Şimdi Ara

YENİ EHLİYET , ESKİ TİP SÜRÜCÜ BELGESİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ (ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
7
Favori
15.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk aldığınız tarih yazıyor, veriliş tarihi değişmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

Gözlük kullanlar aile hekimliğinden sevk ediliyorlar
    Birde onun için ekstra masraf var yani
    Vergi dairesi gitme masrafı... + 13tl haraç
    Halkbankası gitme masrafı... + 2tl haraç

Halkbankası hem 13TL'yi aldı ve vergi alındısı olarak çıktı verdi, hemde 2TL'yi aldı ve onun da makbuzunu verdi. Yani her iki ödemeyi de Halkbankası tek seferde halletti.
  • RMajere R kullanıcısına yanıt
    Hem ilk alış tarihi hem de yeni ehliyetin son geçerlilik tarihi, üzerinde yazacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 kasım aralık gibi alırım 15tl cepte kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

Gözlük kullanlar aile hekimliğinden sevk ediliyorlar
    Birde onun için ekstra masraf var yani
    Vergi dairesi gitme masrafı... + 13tl haraç
    Halkbankası gitme masrafı... + 2tl haraç

Halkbankası hem 13TL'yi aldı ve vergi alındısı olarak çıktı verdi, hemde 2TL'yi aldı ve onun da makbuzunu verdi. Yani her iki ödemeyi de Halkbankası tek seferde halletti.

Hay ben ilçe emniyet memurlarına ne diyeyim
    Bilenler bu şekilde yol gösteriyorlar işte...

• Umarım.. Yarın soracağım emniyette

• yasintekgoz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam çok saol Beşiktaş Halkbank şubesinden yatırdım ikisinide...
  • seas79 kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu hocam.

Dün de randevu saatimde gittim, sağlık raporu, 13TL ve 2TL'nin yatırıldı kağıtları ve büyük biyometrik fotoğraf ile sorunsuzca işlemi hallettim. 2 hafta geçerli geçici trafik belgesi verdi ama 2 haftada gelmez dedi :)
  • yasintekgoz Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam...
  • Bi konuda yardıma ihtiyacım var
    Eski ehliyetim elimde mevcut fakat kırık halde yıpranmış vaziyette.Yeni ehliyet alacağım fakat:
    İlk sayfada bulunan ZAYİ VE YIPRANMA NEDENİYLE YENİLEME İŞLEMLERİ ne göre mi yoksa
    ESKİ TİP SÜRÜCÜ BELGESİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ ne göre mi hareket edeceğim.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar benim sağ kulağımda biraz işitme kaybı var ehliyet alırken raporda yazdığı için ehliyette yazıyor işitme kaybı diye. Şimdi ehliyeti değiştirirken yeni sağlık raporunda kulakta sıkıntı yok yazacak otomatikman kalkarmı o yazı. Yoksa prosedürü varmıdır. Hiç göLük kulak bu tarz seyleri değiştiren oldumu

• Nedense ehliyetini alan bidaha konuya donup bakmiyor bile. insan bi yazar su kadar gunde geldi diye ismi cismi bu farki bu diye.
  • bahasss kullanıcısına yanıt
    aynen bende ona karar veremedim.en sonunda eski tip ehliyet değiştirmeyi seçtim kendi başımıza iş açmayalım dedim .çünkü diğerinde daha çok madde var..
  • Ehliyetimi kaybetmiştim 2015 başı gibi dün yeni ehliyet başvurusu yaptım sağlık raporum da ehliyet sınıfı (a2-b sürücü ehliyeti alır) yazdığı için görevli memur kabul etmedi. (Sağlamdır) yazıp verse yeterli dedi bilgisi olmayan arkadaşlar haberiniz olsun

• Sağlık raporunu özellikle saglık ocağından alacak arkadaşlar lutfen doktor şu şu maddelerde ehliyet alır ibaresi yazdırmasın. (Sağlık ocagindaki doktorlar biraz acemi ) Bana memur bu ehliyet kodları ile işlem yapacağım için minibüs kullanma hakkın kaybolur dedi. Doktora o ibarenin üstünü cizdirip kaşe bastırdım öyle aldım ehliyeti haberiniz olsun. Bu arada biyometrik fotoyu çektirdiginizde dikkatlice bakın renk kayması felan varsa da memur fotoşopta ugraşmak istemezse basvurunuzu kabul etmeyebilir.ayrıca yine biyometrik fotonun boyutuna fotoğrafçı dikkat etsin. Başvuru anında imzanızı düzgün tam ortaya atınki memuru kızdırmayın. Diyelim ki randevunuz yarın saat 3 te. Siz 11 dede gitseniz yogunluk yoksa işleminizi yapabilirsiniz. Banka olarakta Halkbank ı tercih edin. Akbanka gittim yatırabilirsiniz ama emniyet kabul etmiyor gibi birşey söyledi. Biraz sancılı süreç..

• Gencler gecen yeni ehliyetin birini inceledim. Arkasinda kullanacagi araclari gostermisler sanirim. B sinifi ehliyeti olanlar hangi araçları kullaniyor? Motorsiklet falan gordum kullanilabilecekler arasinda

• Pi kullanıcısına yanıt
    Resim ekledim :)
     YENİ EHLİYET , ESKİ TİP SÜRÜCÜ BELGESİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ (ANA KONU)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Buna bakmistim. Simdi bir daha baktim. Saniyorum ufak 50ccye kadar olan motorlari kullanabiliyor. Bir de traktor. Ya ha 50cc kullanmissin ha 150cc. Sonucta trafik kurallari degismiyor araca gore. Birak kullansin iste adam Ayrica b ehliyeti olana prosedur icabi yukseltme istediklerini dusunuyorum.. Cevap icin tesekkurler.

• Tek hekimden kurul raporu olmaz. Halk tepkisinin önüne geçmek için uydurulmuş bir çözüm.
    Bugün yenilemeye gerek yok diyen arkadaşlar yarın devlet hastanesinden heyet raporu alma şartı geri gelince sözlerini hatırlarlar.
    Ehliyet sırf sağlık ocağından alınan heyet raporu için yeniletilir.
  • Eyvallah.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.