Bildirim
Yeni ekran kartı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Agp girişli ekran kartlarından dx 10 oyun performansı beklemeyin.Şu an sanırım alabileceğiniz en iyi agp kart 3850 fakat 100 ytl bütçe ile o kartın ne pci-express girişlisini ne de agp girişlisini alabilirsiniz.
www.teknofiyat.com a agp aratırsanız birsürü seçenek çıkıyor.Şahsen ben bu kartların hepsini performans olarak sıralayamam ama bütçe aralığınıza düşen kartları hangisini alayım diye sorarsanız bir sonuca ulaşabilirsiniz.(en iyi seçenek x1650 gibi duruyor bunu da belirteyim)._____________________________ -
Biraz aşarsanız bütçeyi HIS HD2600xt IceQ3 Turbo alın.190-210 lira arası.Biraz daha düşersek HD2600xt AGP alın.En düşük olarak x1650agp öneririm.
Edit:Aslında temiz AGP x1950pro vs de alınabilir ama onların fiyatlarını bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 4 Mayıs 2008; 12:08:23 >_____________________________ 
Australian Dream -
Dostum ikinci el x1950 yi 150 civarında bulabilirsin.2. el olarak x1650 yi de 100 ytl ye bulabilirsin. _____________________________ -
agp nin devri bitti artık bütçen yeterliyse sistemi yenile pc x16lı bir sisteme geç
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: black-devil
agp nin devri bitti artık bütçen yeterliyse sistemi yenile pc x16lı bir sisteme geç
Evet ozamanda direk Axle 8800gt veya 3870 Gigabyte DDR3 tavsiye ederiz.
quote:
Orjinalden alıntı: Y4S!N
Mehaba arkadaşlar!
İşlemci:Pentium 4 2.4 ghz
Ram:1 GB Kingston
Ekran Kartı:Geforce FX 5200 128 MB
Arkadaşlar ekran kartını değiştirmek istiyorum.Oyunları oynayabilmek için hangi ekran kartını alabilirim.
Max 75-100 ytl arası
X1650 AGP_____________________________ -
125 ytl civarında 8500 gt ler var onlara bak _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler