Şimdi Ara

YENİ FİAT LİNEA (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.583
Cevap
8
Favori
766.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: msimsek

valla super olmus eline saglık..

Alıntıları Göster
    Hakkaten çok hoş daha sinirli duruyor.

Orijinalden alıntı: msimsek

valla super olmus eline saglık..

Alıntıları Göster
    Araç çok başarılı kim ne derse desin ve fiyat olarakda çok çok makul.Bir arkadaş linea almaktansa honda civic tercih ederim yazmış tabiki kendi görüşü saygıyla karşılıyoruz ama şuan honda civic 1.6 benzinli en baz versiyonu 35.000 ytl civarı.Linea 1.3 multijet dynamic orta donanım 34.500 ytl.Eğerki bu özelliklerdeki aracı hondada bekleseydiniz fiyat en az 40.000 ytl olurdu.umarım bunuda göz önünde bulunduruyorsunuzdur.

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Araç çok başarılı kim ne derse desin ve fiyat olarakda çok çok makul.Bir arkadaş linea almaktansa honda civic tercih ederim yazmış tabiki kendi görüşü saygıyla karşılıyoruz ama şuan honda civic 1.6 benzinli en baz versiyonu 35.000 ytl civarı.Linea 1.3 multijet dynamic orta donanım 34.500 ytl.Eğerki bu özelliklerdeki aracı hondada bekleseydiniz fiyat en az 40.000 ytl olurdu.umarım bunuda göz önünde bulunduruyorsunuzdur.

Alıntıları Göster
    bu araba çok güzel modifiye kaldırır gibime geliyor.

- YAY
    - 18" jantlar
    - Arkaya İmpreza tarzı kanat
    - photoshoptaki gibi kaşlar
    - cam filmi
    - çift çıkış eksoz
    - araçta turbo mevcutmuş. Onu çıkartııp yerine büyük birşey takarsak VWnin TSI ını sollattırıp 180-190 HP ye vurdurursak DADINDAN YİNMEZ WALLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygar2580 -- 7 Mayıs 2007; 20:19:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

quote:

Orjinalden alıntı: parisorlu

evet arkadaşlar,
    linea ,tofaşa ve tüm ülkemize hayırlı olsun.motor seçeneklerinin genelde azlığından şikayet var.ama merak etmeyin çok yakında büyük süprizler var....1600 motor 155 hp desem hadi be dersiniz.ama bekleyin göreceksiniz.

Bazı tofaşta çalışan ya da gördüğünü söyleyen arkadaşlar yanlış anlamasınlar ama kesin olmayan bilgileri buraya yazıyorsunuz ve insanlar beklentiye giriyor.

1.4 turbo nun 98 oktanla 155 Hp veren seçeneği zaten gp ye konulucak .gp abarth.(eylül avrupa)

büyük ihtimal bu motordan bahsediyorsundur.

chery nin çinde üretilicek linea için 1.6 155hp projesi var ise de bizim piyasaya t-jet varken verileceğini sanmıyorum.

linea nın beklenen öncelikli motor seçeneği 1.4 t-jet 120 hp

avrupaya gidecek araçlara da 1.9 dizel uygulanması düşünülüyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

evet arkadaşlar,
    linea ,tofaşa ve tüm ülkemize hayırlı olsun.motor seçeneklerinin genelde azlığından şikayet var.ama merak etmeyin çok yakında büyük süprizler var....1600 motor 155 hp desem hadi be dersiniz.ama bekleyin göreceksiniz.

Bazı tofaşta çalışan ya da gördüğünü söyleyen arkadaşlar yanlış anlamasınlar ama kesin olmayan bilgileri buraya yazıyorsunuz ve insanlar beklentiye giriyor.

1.4 turbo nun 98 oktanla 155 Hp veren seçeneği zaten gp ye konulucak .gp abarth.(eylül avrupa)

chery nin çinde üretilicek linea için 1.6 155hp projesi var ise de bizim piyasaya t-jet varken verileceğini sanmıyorum.

