Bildirim
Yeni Focus HB fiyaskomu oldu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: A380
neredeyse hiç görmüyorum desem yeridir. eski kasası kadar tutulmadı. yeni kasa astra hb o kadar çok görüyorum ama yeni kasa focus hb hiç görmüyorum. sizce bu araba neden tutmadı? fiyatımı pahalı? donanımı mı yetersiz? neden?
bence fordun tüketici nezdinde,kalite,konfor adına iyi bir imajı var ama bunlar yetmiyor! sen yeni focus hb diye bunu sunarsan (ki focus 2 bundan çok daha şık) tüketici de rağbet etmez,gider astra,c4 alır! -
Bilmiyorum uzun zamandır görmüyodum bugün bi tane titanium x paket gördüm satıyo bence -
Hem donanımı düşür hem de onbinlira fazla fiyat çek ne olsa tutmaz. -
pahalı ondan güzel araba ama fiyat abartı. ilk abartan onlar oldu zaten arkasından herkes coştu. çok güzel çok hoş ama pahalı -
Fiyatı çok yüksek.
C-max Focus tan ucuz yanlış bakmıyosam. -
Daha önce de aynı başlığı açmıştın sanırım. Eski focus sahibi olarak tek nedenin fahişe fiyatı olduğunu düşünüyorum. Fiyatı abartı olmasa yine focus düşünürdum ama bu fiyatlarla hiç şansı yok..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten fiyatı fahiş, ona karşılık aldığın mal da pek içaçıcı değil, ben tasarımını hiç mi hiç sevmedim mesela...Şimdiki aracımı alırken, bayisinin önünden bile geçmedim, listemde aday bile değildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 23 Ekim 2012; 19:20:15 > -
İçi çok dar. -
Araç fena değilde o fiyatlarla almak akıl karı değil. Artık ford web sitesine dahi girmiyorum.
Olması gereken bu zaten
Geçenlerde yazdım kıyamet koptu
Ben 5 en fazla 10 tane yeni focus gördüm oda şirket arabası -
Haftanın 6 günü 10 saat dışarıda oluyorum.Şu ana kadar en fazla 10 tane yeni Focus hb görmüşümdür. -
Yeni Focus HB hiç yok piyasada ben hemen hemen hiç görmüyorum. 277 lt lik bagaj, 60 bin TL fiyat o da full de değil, sonuç bu... -
İç mekanı ancak B sınıfıyla yarışır,o derece dar. -
O kadar darmı ya focus hb
quote:
Orijinalden alıntı: kkvan
Yeni Focus HB hiç yok piyasada ben hemen hemen hiç görmüyorum. 277 lt lik bagaj, 60 bin TL fiyat o da full de değil, sonuç bu...
Gerçekten öylemi ya. Benim Fabia bile 260 lt. -
PAHALI VE TASARIMI ÇOK ÇOK ÇOK ÇİRKİN -
Arkadaşlara katılıyorum. İçi gerçekten çok dar. -
Ülkemiz gerçeklerine uygun değil. Bi turşu bidonu, bi çuval soğan koysan 5kg'lık süte yer kalmaz.
Ama C-Max çok güzel. -
çok çirkinde ondan, hele o ön konsol.........
Benzer içerikler
- brake boost nedir
- 1.5 bluehdi motor ömrü
- citroen c3 1.2 puretech alınır mı
- arabanın boyası kalktı ne yapmalıyım
- ankara plaka sırası hangi harfte 2024
- dünyanın en hızlı treni 1400 km
- phev araçlar
- togg fiyat
- porsche taycan 2025
- byd u8
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X