Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.514
Cevap
177
Favori
910.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ne_demek kullanıcısına yanıt

    Sevindim hocam, güvenli sürüşler dilerim :)

  • Hocam 1,3 Mjet urban'ı plus ve güvenlik paketli tavsiye ederim. Ekonomik olarak sıkıntı yoksa Lounge paket çok daha iyi olur.

  • Performans kişiden kişiye değişir hocam, 2000 model 2.0 mazdadan (136hp ama haliyle yaştan dolayı 100 falan ancadır bence) 1.4 easye geçtim gaza yüklenince aldığı ivmelenme mazda da daha fazlaydı.


    3 ay ikinci el araç aradım aklıma yatan bi şey bulamayınca bütçeyi zorlayarak bunu aldım, ikinci el araç bakarken şahsen ben yaşı büyük dizel ilanları hep geçtim, gerek bakım gerekse açılacak masraflardan ötürü. Başka birisi dizel tercih eder ikinci elde bilemem ama şahsi görüşüm yaşlanmış dizellerden uzak durmak yönünde. İlla performans olsun derseniz turbolu modellere bakabilirsiniz. İmkanınız varsa test sürüşü isteyip ona göre karar verin. Öyle çok binmeyeceğiniz için de benzinin size sıkıntı yaratacağını sanmam maddi açıdan. Benim işe geliş gidiş 50km civarında olduğu için tüp taktırdım o şekilde biniyorum. Arkadaşımda 2020 model var o taktırmadı kullanıma göre 55-70kuruş civarlarında yaktığını söylüyor, 2000km de araç.


    Çok fazla binmeyecem dediğiniz için benim önerim aradaki dizel fiyat farkını arabanın paketini yükseltmek. Urban ya da lounge olarak.


    175K 1,3 easy dizel, 170K 1,4 lounge benzin. Tercih yine sizin bence test ederek karar verin.





  • Wuluan kullanıcısına yanıt

    Hangi şehirdesiniz bilmiyorum da hocam ankara istanbul vs. gibi yerlerdeyseniz film işini dışarıdan halledin bence. Bayide bir kaç sıkıntı yaşamıştım onun için hediye film yaptılar öyle 740liralık falan film olduğunu düşünmüyorum. Az daha koyup 3m ya da lumarın en üst serisini yaptırabilirsiniz. Bayide yapılmasaydı 200 liraya forumda bi kampanya vardı ordan halledecektim ben global diye bi marka takıyolarmış bayide takılınca gerek kalmadı.


    Diğer şeylere gelince de multimedya için dışardan yaptırılırsa elektrik aksam garanti dışı kalır diye okudum birkaç yerde fakat emin değilim. Servisten ya da müşteri hizmetlerinden daha net bilgi almanızı tavsiye ederim. Durduk yere araç garanti dışı kalmasın.

  • Bende çok yol yapan biri değilim hocam. Cebime göre 1.4 urban aldım. Haftada belki 50 60 km yapıyorum. O yüzden lpg taktırtmıyorlar bana gerek yok diye YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)  Eğer para sıkıntınız yoksa Lounge paket alabilirsiniz. Benzinlinin bakımı da ucuz hem neredeyse dizele göre 3/1 YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) 

  • Wuluan kullanıcısına yanıt

    Hocam bildiğim kadarıyla şöyle ki, easy lere sonradan led takılmıyor. Alt yapısı yokmuş. Direk fabrika çıkışı oluyormuş. Bende urban var hayalet ekran taktırmak istedi aynı şekilde fabrika çıkışı dediler sonradan takılmıyormuş. İstersen sende sorabilirsin. Multimediayı da istersen servise taktır. Dışarda takılır da eğer bir sorun olursa araç garantiden çıkar.

  • bilkentli06 B kullanıcısına yanıt

    Valla bir an görmeyince dedim herhalde buna koymamışlar YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)  Teşekkürler hocam bende güvenli sürüşler dilerim.

  • silinebilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3DA3DD594 -- 30 Mart 2021; 12:45:13 >
  • Bende ikinci el araştırdım. 100 bin bütçe koydum. Arabalara bakıyorum zaten 100 binin altında araba bulmak imkansız. Bulursan da fiyat 115 120 ye çıkıyor. Bir araba beğendim ford focus 2011 model 130 bin lira. Dedim 10 yaşında araba kimlerin kullandığı belli değil nasıl kullandıkları belli değil. 15-20 fazla ver sıfır al dedim gittim sıfır egea aldım. Arada fark olsa alın diyeceğim de. Ben bu şekilde düşünüp sıfır aldım. Tabi ki de karar sizin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne_demek

    Bende ikinci el araştırdım. 100 bin bütçe koydum. Arabalara bakıyorum zaten 100 binin altında araba bulmak imkansız. Bulursan da fiyat 115 120 ye çıkıyor. Bir araba beğendim ford focus 2011 model 130 bin lira. Dedim 10 yaşında araba kimlerin kullandığı belli değil nasıl kullandıkları belli değil. 15-20 fazla ver sıfır al dedim gittim sıfır egea aldım. Arada fark olsa alın diyeceğim de. Ben bu şekilde düşünüp sıfır aldım. Tabi ki de karar sizin.

    silinebilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3DA3DD594 -- 30 Mart 2021; 12:45:40 >
  • Bugün 1.5 dci clio icon yerine şirketimizin kiraladığı araç ilk izlenimlerim ;


    Hayatımın dumurunu yaşadım bu kadar kötü beklemiyordum.


