Şimdi Ara

Yeni E serisi aldım (araç alındı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
2
Favori
9.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parietale

Hocam sizin verdiğiniz cesaret sayesinde dün ben de iftarda tavuk dürüm ayran yapcaktım 4 lira çekti şef bende bütçeyi artırdım İskender kola künefe çaktım. Yerken hep aklımdaydınız 👍

Afiyet olsun allah kabul etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Hocam bu konuyu okumadan önce ben de bisiklet bakıyordum 500 tl civarı. Daha sonra düşündüm bir bisiklete 500 tl vericem ve anca yolda gidicem. Olmaz öyle şey diyerek bütçeyi arttırıp USS Gerald R. Ford aircraft carrier. Aldım. Malum nükleer enerji ile çalışıyor ömür boyu yakıt almasına gerek yok. Aynı zamanda üzerinde ki uçaklarla beraber güzel bir indirimle 20 milyar dolara aldım hiç değilse dünya nın her yerine gidebilirim. Bisiklete o kadar para vermektense üzerine biraz daha koyup böyle bir f/p ürünü carrier almak daha mantıklı.

Yeni E serisi aldım (araç alındı)

Tüp takılıyor mu ?

Gerek yok nükleer enerji ile sınırsız kullanırsın

Yine de tüpsüz arabayı sevmeyiz biz milletçek ülkemizdeki vergi sistemi yüzünden.

• Hayırlı olsun fakat bomboş, kumaş koltuklu, opak boyalı, amg paket haricinde hiçbir extrası olmayan, özellikle de yeni E serisinde tanıtılan hiç bir yenilikten en ufak nasibini almamış bir araca çok para vermişsin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: parietale

Hocam sizin verdiğiniz cesaret sayesinde dün ben de iftarda tavuk dürüm ayran yapcaktım 4 lira çekti şef bende bütçeyi artırdım İskender kola künefe çaktım. Yerken hep aklımdaydınız 👍

• Benzer ama daha ucuzunu ben de yapmıştım 2012'de.

15bin liraya araba bakmaya başladım, sonra sıfır corsa baktım 29bine bıraktılar, sonra otomatik grande punto baktım 36bine bıraktılar, Aveo baktım 34bine bıraktılar en son fiesta baktım içi basık geldi, cevizlibağ'da ford'tan çıktım fırat oto'dan son teklif aldım grande punto için ama baktım araba defolu, farın camı fabrikasyon hatalı pazarlık etmek için gözlerinin içine soktum hatayı teslim ederken değiştiririz abi dediler; şaka gibi.

En son Cevizlibağ Cem'den sıfır Honda Jazz alıp çıktım. 43bin.TL'ye full paketini almıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Hayırlı olsun fakat bomboş, kumaş koltuklu, opak boyalı, amg paket haricinde hiçbir extrası olmayan, özellikle de yeni E serisinde tanıtılan hiç bir yenilikten en ufak nasibini almamış bir araca çok para vermişsin....

Hocam boş dediğin arabada sunrof ısıtmalı koltuk, led farlar, navigasyon, Bluetooth, usb, döşeme deri kumaş. Olmasını istediğim soğutmalı koltuk olabilirdi. Onun için de 3 ay beklemek istemedim.

• En iyisini yapmışsın hocam.
    Kurban kesin mutlaka.
    S classdan sonra arabanın şahını almışsın on numara tercih.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola0238 -- 20 Haziran 2016; 14:17:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip E serisine bineceğinize Baklavaya glikoz şurubu yerine adam gibi pancar şekeri koyun. Millet şeker hastası oldu, karacigeri yağlandı sizin yüzünüzden.
  • Mercedes E Serisi, şahane araba. Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panthera52 -- 20 Haziran 2016; 14:50:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Gidip E serisine bineceğinize Baklavaya glikoz şurubu yerine adam gibi pancar şekeri koyun. Millet şeker hastası oldu, karacigeri yağlandı sizin yüzünüzden.

Bu konuda bana yalancı diyenler oldu trol diyenler oldu hepsine gülüp geçtim. Ama senin bu yazdığın hiç hoş olmadı. Tanımadan bilmeden itham ediyosun. Allaha şükür şimdiye kadar hiç glikoz kullanmadım. Az önce 20 çuval şeker sipariş verdim birazdan gelir. Geldiğinde fişini atarım buraya. Alın teriyle kazanıyoruz.

• quote:

Gidip E serisine bineceğinize Baklavaya glikoz şurubu yerine adam gibi pancar şekeri koyun. Millet şeker hastası oldu, karacigeri yağlandı sizin yüzünüzden.

İyi bak glikoz varmı burada. Yudum yağını kim kullanıyor bu zamanda.

• Hayırlı olsun, araba gelince resim koyarsanız inandırıcı olur hocam.
  • 16k lık arabamı satıp 18k lık dizel araba almayı düşünüyordum . sizden sonra bi ilham geldi bende 100k ya çıkabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger25ist

quote:

Hocam sen normal bir araba almadın s den sonra en iyi aracı aldın.
    Adamın demekki zoruna gidiyor ki nasıl çamur atacağını bilmiyor.
    Zoruna mı gitti baklavacı diye mercedes binemez mi?(O şahısa diyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola0238 -- 20 Haziran 2016; 15:50:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tiger25ist

quote:

Coca colada var glikoz
    Uludağ cola alın onda yok

• Yeni aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
  • Araç hakkında bir inceleme yazısı bekliyoruz..
  • coskunserce kullanıcısına yanıt
    Bu konuda arkadaşı suçlamayın. Sebebi o şeker bombası tatlıların kendisi. Şeker pancarı kullansa da farketmez kalori ve karbonhidrat bombaları hepsi. Minnacık şeyler yağ dolu, şerbet ve hamur al sana karaciğerini mahvedecek ikili.

Bunları yapan baklavacıların. Pastanecilerin umurunda olur mu? Olmaz. Ben agzıma sürmüyorum türk tatlılarını. Çikolatalı birşeye denk gelirsem de bir ısırık gerisi çöp veya yakınımdaki yer.

Konu sahibi işini yapıyor yapıp satıyor. Sağlığını düşünen zaten kapıdan girmez

• şu dönemde riskli bir hareket yapmışsınız. dizel takıntınız yoksa keşke kredi çekmeden bütçenize uyan bir şey alsaymışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

şu dönemde riskli bir hareket yapmışsınız. dizel takıntınız yoksa keşke kredi çekmeden bütçenize uyan bir şey alsaymışsınız.

Yıllardır dizel kullanıyorum. Benzinli aracı çok istiyordum. Tüketim verileridi çok iyi. Zaten yılda 15000 km yapacağımı sanmıyorum

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.