lastiği konusunda ne yaptınız? Bende Titanium olduğu için 18" jantlar; lastikler 470 tl den başlıyor. Style donanımda 17" jant var. 17" 4 tane jant alsam kış lastiği ile birlikte onları taksam araca muhtemelen aynı paraya gelecek. Böylece her seferinde lastikleri de yıpratmamış olacağım fakat hava basıncı sensörleri ne olacak o kafama takılıyor.
Bu arada style kullanan arkadaşlar lastik ölçülerini yazabilirler mi? -
235/55 R17
Teşekkür ederim, takriben 100TL daha ucuzmuş 18" e göre. Ama jantlar da bayağı uçukmuş. Değmez
SelamünAleyküm arkadaşlar koltuk kılıf ve havuzlu paspas bagaj havuzu ne önerirsiniz koltuk kılıf çinden alınır mı?
kışlık lastik için fiyat alan oldumu (235/55 R17) -
Servisten aradılar 3000 km ilk kontrol diye , bugün gittim yarım saat sürdü . teslim kağıdında ilk 1000 km kontrol diye yazıyor bilgisi olan varmı
quote:
Orijinalden alıntı: fikret3968
kışlık lastik için fiyat alan oldumu (235/55 R17)
425 TL den başlıyor, internetten baktım. Öne 1 çift alıp idare edeceğim artık -
Sadece öne takmak sakıncalı diyorlar
Hangi marka buldunuz
Ekim2017 satış rakamları kuga 618 adet satmış
http://www.odd.org.tr/folders/2837/categorial1docs/1973/Model%20Dokumu%20Ekim%202017.xlsx
-
Tam zamanında almışım. -
Selamünaleyküm paramız eriyip gidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: coco1912
Selamünaleyküm paramız eriyip gidiyor
çok haklısınız ama bu dediğiniz hep vardı zaten.yeni birşey değilki.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X