    Tek cümle ile özetlemek istedim uzun uzun anlatılacak matah bir olay yok sonuçta arabada hiç bir şey yok üzdü .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cames123

    Bugün 1.5 dci clio icon yerine şirketimizin kiraladığı araç ilk izlenimlerim ;


    Hayatımın dumurunu yaşadım bu kadar kötü beklemiyordum.


    Tek cümle ile özetlemek istedim uzun uzun anlatılacak matah bir olay yok sonuçta arabada hiç bir şey yok üzdü .

    Hangi paket Egea kiralamış şirketiniz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

    Hangi paket Egea kiralamış şirketiniz?



    Alıntıları Göster

    Sanırsam en boş paket araçlar, baz donanımda bile olsa insan bir şeyler ümit ediyor ne biliyim park sensörü falan ama yok, çelik jant yok.


    Park sensörü olsa tatmin olurdum işin gerçeği :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cames123

    Sanırsam en boş paket araçlar, baz donanımda bile olsa insan bir şeyler ümit ediyor ne biliyim park sensörü falan ama yok, çelik jant yok.


    Park sensörü olsa tatmin olurdum işin gerçeği :)



    Alıntıları Göster

    Easy paket Egea maalesef bu ülkenin ekonomik durumunu göstermesi açısından çok acı bir gerçektir. Satılan Egeaların kayda değer kısmı Easy paket maalesef, bugün halen 2 hava yastığıyla bir ülkede araç satılabiliyorsa, siz orada insana verilen değeri düşünün artık.


    Bende mesela HB urban Plus Egea var, 7" ekran, CC, ACC, car play, android auto, çarpışma önleme, 6 hava yastığı v.s. gibi bir çok donanıma sahip. Genel malzeme kalitesi elbette zayıf bir araç ama donanım olarak bir şeyler var en azından.





  • Evet hocam gerçek fiyatlar. Sitedekiler neyse bayide de aynı. Fakat farklı bayileri arayıp da fiyat alabilirsin fakat değişeceğini sanmıyorum. Bizde değişmemişti.


    2021 makyajlı kasayı tercih ettim ben. Led farlar inanılmaz değiştiriyor arabayı. Yani eski kasa egealar geçerken kafasını çevirip bakıyor YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)  Kasa çok hoşuma gitti benim. Keşke arka farlara da biraz değişiklik gelseymiş şekil olarak.


    Benzinlilerde yağ yakmadan müzdarip herkes. Fakat yeni kasalarda geliştirip ortadan kaldırmışlar. İlk bakımda yağ değişirken istediğin bir yağıda koydurabilirsin. Ayrıca yağ yakma lpg taktırılan araçlarda daha yoğun olarak görülüyormuş. Oda senede 200 mg kadar diyorlar ama emin değilim.


    Araç 95 beygir. Basınca gidiyor valla. Çok dik yokuşları 2 ile çok rahat çıkıyor. Hafif dik ve uzun yokuşlara 5 le girip finalde 4 le bitiriyorum. Bir kere 3 e düşürdüm araba da 4 kişiydik YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) 


    Araçları arıyorlar ama sadece arıyorlar alan yok YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)  Satan da var elbet ama onlar da gerçek fiyat yazanlar. Abartı şişirenler satamıyor tabi.


    Alacaksanız yeni makyajlı kasa almanızı tavsiye ederim. Led farlar gerçekten arabayı değiştiriyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_demek -- 29 Mart 2021; 16:29:3 >




  • ne_demek kullanıcısına yanıt

    silinebilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3DA3DD594 -- 30 Mart 2021; 12:45:55 >
  • Hocam gündüz konuştuk hemen aldınız mı :)))


    Hayırlısı olsun öncelikle. Benzinli bakım 800 dediler bana. Servis 20 bin de gösteriyor bende. Ama sıfır olduğu için her sene bakımı var.



    Kasko kesinlikle yaptırmanızı öneriyorum. Kasko yaptırıp da kasko bozulmasın diye tekrar para vermeyi doğru bulmuyorum :)) Hiç bir zamanda anlamadım.


    Hayırlısı olsun tekrar. Tekerinize taş deymesin.

  • ne_demek kullanıcısına yanıt

    silinebilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3DA3DD594 -- 30 Mart 2021; 12:46:3 >
  • Kaskoyu tampon olarak düşünme. Allah korusun her şey insanlar için. Ne olacağı belli olmaz. Mal canın yongasıdır sonuçta.


    Ben de kapalı garaj olduğu için alarm taktırmadım. Camlarda film var serviste takılı şekilde aldım. Havuzlu paspas takımı hediye geldi. Bahaj paspası almadım. Gerek duymadım herhalde bilmiyorum :))


    En temizlerinden birini aldıysanız yine de expere soktunuz inşallah. Çünkü daha önceden bizim arkadaşın başına geldi. Sıfır gibi dedi airbagler patlak çıktı hep dirençle bağlamış adamlar YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) 

  • Merhaba arkadaşlar, 2020 easy de yakıt azaldığında sarı ışığı yaktıktan sonra şehiriçi tahimini kaç km daha gider. Bir de sarı uyarı ışığından yakıt daha da azaldığında ikinci bir uyarı var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.