Şimdi Ara

YENİ EKRAN KARTIM KASIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende ati radeon hd 4600 vardı ve fıfa 2013 oyununu rahat bir şekilde oynuodum ancak daha iyi bi ekran kartı almak istedim ve ati radeon hd 6870 aldım ve fıfa 2013 bu sefer kasmaya başladı bunun sebebi nedir yardım edermisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kirades

merhaba arkadaşlar bende ati radeon hd 4600 vardı ve fıfa 2013 oyununu rahat bir şekilde oynuodum ancak daha iyi bi ekran kartı almak istedim ve ati radeon hd 6870 aldım ve fıfa 2013 bu sefer kasmaya başladı bunun sebebi nedir yardım edermisiniz?

işlemci nedir ?
  • İşlemciniz Nedir ? İşlemciniz Eski İse Darboğaz Yapıyor Olabilir.
  • Sadece ekran karti degistirmek sacma bir upgrade sekli. Tahmin edeyim,islrmcin exxx serisi veya onun civari birsey,psu n dandik. Dogrumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İŞLEMCİM :intel core 2 quad q8400 2676 mhz
    anakart:asus p5kpl am se
    ram:2 gb@fukox
  • psu :500 wat xigmatek
  • Bir format at eski driver kalıntıların'dan dolayı olabiliyor böyle şeyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 GB ram sıkıntı yaratıyor olabilir eğer ki ayarlar sondaysa. Bu arada, eski kartın driver'ını tamamen kaldırıp yenisini kurdunuz değil mi?
  • zaten format attım sonrada en güncel sürümünü kurdum eğer 4 gb ram alırsam kesin sorunum düzelirmi? şimdi gta 4 üde yükleyeceğim kasıp kasmayacağına bakacağım
  • Aynı sistem üzerinde yapılan kart değişikliği performans düşüklüğüne yol açmaz, saçmasapan sorular sormayın yok cpu ne yok ram kaç bilmemne diye... Sonuçta bir önceki kartta çalışıyor diyor adam sıkıntısız.

Muhtemelen driver ile alakalı bir durum var.
  • AMD catalyst 13.3 beta 3 bunu yüklemiştim
  • Driver ile ilgili bir sorun olduğu kesin. 3d mark 11 kurup max sıcaklığa bakar mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha güncel sürüm varsa söyleyebilirmisiniz
  • Daha güncel değil de daha eski driver'ları deneyebilirsiniz. Program aracılığıyla önce eski sürücüyü komple kaldırın (driver sweeper mesela)
  •  YENİ EKRAN KARTIM KASIYOR YENİ EKRAN KARTIM KASIYOR YENİ EKRAN KARTIM KASIYORhttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1531903/8c431ac8-f2e0-4d2b-a3df-7d06d53c5de7

ikinci resim masaüstü
    son resim fıfa 2013 te
     YENİ EKRAN KARTIM KASIYOR YENİ EKRAN KARTIM KASIYOR YENİ EKRAN KARTIM KASIYOR

• Oyuna girince hız artıyor, masaüstüne geçtiğinde ise hızı düşüyor... Gayet normal görünüyor bir sorun yok orda.
  • sorun ne o zaman ramle ilgili olabilirmi bu ekran kartına 2 gb ram az mı?
  • Ram gerçekten az. Ancak sorununuz driver kaynaklı büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirades

YENİ EKRAN KARTIM KASIYOR YENİ EKRAN KARTIM KASIYOR YENİ EKRAN KARTIM KASIYORhttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1531903/8c431ac8-f2e0-4d2b-a3df-7d06d53c5de7

ikinci resim masaüstü
    son resim fıfa 2013 te
     YENİ EKRAN KARTIM KASIYOR YENİ EKRAN KARTIM KASIYOR YENİ EKRAN KARTIM KASIYOR

Fifa 2013 oyunu açıkken kartın 100 ve 150 MHz'de kalması biraz garip değil mi ? Bir de bütün fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla GPU Load %0. Sisteminizden eski ekran kartına dair bütün driver dosyalarını silip, yeni kartın driver dosyalarını tekrar yüklemeniz belki sorunu ortadan kaldırabilir. Yoksa kökten çözüm formatı deneyin

• format atmış halim zaten driver önerebilirmisiniz 13.3 beta 3 hariç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.