Şimdi Ara

Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.298
Cevap
409
Favori
903.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msj bulunsun bu saatte aşırı yükleme yapamam.
  • Kısa adı HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) olan ve ABD tarafından İyonosfer'in özelliklerini ve davranışlarını araştırmak üzere Alaska'da sürdürülen çalışmadır. İlk kez Sırp asıllı Amerikalı bilimadamı Nikola Tesla tarafından ortaya atılmış bir fikirdir.

Bu projenin hayata geçirilmemesi için birçok ülkede kampanyalar olmuştur. Çünkü HAARP projesi iklim kontrol ve yapay deprem silahı olarak kullanılabilme iddialarından dolayı çok tartışmalı bir konu halini almıştır.

HAARP, Pentagon'un kontrolünde ve ABD ordusunun hizmetinde olan önemli bir projedir. Alaska'daki merkezde şu anda, yüksek frekansta radyo sinyali yayımlayabilen toplam 48 adet anten bulunmaktadır. Bunların yanı sıra, çok yüksek frekanstaki sinyallerle ilgili çalışmalarda kullanılacak olan bir radarın yapılması da planlanmaktadır.

HAARP projesi kapsamında, iyonosferin ısıtılması yoluyla ELF (çok düşük frekans) dalgaları da üretilmektedir.

Elektromanyetik dalgalar üzerine birçok deneyin yapıldığı bu alan uçaklar için çok tehlikelidir. Bu yüzden HAARP tesislerinde, uçak kontrol sistemi kurulmuştur. Herhangi bir uçağın yaklaşması durumunda antenlerin faaliyetleri otomatik olarak durdurulmaktadırlar.

Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathly-Hallows -- 20 Mart 2011; 1:48:53 >
    Okuyup, anlayıp, yorumlamak o kadar zor olmaki sadece tek birşey ile kural dışı olmayan herşey bir anda kolaylıkla siliniyor nedensiz yere.Ayrıca insan yerine konulup bir açıklama dahi yapılmıyor.Güle güle dh.Hepinize hayatta başarılar.
  • illuminati konusu gerçekten çok derin konu bu şekilde anlatılacak şey değil merak eden pmden gelebilir

Orijinalden alıntı: Can-KSK

HAARP nedir diye soranların merakını arttırmak için.
    Video 12 Mart'ta yüklenmiş yani depremden 1 gün önce. Mekan Japonya...

Deprem 11 martta oldu.

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

İzleme gereği bile duymadım.Madem biliyordu önceden söyleseydi.

Bilmelerinin nedeni olayları onların yaptığı.
    Okuyup, anlayıp, yorumlamak o kadar zor olmaki sadece tek birşey ile kural dışı olmayan herşey bir anda kolaylıkla siliniyor nedensiz yere.Ayrıca insan yerine konulup bir açıklama dahi yapılmıyor.Güle güle dh.Hepinize hayatta başarılar.
  • Reserved.

DH Yüzücüler Derneği

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• Şili Depremi.Gökyüzüne dikkat

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiredWarrior -- 20 Mart 2011; 2:28:04 >

DH Yüzücüler Derneği

• bu tür konular ilgimi çekiyor

Orijinalden alıntı: S R T

bu tür konular ilgimi çekiyor

Baştan önyargılı ile yaklaştım şimdi tüylerim diken diken videoları izliyorum

DH Yüzücüler Derneği

• konu çok fena..

Orijinalden alıntı: TiredWarrioR

Şile Depremi.Gökyüzüne dikkat

şili olmasın?

quote:

sembolizim mistisizim ve komplo teorileri herkesin ilgisini ceker. bide isin icine gizli orgutler girince ohh kaymak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Aynen saat kaç oldu konuya belki yazılı bir bilgi eklerler diye bekliyorum.Ben new world orderı yalnızca strateji oyununun tekinde sırp-leh-macar bloğu olduğunu biliyordum neler çıktı.Kaç saat boyunca videolar izledim gerçekten çok hayret verici şeyler.Haarp nwo filan.Bu kadar kusursuz planlanmış olamazlar gibi geliyor insana.
  • Msj bulunsun
  • @weatore Düzelttim

DH Yüzücüler Derneği

• Youtube linki yok mu
  • quote:

@weatore Düzelttim

tmm zaten kötü bi amaçla söylememiştim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.