Hocam siz de yanlış anlamayın. Yanlış bilgi mi verdiniz yoksa cümleden mi yanlış anlam çıkıyor? Benzinin oktan sayısı beygir gücüne bu derece etki eden birşey değildir. Bu akaryakıt firmalarının biraz abarttığı bir efsane, ancak bilinçsiz tüketici bu efsaneyi daha da ileri boyutlara taşıyor sanki. Oktan ve setan sayıları ile ilgili internette pek çok bilgi bulabilirsiniz. Bunlar yakıtın ısıl değeri ile ilgili değildir, dolayısıyla vuruntuyu veya doğru zamanda ateşlemeyi ayarlarlar, bahsettiğiniz derece güç artışı sağlamazlar. Sonuçta kimya sektöründe olan birisi olarak söyleyebilirim ki bir şirketin elinde o gün orada mal kalmamışsa gidip diğer rakibinden satın alabiliyor. Yani tv'de yapılan bütün o reklamlar hikaye. Hepsi aynı rafinerinin aynı damıtma kolonundan çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: genie1

quote:

quote:

evet arkadaşlar,

Hocam siz de yanlış anlamayın. Yanlış bilgi mi verdiniz yoksa cümleden mi yanlış anlam çıkıyor? Benzinin oktan sayısı beygir gücüne bu derece etki eden birşey değildir. Bu akaryakıt firmalarının biraz abarttığı bir efsane, ancak bilinçsiz tüketici bu efsaneyi daha da ileri boyutlara taşıyor sanki. Oktan ve setan sayıları ile ilgili internette pek çok bilgi bulabilirsiniz. Bunlar yakıtın ısıl değeri ile ilgili değildir, dolayısıyla vuruntuyu veya doğru zamanda ateşlemeyi ayarlarlar, bahsettiğiniz derece güç artışı sağlamazlar. Sonuçta kimya sektöründe olan birisi olarak söyleyebilirim ki bir şirketin elinde o gün orada mal kalmamışsa gidip diğer rakibinden satın alabiliyor. Yani tv'de yapılan bütün o reklamlar hikaye. Hepsi aynı rafinerinin aynı damıtma kolonundan çıkıyor.

Alıntıları Göster
    bence de oktanı yüksek yakıtın performansı arttırması mantıksız. Oktan sadece motora göre olanını seçmek içindir bence. Mesela araç 95 oktana göre ayarlıysa 95lik yakıt kullanılması uygundur..

• quote:

Orijinalden alıntı: genie1

quote:

quote:

evet arkadaşlar,

Alıntıları Göster
    cok guzel gorunuor

• quote:

Orijinalden alıntı: uygar2580

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

arkadaşlar aracı çok daha çekici hale getirdim ne dersiniz ??

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: uygar2580

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

Kesinlikle çok daha güzel olmuş. Keşke böyle tasarlansaymış çok daha fazla ilgi görürdü...

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs1905

quote:

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

Kesinlikle çok daha güzel olmuş. Keşke böyle tasarlansaymış çok daha fazla ilgi görürdü...

Alıntıları Göster
    sen bu isi biliyon kardes cok daha gusel olmus onü....

• quote:

Orijinalden alıntı: baaris

sen bu isi biliyon kardes cok daha gusel olmus onü....

Alıntıları Göster
    eywallah

eywallah

Alıntıları Göster
    kaslar 10 numara olmus valla..elin degmıskne bıde arkaya kanat yapsaydın daha mı guzel olurdu

Orijinalden alıntı: swath

kaslar 10 numara olmus valla..elin degmıskne bıde arkaya kanat yapsaydın daha mı guzel olurdu

Alıntıları Göster
    aklımdan geçmedi değil ama o kadar öğrenemedik daha photoshop u

kağıt üzerinde olsa neler yaparım

• quote:

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

Alıntıları Göster
    quote:

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

abi sen bunu hemen ingilizce cümlelerle felan hazırla yolla derim.. belki hayatında yeni kapılar açılabilir.. ama hakkaten güzel olmuş.. bu fotğrafı bütün fiat sitelerine yolla...

• quote:

Orijinalden alıntı: hayme

quote:

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

abi sen bunu hemen ingilizce cümlelerle felan hazırla yolla derim.. belki hayatında yeni kapılar açılabilir.. ama hakkaten güzel olmuş.. bu fotğrafı bütün fiat sitelerine yolla...

