Şimdi Ara

Yeni Fiat Linea almak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün fiat bayiinden linea için 31.750 fiyat aldım full paket 1.3 motor dizel için,tavsiyelerinize ihtiyacım var park sensorü hediye edecekler yeni bu arabayı alırken nelere dikkat etmeliyim bu konuda yardım edermisiniz...

• Bu aracın 42 bin liste fiyatı var :S

Yoksa ben mi yanılıyorum?
  • Yadıklarınızda bir hata var.
    Bir kere full paket(emotion) 1.3 düz vitesi yok.Sadece otomatik var.Onun fiyatı da 31 lira değil.

Sizin fiyatını aldığınız model sanırım active plus modeli.Bir de bu modele stil paket ekletebiliyorsun.Fiatın sitesinden bakabilirsin.Park sensörü hediye edeceklerine göre sana active plusın fiyatını vermişler.Bu araç full paket değil.Daha iki üst modeli var.dynamic ve emotion.

1.3 90 bg motor yerli sayılır.Vergi ve yakıt avantajı da var.Bütçeniz yeterliyse 1.6 290 Nm tork 105 bg lik motorlu modeli alın,çok memnun kalırsınız.
  • M-A-S çok teşekkürler ayrıntılar için evet tam da bahsettiğiniz gibi ama 1.6 fiyatı fazla geldi,
    active plus için fiyat nasıl sizce bir de kullanımı falan tavsiye ediyor musunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

M-A-S çok teşekkürler ayrıntılar için evet tam da bahsettiğiniz gibi ama 1.6 fiyatı fazla geldi,
    active plus için fiyat nasıl sizce bir de kullanımı falan tavsiye ediyor musunuz...

Rica ederim.

Active plus modele mutlaka stil paket de ekletin.1200 lira liste fiyatı var.sis farı ve AJ araca ayrı bir hava kazandirıyor.(AJ,park sensörü,ön sis farı,ön kol dayama)

Fiyat olarak normal görünüyor.Fakat çevrenizde farklı bayiler varsa onlardan da fiayat alın.Ben iki yerden fiyat aldım aralarında 500 lira oynadı.Fakat 33500 liraya ikinci el 2010 model 1.6 emotion plus aldım.

Kullanım olarak çok memnunum.Aile için aldığımdan bagajı son derece geniş.Süspansiyon gayet güzel.Araştırırsan o fiyata donanım ve konfor açısından bu sınıfta sıfır araç bulamazsın.Aşağıdaki linkten her türlü soruna anında cevap bulursun.

http://www.fiatlineatr.com

• tekrar teşekkürler...
  • full paket en son aldığım fiyat 32500 oldu stil paketli yani,şimdi arkadaşlar 2-3 bin daha koy hyundai ya da başka arba al diyorlar kafam karıştı iyice ya...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    11 ay önce açıldı
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu işler hep böyle olur.Bir araç almaya karar verirsin,sakın onu alma bunu al,onu almaya kara verirsin sakın onu alma bunu ala derler de derler.Aracı alacak olan sensin.Binecek olan da sensin.
    Ayrıca sana hyundai al diyen arkadaşların ne kullanıyor?

Sen en iyisi bir fiat bayisine git lineayı test et.Beğenirsen al.

Ayrıca tavsiye edilen hyundai accent blue ise kesinlikle o fiyatı hak etmeyen bir araç.Benzinli bir araç alıyorsun 35-36 bin lira veriyorsun.Sadece parana yazık olur.

32500 lira active plus için güzel bir fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

full paket en son aldığım fiyat 32500 oldu stil paketli yani,şimdi arkadaşlar 2-3 bin daha koy hyundai ya da başka arba al diyorlar kafam karıştı iyice ya...

Aynı kafa karıştıran arkadaşlardan bende de bol var. İlk başta araççok hoşuma gitti, daha sonra bu arkadaşların lafına bakıp accent blue, focus ve yeni c4 felan bakmaya başladım, tabi linea dışındaki araçların hepsi benzinli ve yakıt ortalamları linea ile mukayese edilemez. Linea hakkında olumsuz çok fazla youm okuyunca az kalsın focus benzinli alıyordum ama son anda kapora vermekten vazgeçtim.

1,3 a.plus dizel gerçekten kampanyadan önce 37-39 fiyar aralığında mı satılıyordu arkadaşlar ? İkinci el fiyatları neden bu kadar düşük ?

Alacağım aracın ekonomik yakıt tüketimi ve konforu benim için çok önemli, performans ikinci planda kalıyor.

Birde 2007 model benzinli 1,4 free diynamic plus var, 50.000 km'de ve 21.000 TL fiyatı var. Acaba bu aacı alıp üp mü taktırsam ? 10 bin liramda cebimde kalmış olur.

Yakın bir zamanda kasa değiştirme durumları olur mu ?

Kafam çok karışık, ben karar verene kadar kampanya bitecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.