Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş
  • Tesekkurler. Boyle cok guzel olmus.
  • Ben Beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

şu düzeni gerçekten bu forumda düzgün konuşabilen düzgün tartışabilen kimse sevemez kabul edemez, zaten az çok da görünüyor bu konuda da eski düzende yorumları sadece ona buna sataşmak olanların yeni düzeni çok beğenmesinden

amacı sadece millete sataşmak olan neden sevsin bu düzeni

çelişki var mesajında

ben bu düzeni sevdim çünkü millet gerçekten bukalemunluk yapıyor

sırf bi bölüme yazabilmek için tutmadığı takımı seçiyor

yukarıda imzası fb li olan ama bjk logosu taşıyan adam gibi

çelişki benim mesajımda değil, herkes tarafından bilinen malum kişilerin bu düzeni savunmasında

• Böyle bir düzenleme yapıldığına göre edit özelliği geri getirilsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

quote:

şu düzeni gerçekten bu forumda düzgün konuşabilen düzgün tartışabilen kimse sevemez kabul edemez, zaten az çok da görünüyor bu konuda da eski düzende yorumları sadece ona buna sataşmak olanların yeni düzeni çok beğenmesinden

amacı sadece millete sataşmak olan neden sevsin bu düzeni

çelişki var mesajında

ben bu düzeni sevdim çünkü millet gerçekten bukalemunluk yapıyor

sırf bi bölüme yazabilmek için tutmadığı takımı seçiyor

yukarıda imzası fb li olan ama bjk logosu taşıyan adam gibi

çelişki benim mesajımda değil, herkes tarafından bilinen malum kişilerin bu düzeni savunmasında

kimmiş o malum kişiler

beşiktaşlıların tamamına yakını bu durumu memnuniyetle karşılıyor

koskoca bölüm tamamiyle provokatör olamaz heralde değil mi

bişey tutturmuş o kanaldan devam ediyorsunuz

neden güzel oldu biliyor musun

herşeyden önce ergenlerden kurtulduk..

daha 16 yaşında olup da kendini allame i cihan zanneden ergenler..dünyanın lafını soksan bana mısın demeyen ergenler

işi gücü ortalığı karıştırmak olan fb ve gs lilerden kurtulduk (tüm fb ve gs bölümünü kasdetmiyorum sadece bazıları)

feyk üyeliklerden kurtulduk

maksadından sapan konulardan bölümce bıkmışız demek ki

ayrıca sigara kullanmıyorum ama

sırf hasetinden çatlayıp bjk li olmadığı halde tuttuğu takımı bjk olarak seçip bizim bölüme mesaj yazanları izlemek süper oluyor

sigara içsem bi tane yakar o adamları keyifle izlerdim

futbol bölümünü karıştırıp bi de hiçbişey olmamış gibi "ne olacak futbol bölümünün hali" konularına en ön sırada mesaj yazanlardan kurtulduk..zannedersin eleman kofi annan..o derece masumlar yani

• şimdiden tahrik edici mesajlar atılıyor ne de olsa cevap gelmeyecek diye. daha neler neler olacak hep beraber göreceğiz. kötü oldu bence.
  • Eğer bu diğer takımların bölümüne gidip kışkırtıcı mesaj yazıyorlarsa bunu engelliyecektir. Çünkü maç zamanları yada maça birkaç gün kala oynucak takımın bölümüne diğer takımı tutanlar gelip tahrik edici mesajlar atıyorlar sonrada kavga küfür kıyamet çıkıyordu.
  • Ben istediğimi söylerim yazar çizerim. Kendi aramızda tartışıyoruz kimse karışamaz havası hakim olmaya başladı forumda..

Ayrıca başka bölümlerde yazılanlara cevap vermek için o konuda söylene ithafen kendi bölümüne konu açmalar..

Ben eski DH'i geri istiyorum. Ben istediğimi söyler yazar çizerim mantığında olanlar da forumun eski halini beğenmiyorlarsa.

Ben istediğimi söylerim mantığında işleyen Antu , Forza, Ultraslan vb forumlara gidebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Ben istediğimi söylerim yazar çizerim. Kendi aramızda tartışıyoruz kimse karışamaz havası hakim olmaya başladı forumda..

Ayrıca başka bölümlerde yazılanlara cevap vermek için o konuda söylene ithafen kendi bölümüne konu açmalar..

Ben eski DH'i geri istiyorum. Ben istediğimi söyler yazar çizerim mantığında olanlar da forumun eski halini beğenmiyorlarsa.