Alıntıları Göster
    ya ben tasarımcılık okuyorum şuan Endüstri ürünleri tasarımı. aslında bu işlerin çetrefili çok. patent felan almam lazım da zaten bu adamların tasarımı üzerinde oynama yaptım sadece. bilmiyorum. bu işlerin hukuki boyutunu iyi bilip ona göre davranılsa iyi bir para kazanma mevzusu olur..

YENİ FİAT LİNEA

kanat ta taktım. ama paintte yaptım çok güzel olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygar2580 -- 7 Mayıs 2007; 22:53:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: swath

Alıntıları Göster
    uygar sadece senin yaptığın far değişimiyle bile aracın satışında gözle görülür bir artış olurdu...
    işte "kullanıcıyı dinlemek" bu yüzden önemli; anladığım kadarıyla tasarım mühendisi değilsin; belki benden biraz daha iyi bilgisayar kullanan sıradan bir vatandaşsın; ama "harika" bir iş çıkarmışsın; işte "sihirli dokunuş" dedikleri bu olsa gerek; ellerine sağlık :)

mazda 3

• quote:

ya ben tasarımcılık okuyorum şuan Endüstri ürünleri tasarımı. aslında bu işlerin çetrefili çok. patent felan almam lazım da zaten bu adamların tasarımı üzerinde oynama yaptım sadece. bilmiyorum. bu işlerin hukuki boyutunu iyi bilip ona göre davranılsa iyi bir para kazanma mevzusu olur..

YENİ FİAT LİNEA

Alıntıları Göster
    mesjaını yeni gördüm; pek de sıradan vatandaş değilmişsin :)
    hukuki boyutunu bilmiyorum ama o kadar tasarım mühendisinin yaptığını tek dokunuşla bu kadar değiştirebiliyosan (bir aracı sıfırdan tasarlamaktan bahsetmiyorum onu yapanlar elbette ki oldukça başarılı insanlar); hiçbişey olmasa bile tasarım konusunda fikri alınacak insanlardan biri olabileceğin çok açık ("kullanıcı" mantığıyla bakabilmek burada çok önemli; sanırım sen olaya daha kendi açından; daha amatör de bakabiliyosun; "araçta şurası şöyle olursa burası böyle olmalı"dan; kalıplardan uzaksın; ki kaybetmemen, veya sende kaybedilmemesi gereken nokta da burası zaten)
    ben fiat ınyerinde olsam bu resim bana ulaşsaydı hemen seninle irtibata geçerdim :)
    quote:

YENİ FİAT LİNEA

mazda 3

• quote:

Orijinalden alıntı: barkodd

mesjaını yeni gördüm; pek de sıradan vatandaş değilmişsin :)
    hukuki boyutunu bilmiyorum ama o kadar tasarım mühendisinin yaptığını tek dokunuşla bu kadar değiştirebiliyosan (bir aracı sıfırdan tasarlamaktan bahsetmiyorum onu yapanlar elbette ki oldukça başarılı insanlar); hiçbişey olmasa bile tasarım konusunda fikri alınacak insanlardan biri olabileceğin çok açık ("kullanıcı" mantığıyla bakabilmek burada çok önemli; sanırım sen olaya daha kendi açından; daha amatör de bakabiliyosun; "araçta şurası şöyle olursa burası böyle olmalı"dan; kalıplardan uzaksın; ki kaybetmemen, veya sende kaybedilmemesi gereken nokta da burası zaten)
    ben fiat ınyerinde olsam bu resim bana ulaşsaydı hemen seninle irtibata geçerdim :)
    quote:

