Şimdi Ara

Yeni Fiat 500 L yi Çeşmede Kullandık / Vlog tadında ilk sürüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni Fiat 500L yi Çeşmede kullanma fırsatı buldum , aramızda merak edenler vardır belki ?

Yorumlarınızı merak ediyorum

Teşekkürler :)

• Aramızda hiç 500 L kullanıcısı yok mu ? Özellikle Şanzıman hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum ?
  • Performans aracı değil aile aracıda olsa artık şu arabada dualogic den vazgeçseler iyi olacak.

İnceleme de bana uzun geldi vitese çok takılmışsınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 13 Eylül 2017; 10:32:1 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    1,6 DCT gelecek diye biliyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel ilgi çekici dolaylı olarak rakibi olan capturdan daha güzel geniş bir araç kalitesi arttırılmış ama 1,4tjet veya 1,6mjet aldınmı güzel ..

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Aynen bende o düsüncedeyim 1.6 modelinde galba ama cift kavrama mevcut , uzunluk bakimindan videoyu kisalticaktim aslinda ama takipciler uzun istedi :)

• eski kasa 1.4 benzinli 95 hp motorun %45 ötv dilimine girip 69 binden satılmasını beklerken yenisi 79 binden geldi.
    hayırlı işler fiat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 13 Eylül 2017; 16:38:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.5 sene kullandım dolu modeliydi otomatik vitesti araba çok şirin sağlam güzel bir araba ama o vites beni bitirdi.araba gitmiyor vites geçişlerini hissediyorsun.o kadar çok yigiliyorki bel ağrısı başladı bende inanın abartmıyorum.vitesi acil değiştirmesi gerek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cover resmine baktım, izlemeye gerek gormedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NextMove

Cover resmine baktım, izlemeye gerek gormedim.

Lansman cekiminde size 2-3 saate veriyorlar araci test etmenize , en neseli kapak fikri bu geldi aklima gayet de güzel oldu :)

• ExtremeZer0 E kullanıcısına yanıt
    Wi-Fi bağlanınca izleyeceğim hocam. Ama dualogic ise zor yürür bu

1.6 yada 1.4 tjet yada 1.4 multiair iyidir bu arabada 1.3 maalesef bizimle diyılsın

• quote:

Orijinalden alıntı: doblocu_

1.6 yada 1.4 tjet yada 1.4 multiair iyidir bu arabada 1.3 maalesef bizimle diyılsın

Eski bir video bro bu , uplanmış bugun sanırım. Ne yazki dediniz gibi şanzımanı çok hantal , ama kullanıcı kitlesi bu aracın genelde ileri performans beklentisi olmayan insanlar ama okadar paraya insan iyi bişey bekliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeZer0

quote:

Eski bir video bro bu , uplanmış bugun sanırım. Ne yazki dediniz gibi şanzımanı çok hantal , ama kullanıcı kitlesi bu aracın genelde ileri performans beklentisi olmayan insanlar ama okadar paraya insan iyi bişey bekliyor :)

yutuptan geliriniz ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Neverdone

quote:

quote:

yutuptan geliriniz ne kadar?

Sizce :)

• quote:

quote:

Hakkatten dikkat etmemişim sonuçta 500L 500L dir yani izlenir

Ben şöyle diyeyim hocam araban atik olacak. Gazlayınca yürünmesi lazım. Yürümeyen araba tek şeritli yollarda en büyük güvenlik açığıdır. 500 yıldızlı bile olsa 2 tırın altından yıldız kurtarmaz ama atik bir motor kaza olmadan sıyrılmanızı sağlar.

Bu hız yapmak için düşünülmesin. Yüksek arabayla zaten hız yapılmaz ama en azından bir sollamada koltuğa yapıştırabilmesi lazım.

1.3 95hp fiorino'ya güzel yetiyor ama Doblo ile 500L'ye yetmez. Benim kendi görüşüm. Buna birde dualogic eklersek tahminim biraz patates olacağı yönünde

• Şanzıman dediniz gibi malesef kötü geçişler özellikler yükseltirken çok yavaş :( videoda da fazlasıyla dile getirdim daha yüksek motor seçeneğinde am sanırım şanzıman daha iyi , kullanma fırsatım olmadı ama onu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.