Ben istediğimi söylerim mantığında işleyen Antu , Forza, Ultraslan vb forumlara gidebilirler.

+1

Kesinlikle sözler laflar havada kalıyor.İsteyen istediği gibi dalga geçiyor.
  • Cevap yazamıyorsanız rahatsız olduğunuz mesajları şikayet edin. Bu hakkınız devam ediyor. Ne kadar haklı veya haksız olduğunuz yönetim bazında değerlendirilir zaten.
  • Beşiktaşlılar güzel olmuş derken diğerlerinin kötü olmuş demesinin en büyük sebebi; yaşanan sıkıntılarda en çok Beşiktaşlıların madur olması, Cdemir gibi iyiniyeti belli kişiler için sözüm meclisten dışarı, genelde gerginlik sebebi olan kişiler sisteme itiraz ediyorlar nedense,

halbuki, süperlig bölümünde dilediklerini yazabilecekler, diledikleri taraftarla yazışabilecekler, ama hayır, tahrik etmeden tadı çıkmaz çoğu için. tahrik için cezalar kaldırılsın, bölüm yasakları kalksın dediğimiz de neredeymiş bu arkadaşlar çok merak ediyorum.
  • Bence güzel olmuş.
  • Bence kötü olmuş.
    Ben her takımın konusuna yazmak istiyorum ama yazamıyorum. Artık genel bir forum olmaktan çıkıp taraftar forumu haline geldi.
    Birkaç provakatör yüzünden bütün üyeler cezalandırılmış oldu.

Başından beri benim görüşüm cezalar çok daha ağır olmalı. Belli bir mesajın üzerindeki insanlar futbol bölümüne mesaj atabilsin yada üyeliği belli bir sürenin üzerinde olanlar. Bu önerim ise foruma yeni kayıt olanlar için engel teşkil edecek diye karşı duruluyor. Fakat bu foruma dışarıdan birisi kayt olup hemen Futbol bölümüne girmez. Futbol ile ilgili birçok forum var onlara giderler. Bu foruma üye olup hemen Futbol bölümüne mesaj atanlar ceza alanlardan başkası değil.

Ekleme: Bu haliyle tamamen ayrıştırıcı bir yapı haline geldi. Unutmayalım ki Futbol bütün dünya halklarını kaynaştıran bir spordur. Biz ise burada ayrışıyoruz. Üstelik aynı ülkenin insanlarıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roohans -- 18 Haziran 2011; 11:46:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Beşiktaşlılar güzel olmuş derken diğerlerinin kötü olmuş demesinin en büyük sebebi; yaşanan sıkıntılarda en çok Beşiktaşlıların madur olması, Cdemir gibi iyiniyeti belli kişiler için sözüm meclisten dışarı, genelde gerginlik sebebi olan kişiler sisteme itiraz ediyorlar nedense,

halbuki, süperlig bölümünde dilediklerini yazabilecekler, diledikleri taraftarla yazışabilecekler, ama hayır, tahrik etmeden tadı çıkmaz çoğu için. tahrik için cezalar kaldırılsın, bölüm yasakları kalksın dediğimiz de neredeymiş bu arkadaşlar çok merak ediyorum.

Hocam şöyle bir durum oluyor. Rakip takıma laf söylemek için konular kendi bölümlerine açılıyor.
    Açan kişi konuyu nasıl olsa cevap yazamıyacaklar mantığı ile açıyor.

Mesela; BJK'ı da ilgilendiren ve BJK'lılara cevap verme hakkı meydana getirecek bir konuyu ben süper lig yerine FB bölümüne açtım.

Orda söyliyeceğimi söyledim. Ama BJK' lıların cevap hakkı olduğu halde gelip konuya yazamadılar.

Konunun silinmesini gerektirecek bir durum da yok. Ve ben konunun ortak alana taşınmasına izin vermiyorum.

Ne olacak bu durumda ?

Haa BJK bölümüne cevap niteliğinde başka bir konu açılacak. Orda başka şeyler yazılacak. Diğer tarafta başka şeyler yazılacak.

Bana göre komedi sayılabilecek bir durum.. Dediğim gibi kendi taraftarlarıyla yazışmak isteyenler için zaten Antu, Forza vb vardı.

