Şimdi Ara

Yeni Flash Player da mı sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim samsung marka, işletim sistemi windows 7 home basic olan, İ3 işlemcili bir laptopum var. Çocuğum doğa kolejinin canlı yayın derslerine katılamıyordu ve ödev videolarını seyredemiyordu. Bende samsung recovery çalıştırarak (bilgisayarı 2011 de almıştım) 2011 yılına geri döndürdüm. Herşey normale döndü ve flash player 11 yüklü olduğunu gördüm. Bende son versiyon ile güncelleme yaptım (keşke yapmaz olaydım) şimdi canlı ders çalışıyor fakat ödev videolarını açamıyor. Siteye giriyorum ve arşivden 11 versiyonu indiriyorum ama olmuyor, ne tavsiye edersiniz. Teşekkürler...

• Bilgisayarım 64 bit. Şimdi baktım flash player plugin 64 bit indirmişim, yanlışmı oldu acaba , eğer yanlışsa link verebilirmisiniz doğrusu için. Lütfen biraz acil yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BehcetPasha

Bilgisayarım 64 bit. Şimdi baktım flash player plugin 64 bit indirmişim, yanlışmı oldu acaba , eğer yanlışsa link verebilirmisiniz doğrusu için. Lütfen biraz acil yardım.
    https://get.adobe.com/tr/flashplayer/otherversions/

Üstteki adresten işletim sisteminizi ve tarayıcınızı seçerek yeniden indirin. Yazılımı yönetici olarak çalıştırın.

Yazılımı çalıştırırken tüm tarayıcılar kapalı olmalı.

İşlemleri yapın ve tekrar deneyin.
  • Dediğiniz işlemi yaptım fakat değişen bir şey olmadı. Gün içinde yaptığım bir araştırmada internet explorer tarayıcıda ActiveX filtreleme yi tiklerseniz sorun çözülür diye bir bilgi vardı, yaptım evet explorerda oldu fakat chrome da hala olmuyor. Extra bir şey daha, ben goalunited diye menejerlik oyunu oynuyorum , oyun içindeki hiç bir videoyu seyredemiyor resimdeki uyarıyı alıyorum.Yeni Flash Player da mı sorun var

• quote:

Dediğiniz işlemi yaptım fakat değişen bir şey olmadı. Gün içinde yaptığım bir araştırmada internet explorer tarayıcıda ActiveX filtreleme yi tiklerseniz sorun çözülür diye bir bilgi vardı, yaptım evet explorerda oldu fakat chrome da hala olmuyor. Extra bir şey daha, ben goalunited diye menejerlik oyunu oynuyorum , oyun içindeki hiç bir videoyu seyredemiyor resimdeki uyarıyı alıyorum.
    Gönderdiğiniz hata resminde;

Yükleme medyasınızın bir bozulma sorunu veya tarayıcınızdaki desteklenmeyen özellikler nedeniyle iptal edildiğini belirtiyor.

-----------

Verdiğim bağlantıdan her tarayıcı için gerekli dosyayı indirmişmiydiniz ?

------------
    https://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/

Farbar Recovery Scan Tool
    64 Bit olan dosyayı masaüstüne indirip çalıştırın.
    Önce güncelleme yapması için bir süre bekleyin.
    Tarama sonrası size 2 aşamalı olarak rapor verecektir.
    2 raporu aşağıdaki bağlantı aracılığı ile gönderebilir misiniz.
    www.Filebin.net

• Öncelikle ilginize teşekkür ederim.
    Chrome için gerekli dosyayı indirdim.
    Dediğiniz taramayı yaptım fakat şu upload falan hiç yapmadım daha önce, dosyalar masaüstünde kayıtlı fakat nasıl göndereceğimi bilemedim
  • quote:

Öncelikle ilginize teşekkür ederim.
    Chrome için gerekli dosyayı indirdim.
    Dediğiniz taramayı yaptım fakat şu upload falan hiç yapmadım daha önce, dosyalar masaüstünde kayıtlı fakat nasıl göndereceğimi bilemedim
    Rica ederim.
    Hepimiz insanız. Katkım olursa mutlu olurum.

----------

Upload işi basit.Şöyle yapıyoruz;
    https://filebin.net/

Bu bağlantıyı açın.
    Göndereceğiniz Frst.txt ve Additional.txt dosyalarını yanyana getirin.
    Sıkıştırma yazılımı ben rar kullanıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz bilmiyorum.

Fare ile iki dosyayı da işaretleyin,sonra sağ tıklayıp arşive ekle deyin.
    Sıkıştırılmış dosya masaüstünde oluşmuş olmalıdır.
    Filebin sayfasına gidin ve Upload Files butonuna basın.
    Sıkıştırılmış dosyanızı bulun ve tıklayın ve Aç butonuna basın..Dosyanız hemen yüklenecektir.
    Sonra filebin adres penceresindeki adrese tıklayın. Adres mavileşecektir. Sağ tıklayıp adresi kopyalayın.

Mesaj penceresine dönün ve adresi yapıştırın. Hepsi bu kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.