YENİ FİAT LİNEA

Alıntıları Göster
    kanat yakışmamış bu arada; bilmişlik olarak algılama ama hemen sil onu; çok daha güzelini yapabilirsin; sende o potansiyel var :)
    bu arada aracın hakkını da (tasarım olarak) yememek lazım; sanırım yollarda senin yaptığın değişikliğe benzer şekilde modifiye edilmiş; en azından farları bantlarla daraltılmış linealar göremiz uzun zaman almayacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkodd -- 7 Mayıs 2007; 23:03:19 >

mazda 3

• quote:

kanat yakışmamış bu arada; bilmişlik olarak algılama ama hemen sil onu; çok daha güzelini yapabilirsin; sende o potansiyel var :)
    bu arada aracın hakkını da (tasarım olarak) yememek lazım; sanırım yollarda senin yaptığın değişikliğe benzer şekilde modifiye edilmiş; en azından farları bantlarla daraltılmış linealar göremiz uzun zaman almayacak :)

Alıntıları Göster
    eywallah. Görüşünü değerlendireceğim. bizim bölüm başkanına gidip çalışmalarımın çıktısını alıp görüşünü alacağım. O bu konuda ne yapılması gerektiğini iyi bilir. tecrübesi çok çünkü..

• quote:

Alıntıları Göster
    Bugün tesadüfen fiat bayisinin önünden geçerken şu linea'ya bir bakayım dedim. Çok da merak ettiğim ve ilgilendiğim bir model değildi. Ancak fiat bayisinin tutumunu hiç hoş bulmadım. Zaten daha önce başka bayide de aynı tavırla karşılaştığımdan çok da önemsemedim. Ama eğer alıcı olsaydım kesin vazgeçerdim. İçeri girer girmez aracın dışını inceledim derken koltuğuna oturdum. Bir küçük bayan yaklaştı telefon numaramı ve linea yı nerden duyduğumu sorarak anketörlük görevini yaptı. Birazdan ilgili kişinin geleceğini söyledi ve gitti. 5-10 dk boyunca 2 ayrı donanımlı linea'yı incelememe rağmen kimse ilgilenmedi ben de fiyatını bile sormadan çıktım.
    Kalite olarak bence de beklenenin altında, grande punto'yla çok benzer olmuş. marea klasmanında bir araç beklerken sanki siena gördüm gibi geldi. Dış tasarım ve tipi güzel arka tasarımı hoş farlar iyi konumlandırılmış. ancak iç tasarım konusunda aynı şeyleri söyleyemeyiz. Grande punto'yu beğenmemiş biri olarak bende farklı bir izlenim bırakmadı. Plastik kalitesi hala piyasadaki diğer markalardan aşağı Esmerce'nin bahsettiği kusurlar var, o kadar ayrıntılı bakmasamda mesela torpido gözünü kapatmak için 3-4 defa kapağı ittirmem gerekti nerdeyse çarpmak lazım. Arka koltuklar ve arka camın altı rezalet. 3 kişi oturduğu zaman yanlardaki insanların başı çarpar gibi. koltuk arasından bagaj görünüyor.
    Sonuç olarak aynı fiyat aralığında Kia Cerato varken, Linea alınmaz. Rakipleri Accent Era, Kia Rio, Honda City olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

Bugün tesadüfen fiat bayisinin önünden geçerken şu linea'ya bir bakayım dedim. Çok da merak ettiğim ve ilgilendiğim bir model değildi. Ancak fiat bayisinin tutumunu hiç hoş bulmadım. Zaten daha önce başka bayide de aynı tavırla karşılaştığımdan çok da önemsemedim. Ama eğer alıcı olsaydım kesin vazgeçerdim. İçeri girer girmez aracın dışını inceledim derken koltuğuna oturdum. Bir küçük bayan yaklaştı telefon numaramı ve linea yı nerden duyduğumu sorarak anketörlük görevini yaptı. Birazdan ilgili kişinin geleceğini söyledi ve gitti. 5-10 dk boyunca 2 ayrı donanımlı linea'yı incelememe rağmen kimse ilgilenmedi ben de fiyatını bile sormadan çıktım.
    Kalite olarak bence de beklenenin altında, grande punto'yla çok benzer olmuş. marea klasmanında bir araç beklerken sanki siena gördüm gibi geldi. Dış tasarım ve tipi güzel arka tasarımı hoş farlar iyi konumlandırılmış. ancak iç tasarım konusunda aynı şeyleri söyleyemeyiz. Grande punto'yu beğenmemiş biri olarak bende farklı bir izlenim bırakmadı. Plastik kalitesi hala piyasadaki diğer markalardan aşağı Esmerce'nin bahsettiği kusurlar var, o kadar ayrıntılı bakmasamda mesela torpido gözünü kapatmak için 3-4 defa kapağı ittirmem gerekti nerdeyse çarpmak lazım. Arka koltuklar ve arka camın altı rezalet. 3 kişi oturduğu zaman yanlardaki insanların başı çarpar gibi. koltuk arasından bagaj görünüyor.
    Sonuç olarak aynı fiyat aralığında Kia Cerato varken, Linea alınmaz. Rakipleri Accent Era, Kia Rio, Honda City olur.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