DH'i ben çok sesliliği için seviyordum. Hatta çoğu zaman takım ayrımı gözetmeksizin bu bölümde ne işin var burası X takımın bölümü diyenlere de her zaman DH' in farklı olduğunu herkesin istediği yere kurallar dahilinde yazabileceğini hatırlattım.

Ama şimdi DH ' inde pek bir farkı kalmadı.

İşte bir örnek. FB' yi de ilgilendiren bir konu GS bölümüne açılmış ve FB' lilerin cevap hakkı yok..

G.Saray Gibi Transfer Yapmayı Bıraktık''
    http://forum.donanimhaber.com/m_50017529/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 18 Haziran 2011; 12:01:03 >

• Cdemir hocam, herkes senin gibi yorum yapmıyor ki? Sen bence taraftar profili olarak soyu tükenmiş birisin (Ligin son haftalarında biraz gergindin ama olacak o kadar )

Bence bu sisteme şans tanımalıyız, uzun zamandan beri ilk defa Beşiktaş ile ilgili açtığımız konular silinmiyor, bu çok güzel bir şey. Haberi kaynaklı olarak paylaştığımız halde, 5-10 dk. sonra amacı sadece tahrik etmek olan bazı rakip taraftarların yorumları, konunun amacından sapmasına ve doğal olarak silinmesine neden oluyordu. Ama şu anda böyle bir problem yok.

Olmazsa sadece sana özel bir üyelik verilsin, her konuya yazabilme hakkı Çünkü ben biliyorum ki sen BJK ya da başka bir takımı eleştirsen de, eleştirilerin tahrik amaçlı ya da çekememe amaçlı olmuyor, yapıcı eleştiriler yapıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

şimdiden tahrik edici mesajlar atılıyor ne de olsa cevap gelmeyecek diye. daha neler neler olacak hep beraber göreceğiz. kötü oldu bence.

Arkadaşlar ne diye uğraşıyorsunuz ki? Şikayet edin, mesajını sildirin, arkadaşları tatile çıkartın, hatta emekli ettirin.

Şikayet mekanizmasını verimli kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Cdemir hocam, herkes senin gibi yorum yapmıyor ki? Sen bence taraftar profili olarak soyu tükenmiş birisin (Ligin son haftalarında biraz gergindin ama olacak o kadar )

Bence bu sisteme şans tanımalıyız, uzun zamandan beri ilk defa Beşiktaş ile ilgili açtığımız konular silinmiyor, bu çok güzel bir şey. Haberi kaynaklı olarak paylaştığımız halde, 5-10 dk. sonra amacı sadece tahrik etmek olan bazı rakip taraftarların yorumları, konunun amacından sapmasına ve doğal olarak silinmesine neden oluyordu. Ama şu anda böyle bir problem yok.

Olmazsa sadece sana özel bir üyelik verilsin, her konuya yazabilme hakkı Çünkü ben biliyorum ki sen BJK ya da başka bir takımı eleştirsen de, eleştirilerin tahrik amaçlı ya da çekememe amaçlı olmuyor, yapıcı eleştiriler yapıyorsun.

Sistemin olumlu taraflarıda vardır ama bence olumsuz yönleri daha fazla..
    Konular komple silinmek yerine mesajlar temizlenir konu yerinde kalır. Ama sanırım bu da DH yönetimine ek iş getiryor ki. Böyle bir sistem kurmuşlar..
    Hala söylüyorum. Bu sistem Antu, Forza ve Ultraslan'ı biraz daha kısıtlayarak aynı çatı altında toplamaya benzedi.

Ben bölüm cezası olayına da karşıydım. Ama şimdi herkese bölüm cezası geldi.

Bana özel bir uygulama yapılması, haksızlık olur.
    Hem benim istediğim bana açılsın değil. Yine eskisi gibi herkese açılsın.

SUAVI hocam konu sadece şikayet değil. Mesela yukarıda verdiğim örnekte şikayet edilecek bir durum yok. Ama FB' lilere cevap hakkı doğan bir konu ve ben gidip o konuya görüşümü yazamıyorum.

• Eski sistemi istiyoruz.
  • Herkesin ortak olarak yazabileceği bir spor toto süper lig bölümü olduğunun farkındayız değil mi arkadaşlar ?
    Bunun dışında taraftara özel, renkdaşların rahat rahat yazışacağı bölümler olmasında ne sakınca var ?
    Değişikliler ilk anda hep tepki toplar, insanlar değişimi pek sevmez, alışkanlıkları terk etmek zordur.
    Ama bence bir süre böyle denenmesinde fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.