Şimdi Ara

Yeni Fiat 124 Spider 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.4cc 160hp olan Fiat 124 Spider'ın Fiyatı: 24.995$

Kaynaklar:

http://www.fiatusa.com/en/spider/
    http://www.autoblog.com/2016/06/10/2017-fiat-124-spider-first-drive/?icid=autoblog|trend|fiat-124-spider-first-drive#slide-3919095
    http://www.ahaber.com.tr/galeri/otomobil/2017-fiat-124-spider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic. -- 23 Haziran 2016; 16:24:43 >

• mazda miata ile ayni. o varken kimse almaz bu aptal suratli seyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

mazda miata ile ayni. o varken kimse almaz bu aptal suratli seyi

Autoblogda su an trend hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Siz imzanızdaki araca hiç karşıdan baktınız mı gerçekten merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

quote:

• bmw 2 de dahil şu tip araçları hiç beğenmiyorum yahu ancak bu harbi çirkin gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

bmw 2 de dahil şu tip araçları hiç beğenmiyorum yahu ancak bu harbi çirkin gibi.

Bmw 2 dedinizde aklima active tourer geldi . Kalabalik aile araci alacak olsam bu ateşliyi satın alırdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • exotic. kullanıcısına yanıt
    2 coupe yi diyorudum ben hani 180 bine verilen üstü kırık olan ama o da premium aile mvp aracı işte ne fark eder.

• quote:

quote:

EFSANE

• quote:

bmw 2 de dahil şu tip araçları hiç beğenmiyorum yahu ancak bu harbi çirkin gibi.

2 cabrionun neyi varmış anlamadım tip olarak diyorsan bir şey diyemem görecelidir lakin ön tasarım iç tasarım normal bmw arkası sıkıntı herkes beğenmeyebilir ben seviyorum ki ayrıca bu fiyata başka cabrio yok üst segment desen 4 serisi mahşallah fiyatı çok iyi 4 cabrio fiyatına 2 tane 2 alıyoruz, 2.el derseniz de 3 cabrionun e baba oda eskidi km yüksek gerek yok.
  • quote:

quote:

Helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

quote:

2 cabrionun neyi varmış anlamadım tip olarak diyorsan bir şey diyemem görecelidir lakin ön tasarım iç tasarım normal bmw arkası sıkıntı herkes beğenmeyebilir ben seviyorum ki ayrıca bu fiyata başka cabrio yok üst segment desen 4 serisi mahşallah fiyatı çok iyi 4 cabrio fiyatına 2 tane 2 alıyoruz, 2.el derseniz de 3 cabrionun e baba oda eskidi km yüksek gerek yok.

2 nin dış tasarımını beğenmiyorum 4 serisi bile 2 den daha sportif ayağı yere basan bir araçmış gibi geliyor bana hani +200 hp bir motor olsa 170 e satsa belki kabul edilebilir olacak ancak o da yok, özellikle c 180 coupe rakibi ile karşılaştırıldığında geride kalıyor tasarım olarak bence.

• 24 bin dolarmış amerikada mustang'da 24000 dolar akıl var mantık var tutmaz

• quote:

2 coupe yi diyorudum ben hani 180 bine verilen üstü kırık olan ama o da premium aile mvp aracı işte ne fark eder.

218i Türkiye paketi 115 m paket 135 bin tl indirimli bayi fiyatı kardeş 220d bile 180 bin değil neden atma gereksinimi duydun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemBerk7

quote:

218i Türkiye paketi 115 m paket 135 bin tl indirimli bayi fiyatı kardeş 220d bile 180 bin değil neden atma gereksinimi duydun ?

benim çevremde açılır tavanlı,estoril 218i için alınan en iyi fiyat 164 bin tl ,boş beyaz renk 136bg bmw 218i 110 a vermeleri lazım 135 bin bile çok. Sen daha çok atıyor gibisin 2013-2014 model 220d 160 bin e veriliyor neredeyse 2.el fiyatları üzerinden gidiyorsan bilemem ancak şartlar eşit olması lazım.

• quote:

quote:

quote:

EFSANE

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctor I -- 23 Haziran 2016; 18:30:13 >

• Bmw de ne zamandır cam tavan var ? Sunroof kullanıyorlar bence :)http://www.bmw.com.tr/tr/fastlane/fiyat-listesi.html Premium markalarda fiyat listesi üzerinden çok fazla yorum yapamazsın indirim payları yüksek örneğin Cla200 amg 2 ay önce 147 fiyatı vardı indirim vs ile 140a aldım.2 ay önce Cla almadan önce 2 serisi baktım kardeşim fiyatları gayet iyi biliyorum Türkiye paketini 115-116liraya salıyorlardı. 220d gelmiyor ayrıca 180 civarı olması zor o yüzden ama gelse 180 civarı olurdu hacı hak veririm ordan ama 2 litre motor var vergiye takılıyor ayrıca dizel . Bana sorsan bende para vermem 2 serisine cidden beğenmiyorum ama fiyatları yüksek yazmışsın be usta .@BekirTemel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemBerk7 -- 23 Haziran 2016; 18:44:12 >

• quote:

quote:

quote:

2 nin dış tasarımını beğenmiyorum 4 serisi bile 2 den daha sportif ayağı yere basan bir araçmış gibi geliyor bana hani +200 hp bir motor olsa 170 e satsa belki kabul edilebilir olacak ancak o da yok, özellikle c 180 coupe rakibi ile karşılaştırıldığında geride kalıyor tasarım olarak bence.

iyide abicim sen bmw alıyosun , cabrio alıyosun , m paket alıyosun ne bekliyosun fiyat konusunda fiat gibi mi? ya da fiyat sistemine mi alışamadınız? polonun 70 bin,passatın 200 binlere geldiği ülkede yaşıyoruz.160 bine sportif bmw alıyosun normaldir.Ayrıca 170 bine estorilli,m paketli 218i alabiliyosun.2.elden daha uyguna bile alınabiliyor.
    İstenildiği taktirde 220d 235i getirtilebiliyor ancak tabi fiyat uçar.

• SemBerk7 S kullanıcısına yanıt
    Dostum cla cok dandik araba diyorlar dogru mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wrutera

Dostum cla cok dandik araba diyorlar dogru mu ?

Motoru dandik hacı 1.4tsi 150 fr ve 160 rocco ile kıyaslarsam Tsi motorlar çok daha iyi gidiyor ve az yakıyor keşke Cla yaktığı kadar gitse :( 1.5dci almamak için bu motora zıpladık ama bu daha kötü :D.İç tarafın malzeme kalitesi yüksek Bmw ye göre daha güzel iç tasarımı ve çok çok daha iyi koltukları var(opsiyonel dakota ile kıyaslamıyorum alcantra m ile kıyasladım) tabii ortaya koydukları flash tv tableti saymazsam rakibi 2 serisine göre daha güzel araba ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemBerk7 -- 23 Haziran 2016; 19:29:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.