.

Abi naptın ya. Kia Cerato mu kaliteli?
    Malzemenin kaliteli olup olmadığını normal bir kullanıcının farketmesi çok zor. Bir arkadaş daha önce bahsetmişti. Bu tamamen tercih meselesi. yani yumuşak malzeme kalitelidir diye bir kaide yok. Megane'ların her tarafı yumuşak ama Megane kadar tıkırtı sorunu olna başka bir C sınıfı araç bilmiyorum. İşin içinde çevreye ve insan sağlığı da var . Kaliteli görünen, yumuşak ama sağlığa zararlı bir sürü malzemeler de kullanılabilirdi Linea'da, ama herşeyin bir standartı var. Lineanın rakipleri Era , Rio , City falan olamaz. Ne boyut ne teknoloji ne de kalite olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

.

Abi naptın ya. Kia Cerato mu kaliteli?
    Malzemenin kaliteli olup olmadığını normal bir kullanıcının farketmesi çok zor. Bir arkadaş daha önce bahsetmişti. Bu tamamen tercih meselesi. yani yumuşak malzeme kalitelidir diye bir kaide yok. Megane'ların her tarafı yumuşak ama Megane kadar tıkırtı sorunu olna başka bir C sınıfı araç bilmiyorum. İşin içinde çevreye ve insan sağlığı da var . Kaliteli görünen, yumuşak ama sağlığa zararlı bir sürü malzemeler de kullanılabilirdi Linea'da, ama herşeyin bir standartı var. Lineanın rakipleri Era , Rio , City falan olamaz. Ne boyut ne teknoloji ne de kalite olarak.

Alıntıları Göster
    beğenmeyen arkadaşlar
    beğenmemek en doğal hakkınız .ama biraz insaflı olun .neredeyse Fiat böyle bir araç çıkarttığı için vatan haini ilan edilecek.--yaramaz, rezalet, alınmaz--
    ya bir hayırlı olsun deyin, bu araç bu ülkede üretiliyor.en büyük eleştiri iç mekana yönelik. bunlar göreceli şeyler. ben dün 1 saat içinde
    linea, megane sedan ve yeni corollaya baktım. en beğendiğim araba linea oldu.bazı arkadaşların yazdığı gibi diğer 2 markada da öyle
    aman aman bir plastik kalitesi yok.gördüğünüz aracı fiyat/ performans/donanım kıstasına göre değerlendirin.motor seçenekleri beğenilmiyor.
    bu ülkede kaç kişi 2000 cc ve üstü motora sahip araca biniyor.binenlerin çoğu lpg taktırırken burada 1,4 motor yüzünden eleştiri geliyor.
    1.4 t-jet lineanın üst donanım fiyatı ortada. 1.4 tsi wv.nin baz fiyatı ortada.daha öncede yazıldı, bu araçta kullanılan plastik malzeme insan sağlığına zararlı değil. ama tabii bu çok önemli değil.kaliteli dediğin öyle bastın mı 2 parmak içeri girecek çoğumuzun kalite anlayışı bu herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 8 Mayıs 2007; 0:22:05 >

iki tip insan korkutur beni..birincisi aç insan, durduramazsın..ikincisi cahil insan,anlatamazsın
    Kör cehalet çirkefleştirir insanları...Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !!!
    2011 Fiat Bravo Sport Style 120+ Hp Dualogic M-Jet Skydome-Asist Kit-Bianco Pastello

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.