Şimdi Ara

Yeni E serisi aldım (araç alındı) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
2
Favori
9.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam mesleginizi nerde icra ediyorsunuz? Istanbul'da misiniz? Istanbul 'un neresindesiniz? Bogazina duskun bi insanimda :) gelirsem bide arabayi islatiriz belki yarim kilo baklava duser belki hakkimiza :)

Edit: harf duzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 200ugececekaga -- 27 Haziran 2016; 6:04:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Yorumlara şöyle bir göz gezdirdim, zenginin malı züğürtlerin klavyelerini yormuş gerçekten. Adamın parası var ki alıyor. Benim param olsa ben de Bugatti Veyron alırdım. Her zengin olan 20 bine araba alıp 250'binine de ev almak, kira toplamak zorunda çünkü. Çok çirkin insanlar var, uzatmak istemiyorum.

Denemeye pek fırsat bulamadım demişsiniz, o yüzden denedikten sonra bizim için (özellikle benim gibi satın almayı düşünenler için) görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Babam avukat, ben de yakın zamanda pilotluğa başlıyorum. Benimle birlikte, maddi açıdan oldukça rahatlayacağız, zaten babamın da gönlünde yatan aslan Mercedes (kendisi emekli asker, avukatlığa da başladığından beri hep yatırım, ev alma vs derken kendi zevklerini hiçe saydı kaç yıldır). Yaklaşık 2-3 ay önce 2012 Model Passat aldık. Halihazırda kullandığımız Megane 2012 ile kıyaslayınca konfordan resmen başımız döndü. Arada Megane'ı da kullanıyorum, resmen Passat'la arasında dağlar kadar fark var. O yüzden Mercedes'i düşünemiyorum bile.

Babamın da mesleği gereği kişi her ne kadar mütevazi olursa olsun, piyasa önce bir adama bakıyor, daha sonra arabasına. Ona göre kafasında karşısındaki için değer biçiyor. Bu maalesef böyle. Hatta bir örnek vereyim, daha önce annemim (öğretmendir kendisi) okulunun yanında olmasından dolayı Ankara Keçiören'de oturuyorduk. Kısa bir süre önce hatırı sayılır bir fiyata Yaşamkent'ten (Nezih bir semt) ev aldık. Babam bize anlatıyor, konuştuğu insanlar evi nereden aldınız diye sorduğunda, "Yaşamkent" cevabını alınca bile tavırları ve hareketleri değişiyormuş. Piyasa maalesef böyle. Elin başbakanı bisikletle işe gider ama siz piyasada yükselebilmek için gösteriş yapmak zorundasınızdır.

Hal böyle olunca biz de en kısa zamanda bütçeyi iyice zorlayıp artık E segmenti, gösterişli bir araç almayı düşünüyoruz. Önceliklerimiz de sırasıyla Konfor, Prestij, Masraf, performans. Hal böyle olunca ibre Mercedes'e doğru kaydı. Sizin fikirlerinizi de öğrenmek istememizin sebebi, piyasada fikir alabileceğimiz Mercedes kullanıcısının çok olmaması. Pahalı ve ulaşılması zor bir araç. Şu an için aklımızda E 220 CDI var. Büyük ihtimalle 2. el alacağız. Hayırlısı bakalım.

Tekrardan mutlu günlerde kullanın. Hayırlı olsun.

• Erotomaniac kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. İnşallah istediğin arabayı alırsın bir an önce. Benim kapalı garajım var oraya bıraktım arabayı. İşler yoğun olduğu için hiç çıkarmadım. Bayramdan sonra şehir dışına çıkarım. Olumlu ya da olumsuz ne varsa hepsini paylaşırım. Yakıt tüketimini merak ediyorum. Ben daha çok uzun yolda kullanicam aracı. Gezmeyi seven biriyim. İstanbul trafiği malum resmen eziyet. En kısa zamanda arabayla ilgili kendi görüşümü paylaşırım.

• Hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle kazasız belasız binin inşallah

• Şöyle lüks araç konuları bütün üyelerin dikkatini çeker ve baya ilgi görür haliyle normaldir insan zevk alıyor böyle konu görünce konuyu bugün gördüm baştan sona kadar okudum vallahi film gibi ne olacak diye sonuna heyecanla ilerledim.
    Bu arada hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • ...BeDo... kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam

• Sağol hocam. Dediğin gibi film gibi oldu biraz.

• Konu ölmüş.
    Arabayla gezmekten foruma girme fırsatınız olmuyor galiba.
  • Eski kasa E180 çok daha mantıklıydı.

Keşke onu alsaydınız. Yazık olmuş.

https://www.sahibinden.com/mercedes-benz-e-e-180?a5_min=2015&a4_max=10&sorting=price_asc

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.