Şimdi Ara

Yeni Fiesta Motor ve Renk arasında sıkıştım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni araç alacağım size ne istediğimi ve seçeneklerimin neler olduğunu söyliyim. Sizlerden bana yardımcı olmanızı istiyorum
    İstediğim araç - Fiesta , 1.6 Dizel , Bordo , Titanium , X paket 33.800 TL

Seçeneklerim 1 Fiesta , 1.4 Dizel , Bordo , Titanium , X paket 32.800 TL

2 Fiesta , 1.6 Dizel , Tango Kırmızı , Titanium , X paket 33.800 TL

Sizce hangisini alayım çok kararsızım birinde istediğim renk birinde istediğim motor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadriceps -- 17 Mayıs 2010; 11:29:19 >

• 2 ayımı Corsa ve Clio araştırmakla harcadım ve şimdi Ford Fiesta alıyorum hayatın cilvesine bakın hele :)
  • 1.6 dizelle arasında 1000 TL fark var.1.6 yı almanı tavsiye ederim.. 1.4 alsanda pişman olmazsın onuda belirteyim..

yakıt olarak 1.6 motor biraz daha fazla yakıyor diye biliyorum şehir içi kullanım için 1.4 iyidir şehirdışındada seni üzmez.15 gün evvel aynı ikilemde bende kaldım simdi iyiki fiesta almışım diyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadriceps

Arkadaşlar Yeni araç alacağım size ne istediğimi ve seçeneklerimin neler olduğunu söyliyim. Sizlerden bana yardımcı olmanızı istiyorum
    İstediğim araç - Fiesta , 1.6 Dizel , Bordo , Titanium , X paket 33.800 TL

Seçeneklerim 1 Fiesta , 1.4 Dizel , Bordo , Titanium , X paket 32.800 TL

2 Fiesta , 1.6 Dizel , Tango Kırmızı , Titanium , X paket 33.800 TL

Sizce hangisini alayım çok kararsızım birinde istediğim renk birinde istediğim motor :D

Nasıl aldın bu fiyatları inanılmaz
  • eğer bu fiyatlardan alabiliyorsanız kesinlikle 1.6 almanızı öneririm. 1.4 dizel sahibiyim,çoğunlukla şehiriçi kullandığım için bana fazlasıyla yetiyor ama 1.6 olsa daha da iyi olurdu diye düşünüyorum.Hem fiyat çok uygun hem de 1.4 ile arasında çok az bir fark var,almışken 1.6 alın,renk konusu da size kalmış,bir yakınımda bordo var gayet şık duruyor.Geçenlerde tango kırmızı da gördüm o da çok hoştu ama bordo daha bir güzel gözüktü gözüme.
  • Arkadaşlar teşekkürler yorumlar için zaten Bordosuna bayıldım arabanın tasarımı harika Bordo renkte mükemmel ama 1.6 motorda çok cazip 68 beygir nereee 98 neree hele tork tada 40 tan fazla fark var arada ama ne bileyim şehir içinde kullanıcam kafam allak bullak Tango Kırmızıyı şöle canlı canlı bi görseydim :)

Bu arada Fiyatlar düşük evet çünkü Ford ta çalışan bi yakınımız var :)
  •  Yeni Fiesta Motor ve Renk arasında sıkıştım :)

Yeni Fiesta Motor ve Renk arasında sıkıştım :)

1.6 tango kırmızı mı ?

1.4 Bordo kırmızı mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civic ile Accord arasında kaldım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her iki rengide canlı gormüş biri olarak şunu solıyım tango kırmızı farklı cekıcı bır renk ama sızın bordo dedıgınız aracda ıkı renk olan bordo kırmızı dıye gecıyor daha guzel iç mekanda daha uyumlu koyu renk sıyah bordo dosemelerle uyum sergiliyor aldıgınız fıyatlar cok ıyı 1.6 dızel bordo kırmızı rengi tercıh etmenızı onerırım hatta dusunmem bu fıyata dırek bu aracı alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

her iki rengide canlı gormüş biri olarak şunu solıyım tango kırmızı farklı cekıcı bır renk ama sızın bordo dedıgınız aracda ıkı renk olan bordo kırmızı dıye gecıyor daha guzel iç mekanda daha uyumlu koyu renk sıyah bordo dosemelerle uyum sergiliyor aldıgınız fıyatlar cok ıyı 1.6 dızel bordo kırmızı rengi tercıh etmenızı onerırım hatta dusunmem bu fıyata dırek bu aracı alırım...

