Bildirim
_____________________________ |
Korktum gece gece kapatıp youtube dan ajdar çikita muz açtım şimdi biraz rahatladım.
|
islam alemi çok kötü yolda şuan, islam tamamen hurafe ve çarpıtmalarla perişan olmuş durumda, birsürü mesheplere bölünmüşler birbirlerini kesiyorlar, hepsi birlik olup şu israile saldırsalar en azından birşey olacağı yok ama birbirini yemekten iyidir yazık, şeytan oyununu çok güzel oynuyor.
|
O Gün ; Şeytan Ve Ordusu Etrafa dağılıp kaçmaya çalışacaklardır..
Fakat ; O Gün Kaçacak yer yoktur. |
biri demiş sen dincisin
biri demiş sen sağcısın biri demiş sen solcusun biri demiş sen ilericisin devamlı ha bire bu kavramlar her 10 yılda bir yeni isim ve adlar altında bize kimlik diye giydirenler olduğu gibi ne verseler alıyoruz sanki dilenci gibi ! ![]() |
hadis inkarcılarına soruyorum
kuran ayetlerini niye inkar etmiyorsunuz sonuçta kuran ayetlerini de peygamber ve sahabeler nakletmiştir edit: yanlış anlaşılmasın ayetleri inkar edin demiyorum hadis inkarcılığının mantığının yanlış olduğunu söylemek istiyorum |
dediğin siteye bakayım dedim !
hak din peygamberin mührüne "Siyonist Yıldız" diyenine yeni denk geldim ! arı peteğine bakarsan arıların hepsi kafir o zaman :) |
|
|
The proper function of man is to live, not to exist. I shall not waste my days in trying to prolong them. I shall use my time.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erich Kartmann -- 20 Mart 2011; 0:11:34 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() DH Yüzücüler Derneği Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez. Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil. |
|
Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
|
|
|
|
büyükkk zen düğününde ve tom waits şarkı söylerken keman çalıyordu brahms ve mahler içiyordu şarap.bir ağacın tepesine çıktılar kitap ayracı yapmaya ve yeraltından notların arasına sıkıştırdılar dostoyevskiyi anarken...
"Yaşamak için benim tek bir sebebim var: Belkide bir daha yaşayamama ihtimalim ! " The Narrator |
|
![]() Lok'tar ogar! Victory or death! It is these words that bind me to the Horde. For they are the most sacred and fundamental of truths to any warrior of the Horde. I give my flesh and blood freely to the Warchief. I am the instrument of my Warchief's desire. I am a weapon of my Warchief's command. From this moment until the end of days I live and die FOR THE HORDE! |
|
Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
|
|
![]() DH Yüzücüler Derneği Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez. Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil. |
|
büyükkk zen düğününde ve tom waits şarkı söylerken keman çalıyordu brahms ve mahler içiyordu şarap.bir ağacın tepesine çıktılar kitap ayracı yapmaya ve yeraltından notların arasına sıkıştırdılar dostoyevskiyi anarken...
"Yaşamak için benim tek bir sebebim var: Belkide bir daha yaşayamama ihtimalim ! " The Narrator |
|