Şimdi Ara

yeni evim ve tavsiyeleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar iki ay kadar önce yeni müstakil evime taşındım yaklaşık bir ay kadar önce böcekler ve solucanlardan dolayı yardımınızı almıştım ve sonunda hamam böceklerine tablet yemlerle çözüm ürettim solucanlara daha çözüm üretemedim ama onu da çözecem inşallah şimdi müstakil bahçeli evde yaşamanın keyfini sürme zamanı ilk önce hayatıma mutlaka bi köpek sokmalıyım diyorum ne dersiniz ne tavsiye edersiniz ce köpekleri para karşılığında almak hem pinti olduğumdan :)) hemde hayvan sevgimden dolayı bana ters geliyor neticede ne tip bir cins köpek tavsiye edersiniz bahçeye filan sahip cıksın ama çoluk çocuğu da parçalamasın tabi bahçe 500 metrekare ve ben deli gibi köpek seven bi adamım nerden nasıl temin ederim sizce yavru bi golden ı

ayrıca diğer tavsiyeleri de dinlerim
    mesela bi arkadaşın tavsiyesi üstüne bahçeye mangal aldım yanına semaver aldım şu odun ateşiyle çalışan dan bi de nargile aldım ki sorma gitsin

dipnot:anlatımdaki salaklıklar yüzünden özür dilerim sql dersinden sonra normal sanırım

• ss'siz olmaz
  • beagle'lar güzel çok tatlı ve küçük köpekler. solucan sorunu için 1 2 adet tavuk al küçük bir kümes hem yumurta yersin hem solucan derdi biter

Edit : Sınavlardan dolayı kafam yerinde değil 1 2 tanede horoz al yanına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParadoxL -- 14 Kasım 2012; 16:54:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxL

beagle'lar güzel çok tatlı ve küçük köpekler. solucan sorunu için 1 2 adet tavuk al küçük bir kümes hem yumurta yersin hem solucan derdi biter

tavuklar horoz olmadan yumurta yapabiliyormu? fail olmayalım şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

beagle'lar güzel çok tatlı ve küçük köpekler. solucan sorunu için 1 2 adet tavuk al küçük bir kümes hem yumurta yersin hem solucan derdi biter

1 - 2 tanede horoz al sınavlar yüzünden kafam gidik kusura bakma
  • quote:

quote:

Horoz olmassa civciv cikmaz . Yumurta horoz olmadan da oluyor diye biliyorum .

• quote:

quote:

quote:

1 - 2 tanede horoz al sınavlar yüzünden kafam gidik kusura bakma

yok haklıymışsın tavuk horoz suz yumurta yaparmış. ayrıca konu benim değil. hep sınavdan oluyor bunlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

ss'siz olmaz

yok artık evin ss istiyosun cidden çekerim kardeş ayıp ediyosun hatta sarıyer taraflarına gel canlı nargile eşliğinde bakarsın eve
  • yumurtamı tavuktan tavukmu horozdan bahçıvanmı aşçıya
  • 10 yane tavuk 1-2 horoz solucan işini çözer
  • 10 tane tavuk tugayi kur bi tane evine yaklassin bakalim
  • Bahçeye oturma takımı aldın mı? Ayrıca aydınlatması var mı?
  • 2 horoz olmaz 1 horoz al
    10 tavuk yeter

kucukken beslerdım bende bahcede kuluckaya yatıra yatıra
    50 60 tavugum olmustu 4 -5 te horozum vardı
    o kadar cok yumurtluyorlardıkı eve sıgmıodu akrabalara verıyordum mahalleye dagıltıyordum
  • Biraz evin çevresini paylaşırsan başka önerilerdede bulunabiliriz
  • quote:

Edit : Sınavlardan dolayı kafam yerinde değil 1 2 tanede horoz al yanına

Arkadaş güzel söylemiş beagle'ler sevimli oluyorlar eğer tatlı sevimli birşey diyorsan beagle alabilirsin ama diğer arkadaşlar kangal diyebilir onuda değerlendir ^^.

Se se de koy kardeş görelim çevresini evin

• Canaan

yeni evim ve tavsiyeleriniz...
  • Ben de mustakil istiyom kira mi kardes fiyatlar nasil

• Arkadaslar ev kira degil kendimize ait babamlar oturuyordu evde lakin dukkani satinca babamlar emekli oldu koye yerlesti bende eve bi 10 bin tl harcadim adam ettim sira bahceye geldi iste bahcede oturma grubu yok tabi ama bi komsunun elinde 2 tane bank vardi onu koyduk mis oldu manzara da yemyesil resimleri de eklerim bilahare

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.