Dostum keşke brdo kırmızı 1.6 bulabilsem zaten sorun orada ben Bordo kırmızıyı çok istiyorum ancak 1.4 motor olarak alabilirim. 1.6 Motor olan ise tango kırmızı renk olarak cezbetmiyor tek artısı 1.6 olması ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadriceps

quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

her iki rengide canlı gormüş biri olarak şunu solıyım tango kırmızı farklı cekıcı bır renk ama sızın bordo dedıgınız aracda ıkı renk olan bordo kırmızı dıye gecıyor daha guzel iç mekanda daha uyumlu koyu renk sıyah bordo dosemelerle uyum sergiliyor aldıgınız fıyatlar cok ıyı 1.6 dızel bordo kırmızı rengi tercıh etmenızı onerırım hatta dusunmem bu fıyata dırek bu aracı alırım...

Dostum keşke brdo kırmızı 1.6 bulabilsem zaten sorun orada ben Bordo kırmızıyı çok istiyorum ancak 1.4 motor olarak alabilirim. 1.6 Motor olan ise tango kırmızı renk olarak cezbetmiyor tek artısı 1.6 olması ;)

tango kırmızıda dedıgım gıbı guzel renk farklı canlı sekılde daha etkıleyıcı duruyor renk onemlı ama motor daha onemlı bu fıyata 1.6 dızeli al aklın kalmasın....

• Bende bordo-Kırmızı var. Çok beğenerek almıştım ve hala ilk günkü gibi seviyorum bu rengi. Özellikle yıkattıktan sonra çok hoş duruyor. Ama bakımı zor bir renk koyu olduğu için. Çok çabuk kirleniyor. Aracı temiz tutmak baya mesele.

Bana göre kesinlikle tango kırmızıdan daha güzel bir renk. Ayrıca hemen hemen hiç bir araçda bu ton bir bordo yok. Trafikde kesinlikle farklılık yaratıyor. Aracı almadan önce bir kaç arkadaşa bordo renk alıyorum deyince hepsi burun kıvırmışlardı. O kadar para bordo araca verilirmi falan demişlerdi. Tabi klasik şahinlerdeki bordolardan falan sanıyorlardı. Canlı görünce hepsi şok oldu çok beğendiler. Hatta bu bordo değil ki çok harika renk filan dediler.

Ancak sizin yerinizde olsam motor daha öncelikli gelirdi benim için. 1.6 dizeli alırdım , sonuçta tango kırmızıda çok kötü bir renk değil. Performansa önem vermeyen sakin bir şöforseniz bordo yu alın ama sürüş keyfi 1.6 gibi olmayacaktır. Hayırlısı olsun şimdiden..

• bence renkten önemli olan şey aracın motorudur bana göre 1.4 tdci 68 ps kullanıyorum devirli kullanınca kötü olmadığını anlıyorsunuz zaten şehir içi kullanacaksanız ne kadar basabilirsiniz ki ama uzun yolda ve yokuşlarda biraz can sıkabiliyor. 1.6 90 ps bundan her halükarda daha iyi olacaktır ve aralarında da 1000 tl fark var bence alınacak araç 1.6 olmalı
  • Arkadaşlar zaten bu arabada benim kafamı karıştıran bordo kırmızı renk okadar hoşuma gidiyor ki sırf bunun için 1.4 motoru seçicem nerdeyse ama sanırım bu sefer duygusal davranmayacağım tango kırmızı 1.6 yı alıcam sanırım çünkü 1.6 ile 1.4 arasında çok fark var 98 beygir 205 tork muazzam bu kasa için :)
  • ben de 1.6 tango kırmızı almanızı öneririm

3 hafta önce çok araştırdım bayileri gezdim ama bulamamıştım hiç dizel titanyum paket

sonra mecburen 1.4 benzinli tango kırmızı aldım ve çok memnunum renginden ve donanımından

bordo renk de çok güzel bir renk
    keşke ben alırken 1.6 dizel tango bulabilseydim...
  • Fotoğraf ekleyebilir misiniz ?
  • ---------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:GoRaN:. -- 21 Şubat 2011; 17:05:38 >
  • Ooo çok güzel yaa tamam karar verdim bu hafta bu işi çözüyorum :) İlginç olan birşeyi paylaşayım sizinle bunu ford yetkilisi söylüyor. Türkiye de 1.6 motor seçmiyor insanlar sürü psikolojisi herkes 1.4 alıyor bizde 1.6 sipariş etmiyorz Türkiye ye o nedenle 1.6 motor olan Fiesta bulmanız zor oluyor. Diyor kendisi :)
  • gerçekten 1.6 bulmak zor güzel bir renk de bulmuşken kaçırmayın bence
    bekleyemedim diye alamadım dizel aksilik olmasın diye bir ayda neler değişir diye korktum ama aracımın renginden de donanımından da oldukça memnunum
  • Yalnız tango kırmızının iç konsol rengi klasik gri tonlarında. Bordo-Kırmızıda Konsol da bordo ve bu bence arabayı farklı kılan unsurlardan birisi.
  • Dostum bence iç konsolun bodo olması beni hiç cezbetmedi hatta Ford ta ilk sorum bunun Siyah renkli olanı var mı ? olmuştu :) o nedenle konsolun bordo olmaması işime geliyor :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.