Şimdi Ara

'Yeni Filmler' uygulamasını satın alanlar bir bakabilir mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yılbaşında US storedan satın almıştım. Su an Store'den kaldırıldığı için yukleyemiyorum. Rica etsem biriniz itoolsdan uygulamanın "Backup" ını alıp atabilir mı?

Ben Backup'ı yükledikten sonra, uygulamayı acacağım zaman benden Apple İD ve parolamı isteyecek. Uygulamayı satın aldığım için bilgilerimi girdikte sonra programı calistirabilecegim:)

Şimdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olmaya çalışayım hocam. bi deneyeyim
  • https://hotfile.com/dl/189937452/6b0737f/New_Movies(v2.0-records).ipa.html buyur hocam hotfile a yükledim. İşini görür inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

https://hotfile.com/dl/189937452/6b0737f/New_Movies(v2.0-records).ipa.html buyur hocam hotfile a yükledim. İşini görür inşallah

Birazdan deneyeceğim. Çok sagolasin

Edit: Olmadı Saglık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 20 Ocak 2013; 22:48:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler uygulamanın sahibine mail attım dedim böyle böyle. O da Türkiye Store hesabı aç, o hesabına hediye edeceğim para ödemene gerek kalmaz dedi. Hesap açtım. Sağolasın hediyesini gönderdi. Uygulama da çok iyi. Vizyona girmesine 3-4 ay olan filmler var. Hem de HD kalitesinde. Üstelik dandik filmler değil en gözde filmler. Herkese tavsiye olunur.
  • Uygulama korsan yayin yaomaktan oteye gitmiyor ki. Para vermeye gerek bir durum gorunmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Uygulama korsan yayin yaomaktan oteye gitmiyor ki. Para vermeye gerek bir durum gorunmuyor.

Ben buradan filmleri izleyip beğendiklerimin sinemasına gidiyorum. Vicdanım az da olsa rahat ediyor. Bu gün Life of Pi ye gittim. 3D olunca daha iyi tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.